View Full Version : NE ISKAM DA ZVUCHI GNUSNO......
sexyto:P~
05-25-2007, 18:56
znachi ne iskam da zvuchi gnusno no nqma kak nqma koi da pitam predc maika mi mi e neudopbno neznam zashto0...... sajalqvam za tova koeto shte kaja i znam che mnogo hora shte mi se smeqt otstrani az sum na 14 i ot vaginata mi izliza nqkakvo bqlo ili po tochno prozrachno veshtestvo kakvo e to? neshto neredno li e problem li e kajete da znam ako e da hodq na ginekolog? iskam pomoshta vi speshno
ммм, да това е ферментирала семенна течност :smt072
a kakvo shte reche tova ферментирала семенна течност ????? normalno li e ? i ot kakvo se poluchi taka
n1ght_shadow
05-25-2007, 19:03
a kakvo shte reche tova ферментирала семенна течност ????? normalno li e ? i ot kakvo se poluchi taka
:smt005 :smt005 ne go slu4ai nego :D
dane bi da ima6 bqlo te4enie...ne gi razbiram tes raboti mnogo mnogo :wink:
mmm pisanke ne se pritesnqvai. Ela pri mene da te lija malko dolu
i 6te se opravi6 milo..mnogo iskam :oops: :oops:
AngEl4e`Ot`Ada
05-25-2007, 19:04
Mi dnes chetoh v Cosmopoliten che tova e nqkakva vaginalna technost i e normalno da se otdelq :)
:-D :-D :-D :-D повярва ли ми ??
НЕ ЗНАМ ^_^ (шегувках се най-невинно)
питай някоя мацка тук...
НОРМАЛНО течение при жените,но ако пари,мирише и т.н отиди на гинеколог. :smt006
питай някоя мацка тук...
ami da no az pitam vsi4ki i nikoq f ne mi e otgovorila mislq samo m
kindergarden
05-25-2007, 19:08
питай някоя мацка тук...
:-D :-D :-D :-D ne dei se 6eguva taka 4e vzeme nekoi da ti poviarva i da se panikiosa :-D :-D :-D ina4e kef da ima :-D :-D :-D :-D
Mi dnes chetoh v Cosmopoliten che tova e nqkakva vaginalna technost i e normalno da se otdelq :)
Правилно си чела...нормално е да се появява около оволацията ако не сърби и не мирише лошо значи няма проблеми
;) :)
Правилно си чела...нормално е да се появява около оволацията ако не сърби и не мирише лошо значи няма проблеми
ne nito sarbi nito miri6e mersi za vnimanieto na vsi4ki vi 4a0
ne nito sarbi nito miri6e mersi za vnimanieto na vsi4ki vi 4a0
kat4enceto
05-25-2007, 19:41
най-вероятн0о е бяло те4ение то е нормално а и ка може да те е срам да говори6 с майка ти бе?????
Butterfly^
05-25-2007, 19:46
znachi ne iskam da zvuchi gnusno no nqma kak nqma koi da pitam predc maika mi mi e neudopbno neznam zashto0...... sajalqvam za tova koeto shte kaja i znam che mnogo hora shte mi se smeqt otstrani az sum na 14 i ot vaginata mi izliza nqkakvo bqlo ili po tochno prozrachno veshtestvo kakvo e to? neshto neredno li e problem li e kajete da znam ako e da hodq na ginekolog? iskam pomoshta vi speshno
Щом е прозрачно и няма неприятна миризма не се притеснявай- нормално вагинално течение.
Exothermic
05-25-2007, 20:19
питай някоя мацка тук...
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
i na men mi te4e takova bqlo te4enie.. nqkfo bqlo prozra4no e.. i mirishi, no ne mnogo.... i az nz dali e normalno..
<black soul>
05-26-2007, 09:42
i na men mi te4e takova bqlo te4enie.. nqkfo bqlo prozra4no e.. i mirishi, no ne mnogo.... i az nz dali e normalno..
щом мирише, но не много, значи явно е бяло течение, но ти не се къпеш често и започва да вуни. :lol: съжалявам, че го казвам така, ама не трябва да мирише бе. :roll: :wink: взимай си от онези кърпички за интимните части или пък всекидневни превръзки / и ги сменяй често \:D/ :) / . иначе е напълно нормално да излиза такава течност / ако не пари и не мирише много силно / . и все пак имайте малко смелост и питайте майките си. те анли са за тва / освен да дават парички/ . споко и късмет. ай...
Абе хора вие наред ли сте?Как се сети да питаш за това във форум,а не маика си или лекар или...?Иначе си е бялото течение,друго няма кво да е :smt011
neli_15_sexy
05-26-2007, 11:39
mi spoka niama ni66to i az go imam predi da mi doide spoko govori s maikati kak taka ti e neudobno nali ti e maika kasmet 4ao :smt006 :smt006 :smt006
mechtaq_za_teb
05-26-2007, 12:20
Tova si e normalno spox ;)
bebito0o
05-26-2007, 12:54
bqlo te4enie poqvqva se obilno predi cikul :wink: ne6to normalno e ne se pritesnqvai!! :wink:
cacegka_3a_cekc
05-26-2007, 15:06
tova e vaginalna te4nost i e normalno da se otdelq...nqma ni6to neredno...
vesito_gb
05-27-2007, 00:21
Споко нормално си е ама питаи маика ти тя ще ти обясни за какво става въпрос:)
..........
05-27-2007, 00:39
mislq 4e minalata godina v 6 klas bi trqbvalo da e idvala jena zada vi gi govori tezi ne6ta..za cikul,te4eniq i takiva jenski raboti...tova te4enie 6tom e prozra4no dokolkot razbrah ne e opasno,no kakto nqkoi spomena-ako pari,miri6e,ima nqkakuv jultenikav ili tam zelenikuv cvqt,tova moje da e simptom za nqkakvo zabolqvane,taka 4e ne se pritesnqvai ot maika ti tq e 4oveka s koito oji6 da govori6 nai-otkrito ,za6toto 1 fr ne moji da ti pomogni kolkoto maika ti... :wink: