View Full Version : Moderated:Малка ли съм, за да правя секс?
mariq_90
05-25-2007, 20:05
az sam na 14 i imam seriozna vraska ot 6 meseca s priqtelqt mi vse o6te ne sme pravili sex spored vas normalno li e az malka li sam (toi e na 18) 6te napravq li gre6ka i egoistka li sam ako go karam da 4aka ](*,)
Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
при положение че е на 1 годинка не много ... :?
mariq_90
05-25-2007, 20:07
iskah da kaja 18 no mi izleze nqkakvo 4ove4e :smt017
ако се чувстваш готова и си сигурна,че то обичаш и той теб не виждам проблем.Но това го решаваш ти нащу мнение не би трябвало да те обеждава в каквото и да е ....според мен лично секса преди 16-17год и малко пресилен.
sexy_for_you
05-25-2007, 20:18
Еми ти ако не си готова....по-добре не рискувай.А той ако истински те обича,не вярвам да е проблем,ако не правите секс.Все пак е на 18,а момчвтата на тази възраст искат.........секс.Обаче ако си те лоф и не ти прави проблеми,по-добре не прибързвай
sexy_for_you
05-25-2007, 20:19
Еми ти ако не си готова....по-добре не рискувай.А той ако истински те обича,не вярвам да е проблем,ако не правите секс.Все пак е на 18,а момчвтата на тази възраст искат.........секс.Обаче ако си те лоф и не ти прави проблеми,по-добре не прибързвай
ако не иска на 18 има 2 вероятности!
1-не се сещам
2-изневерява ти с някоя сносна кака,ве че искам да те плаша ...
mariq_90
05-25-2007, 20:24
toi me obi4a kolkoto ui tapo naivno da zvu4i :-({|=
Abe da ti kaja 4estno nedei. Mnogo si malko. Spored men zapo4vaneto na polov jivot trea da po4ne nai malko na 16, 17 ...
вервай си :wink:
kindergarden
05-25-2007, 20:33
1-не се сещам
gluposti ne e zaduljitelno da ti izneveriava ne go lsu6ai toia pfff
t aZ that u r kissin'
05-25-2007, 20:36
e kvo ne e kazano 4e kato e po-golqm s sigurnost ne q obi4a? :-s ne vsi4ki mom4eta sa za broikite,poznavam i svestni...
e kvo ne e kazano 4e kato e po-golqm s sigurnost ne q obi4a? :-s ne vsi4ki mom4eta sa za broikite,poznavam i svestni...
а с колко от тях си имала сериозна връзка и си била в подобно положение?На колко години са?Ай лека нощ,че се нерва вече ...
Tova az sum na 14 i ima seriozna vruzka... e "detska lubov".
mariq_90
05-26-2007, 08:32
em moje da e detska lubov ama ne e ot dnes za utre :shock:
Emi spored mene e vreme da mu pusnesh shtoto moje da ne te chaka oshte dulgo vreme :roll: :roll: :roll:
dobrotomomche
05-26-2007, 11:05
Citat ot pismoto na edno momiche do izvestniq amerikanski pedagog Djosh Makduel:
"Bqh na 14 godini,kogato se spriqtelih s edin 18-godishen mladej.Sled edin mesec ot nasheto zapoznanstvo toi mi kaza,che me obicha i iska da spi s men.Ako ne se syglasqh,to toi shteshe da skysa s nasheto priqtelstvo.Az dobre znaeh,che ne e dobre da ima chovek seks predi braka.No taka mechtaeh da byda obichana ot myj.Vinagi si misleh,che trqbva da zasluja tazi liubov.I eto bqh postavena pred edno reshenie.Obichah moq priqtel.I toi mi kazvashe che me obicha.I az trqbvashe da mu pokaja obichta si po nachin,po koito toi iskashe.I se syglasih...Mnogo dobre si spomnqm kak s chustvo na vinovnost se pribrah vecherta vkyshti.Taka iskah da si vyrna otnovo devstvenosta.Estestveno tova chuvstvo na ugrizenie zapochna da namalqva.Az se nujdaeh ot liubovta na moq priqtel vypreki che se chuvstvah samotna.No nqmashe kym kogo da se obyrna za syvet.Sled dve godini prekysnahme tova priqtelstvo.Naskoro sled tova si namerih drug priqtel,s kogoto zapochna celiq tozi kryg ot nachalo.Sled tova s treti priqtel...Imah li v sebe si iskrica na samouvajenie?Ne az bqh v rycete na vseki edin myj kato marionetka,zashtoto tyrseh otchaqno onzi,koito bez vsqkakvi usloviq mojeshe da me obicha.Ne e li tova bezumno?Tochno tova,koeto az tyrseh- bezuslovnata liubov -tova vinagi mi beshe predlagano,no s uslovieto:"Ako me obichash,togava she spish s mene"
neli_15_sexy
05-26-2007, 11:58
Citat ot pismoto na edno momiche do izvestniq amerikanski pedagog Djosh Makduel:
"Bqh na 14 godini,kogato se spriqtelih s edin 18-godishen mladej.Sled edin mesec ot nasheto zapoznanstvo toi mi kaza,che me obicha i iska da spi s men.Ako ne se syglasqh,to toi shteshe da skysa s nasheto priqtelstvo.Az dobre znaeh,che ne e dobre da ima chovek seks predi braka.No taka mechtaeh da byda obichana ot myj.Vinagi si misleh,che trqbva da zasluja tazi liubov.I eto bqh postavena pred edno reshenie.Obichah moq priqtel.I toi mi kazvashe che me obicha.I az trqbvashe da mu pokaja obichta si po nachin,po koito toi iskashe.I se syglasih...Mnogo dobre si spomnqm kak s chustvo na vinovnost se pribrah vecherta vkyshti.Taka iskah da si vyrna otnovo devstvenosta.Estestveno tova chuvstvo na ugrizenie zapochna da namalqva.Az se nujdaeh ot liubovta na moq priqtel vypreki che se chuvstvah samotna.No nqmashe kym kogo da se obyrna za syvet.Sled dve godini prekysnahme tova priqtelstvo.Naskoro sled tova si namerih drug priqtel,s kogoto zapochna celiq tozi kryg ot nachalo.Sled tova s treti priqtel...Imah li v sebe si iskrica na samouvajenie?Ne az bqh v rycete na vseki edin myj kato marionetka,zashtoto tyrseh otchaqno onzi,koito bez vsqkakvi usloviq mojeshe da me obicha.Ne e li tova bezumno?Tochno tova,koeto az tyrseh- bezuslovnata liubov -tova vinagi mi beshe predlagano,no s uslovieto:"Ako me obichash,togava she spish s mene"
=D> =D> =D> =D> =D> mnogo dobre kazano po dobre nemoga da go kaja =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Tova momiche e namerilo sili v sebe si da preodolee tozi nachin na jivot,da se obyrne kym Boga,da pomoli za proshka i da zapochne edin syvyrsheno nov jivot.
dobrotomomche
05-26-2007, 12:19
az go napisah tova.Izvinqvam se :)
мария_90 ?!??! трябва да си на 16 или 17, или имаш 90 мозъчни клетки???
как на 14 не си го правила, ебати пенсията си ти ! 8-[
Glezanka
05-26-2007, 14:34
:smt023 Awtorkata moje sama da si naprawi izwodite :)
bebito0o
05-26-2007, 18:20
Пуснато на: Съб Май 26, 2007 12:06 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Emi spored mene e vreme da mu pusnesh shtoto moje da ne te chaka oshte dulgo vreme
axax kakvo zna4i ''moje da ne 4aka o6te dulgo'' weeee 6te 4aka razbira se ako q obi4a ako ne minava na ru4no i taka ima si na4ini weeee milo izlaga6 se weeee :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt017 :smt011 :smt017 :smt011 :smt017 :smt013 :smt013
Emi spored mene e vreme da mu pusnesh shtoto moje da ne te chaka oshte dulgo vreme :roll: :roll: :roll:
mnogo shiban komentar.
bebito0o
05-26-2007, 18:27
da opredeleno e 6iban komentara poprincip gajeto mi (B1ZzY)ne msili taka ama milo kvo ti staaa weeee eiiii :smt011
Според мен на 14 си още малка.
МОмичето определено н е еглупаво а просто е объркано 8-[
Скъпа ако той те заплашва че ще те зареже ако не спиш с него - недей. Ако го искаш и си сигурна в това - направи го...твой си е избора...според мен на 14 не е добра идея но все пак ти познаваш себе си и можеш да прецениш най-добре.
Някой в началото каза че нямало любов между хора в тази възраст и то с разлика в годинките...моя приятел е с една година по-голям и ме чака 7 месеца. През тия 7 месеца не ми е мрънкал и досаждал че накрая да му пусна колкото да го накарам да млъкне. Аз сама го поисках...
Morpheus
05-26-2007, 21:50
Ако те обича ще разбере. Ако обаче продължава да иска след като си казала, че не си готова -то си си губела времето. Виж писмото на момичето. Всеки може да ти каже, че те обича само за да спи с теб. Любовта да не би да е само секс ? Съмнявам се иначе нямаше да има две различни думи за тези неща.
Morpheus
05-26-2007, 21:53
az go napisah tova.Izvinqvam se :)
epc?
ExChange
05-26-2007, 22:39
Дано да е истина..но ти си решаваш...не е хубаво да прибързваш но избора си е твой :-k ако те обича ще почака още малко.Няма да му навреди спокойно :?
Дано да е истина..но ти си решаваш...не е хубаво да прибързваш но избора си е твой :-k ако те обича ще почака още малко.Няма да му навреди спокойно :?
дам подкрепям...по добре не бързай за да не съжаляваш после....изчакай още година,две :wink:
saninka91
05-27-2007, 11:24
Nikoi ne moje da ti kaje "Da mn si malka" ili pyk " Ne tykmo si ". Vsi4ko si zavisi ot teb i ako si re6ila da go napravi6 6te go napravi6 nezavisimo ot mnenieto na nqkoi dr .
malkoto_sladur4e
05-27-2007, 11:36
Направи го ! :-D
MaKiNgMeCraZy
05-27-2007, 11:37
Направи го ! :-D
Ако трябваше всички да взимат пример от теб на къде ли щеше да отиде света ...
Според мен на 14 си още малка.
Добре казано - кратко и ясно! Бих добавил само - и съответно не достатъчно опитна, при всички положения! Разбира се и от контекст това, но аз за всеки случай да уточня.
{S}a^N^n{Y}, мерси, че ни каза! Ако имаш още гениални прозрения - не скъпи времето си да ги напишеш регнат/а или не! Нали затова пита момичето, бре?! За мнения - после е ясно, че ще постъпи както тя си реши! :wink: Аман от спам....
Emi poprincip si malak ama ako ti se otvori parashuta i si sigoren davai !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
cacegka_3a_cekc
05-27-2007, 14:28
6tom si gotova i se obi4ate kvo 4aka6 ...GO GO GO :!: :!:
dobrotomomche
05-27-2007, 14:56
Radostta ot seksualnata vryzka spored hristiqnstvoto trqbva da byde rezultat ot vzaimnata liubov v ramkite na braka.Samo togava tazi vryzka e istinska,gradivna i plodotvorna.Samo togava tq izpylnqva svoeto prednazna4enie-dve tela i dve dushi sa edno cqlo.Vsqka druga forma na seksualni vzaimootnosheniq spored hristiqnstvoto e egoistichna,konsumativna i se osyjda kato grqh.
Dnes na moda e seksualnata svoboda.Az predstavqm hristiqnskata poziciq po tozi vypros.Za mnozina e trudno postijima.Seksualnata ataka vyrhu dushite na horata e ogromna,tq idva daje ot ulichnite bilbordove.Deistvitelnosta predi 50 godini e bila razlichna.
DeXtRoFeR
05-27-2007, 15:09
Ауууу...голяма беля...мале бедна ти я фантазията к'фо ще стане ако не му пуснеш...леле чак те съжалявам :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
kekekkeekk
05-27-2007, 16:57
em 4udq se dali naisttyna e gotova 6tom pita :smt005
D-Devil-Boy
05-30-2007, 11:25
Моито мнение : Недей пита дали можеш прецени сама дали си готова , ние неможем да ти кажем да правиш или да не правиш Секс 8)
moeto mnenie: ti si znai6 ko da prai6 se pak tebe 6e ebe ne nas :-D pak i 6tom polovin godina e bil s tebe i ne ti e izneverqval i e na 18 ne smqta6 li 4e si durjite dostatu4no edin na drug 4e da praite sex ti si precenqva6,hubavo 6e ako iz4aka o6te no ne mi se vqrva da te 4aka o6te 6 meseca :) trqbva da e mn vluben koeto 6e e hubavo xax emi ti si re6ava6....samo ne mi kazvai 4e se strahuva6 mnogo za6toto i tova e pre4ka trqbva da mu ima6 palno doverie :P
sasha_90
05-30-2007, 12:45
Щом питаш едва ли си готова.
Deni4ka93
05-30-2007, 12:48
1-не се сещам
3-Obraten e :-D :-D
Deni4ka93
05-30-2007, 13:09
Emi poprincip si malak ama ako ti se otvori parashuta i si sigoren davai !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Т'ва е момиче,бре! :-D
sinful`girl
05-30-2007, 13:13
Малка си ощеее :smt018 А тва изказването,да се пусне по-бързо,щото иначе ще я заебе беше много тъпо. Извинявам се на автора му,но тва беше изказване на едно 12 годишно лапе,никой по-голям и разумен човек не би казал такава тъпня :)
g071na7a
05-30-2007, 14:50
toi kolko li si ima osven tebe da nqma da 4aka nqkva pikla na 18 godini xaaxxa 4oveka mu sa prai sex i edva li 6e go naprai s nqkakva ddeto ne e destvena i daje e 4 god po malka .PEDOFILIQ !