- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Малка ли съм, за да правя секс?
az sam na 14 i imam seriozna vraska ot 6 meseca s priqtelqt mi vse o6te ne sme pravili sex spored vas normalno li e az malka li sam (toi e na 16te napravq li gre6ka i egoistka li sam ako go karam da 4aka
Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
при положение че е на 1 годинка не много ...![]()
iskah da kaja 18 no mi izleze nqkakvo 4ove4e![]()
ако се чувстваш готова и си сигурна,че то обичаш и той теб не виждам проблем.Но това го решаваш ти нащу мнение не би трябвало да те обеждава в каквото и да е ....според мен лично секса преди 16-17год и малко пресилен.
Еми ти ако не си готова....по-добре не рискувай.А той ако истински те обича,не вярвам да е проблем,ако не правите секс.Все пак е на 18,а момчвтата на тази възраст искат.........секс.Обаче ако си те лоф и не ти прави проблеми,по-добре не прибързвай
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Еми ти ако не си готова....по-добре не рискувай.А той ако истински те обича,не вярвам да е проблем,ако не правите секс.Все пак е на 18,а момчвтата на тази възраст искат.........секс.Обаче ако си те лоф и не ти прави проблеми,по-добре не прибързвай
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Първоначално написано от sexy_for_you
ако не иска на 18 има 2 вероятности!
1-не се сещам
2-изневерява ти с някоя сносна кака,ве че искам да те плаша ...
toi me obi4a kolkoto ui tapo naivno da zvu4i![]()
Abe da ti kaja 4estno nedei. Mnogo si malko. Spored men zapo4vaneto na polov jivot trea da po4ne nai malko na 16, 17 ...
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
вервай сиПървоначално написано от mariq_90
![]()
gluposti ne e zaduljitelno da ti izneveriava ne go lsu6ai toia pfffПървоначално написано от Боклук си Бате ...
e kvo ne e kazano 4e kato e po-golqm s sigurnost ne q obi4a?Първоначално написано от Боклук си Бате ...
ne vsi4ki mom4eta sa za broikite,poznavam i svestni...
Love is the slowest form of the suiside...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си
а с колко от тях си имала сериозна връзка и си била в подобно положение?На колко години са?Ай лека нощ,че се нерва вече ...Първоначално написано от t aZ that u r kissin'
Tova az sum na 14 i ima seriozna vruzka... e "detska lubov".
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
em moje da e detska lubov ama ne e ot dnes za utre![]()
Emi spored mene e vreme da mu pusnesh shtoto moje da ne te chaka oshte dulgo vreme![]()
![]()
![]()
Citat ot pismoto na edno momiche do izvestniq amerikanski pedagog Djosh Makduel:
"Bqh na 14 godini,kogato se spriqtelih s edin 18-godishen mladej.Sled edin mesec ot nasheto zapoznanstvo toi mi kaza,che me obicha i iska da spi s men.Ako ne se syglasqh,to toi shteshe da skysa s nasheto priqtelstvo.Az dobre znaeh,che ne e dobre da ima chovek seks predi braka.No taka mechtaeh da byda obichana ot myj.Vinagi si misleh,che trqbva da zasluja tazi liubov.I eto bqh postavena pred edno reshenie.Obichah moq priqtel.I toi mi kazvashe che me obicha.I az trqbvashe da mu pokaja obichta si po nachin,po koito toi iskashe.I se syglasih...Mnogo dobre si spomnqm kak s chustvo na vinovnost se pribrah vecherta vkyshti.Taka iskah da si vyrna otnovo devstvenosta.Estestveno tova chuvstvo na ugrizenie zapochna da namalqva.Az se nujdaeh ot liubovta na moq priqtel vypreki che se chuvstvah samotna.No nqmashe kym kogo da se obyrna za syvet.Sled dve godini prekysnahme tova priqtelstvo.Naskoro sled tova si namerih drug priqtel,s kogoto zapochna celiq tozi kryg ot nachalo.Sled tova s treti priqtel...Imah li v sebe si iskrica na samouvajenie?Ne az bqh v rycete na vseki edin myj kato marionetka,zashtoto tyrseh otchaqno onzi,koito bez vsqkakvi usloviq mojeshe da me obicha.Ne e li tova bezumno?Tochno tova,koeto az tyrseh- bezuslovnata liubov -tova vinagi mi beshe predlagano,no s uslovieto:"Ako me obichash,togava she spish s mene"
=D> =D> =D> =D> =D> mnogo dobre kazano po dobre nemoga da go kaja =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от dobrotomomche
nejna,dobra,sexy,gotina,I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!
Tova momiche e namerilo sili v sebe si da preodolee tozi nachin na jivot,da se obyrne kym Boga,da pomoli za proshka i da zapochne edin syvyrsheno nov jivot.
az go napisah tova.Izvinqvam se![]()
мария_90 ?!??! трябва да си на 16 или 17, или имаш 90 мозъчни клетки???
как на 14 не си го правила, ебати пенсията си ти !![]()
Първоначално написано от dobrotomomche
Awtorkata moje sama da si naprawi izwodite
![]()
Пуснато на: Съб Май 26, 2007 12:06 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Emi spored mene e vreme da mu pusnesh shtoto moje da ne te chaka oshte dulgo vreme
axax kakvo zna4i ''moje da ne 4aka o6te dulgo'' weeee 6te 4aka razbira se ako q obi4a ako ne minava na ru4no i taka ima si na4ini weeee milo izlaga6 se weeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
mnogo shiban komentar.Първоначално написано от B1ZzY
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
da opredeleno e 6iban komentara poprincip gajeto mi (B1ZzY)ne msili taka ama milo kvo ti staaa weeee eiiii![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}