Влез

View Full Version : OB1RKANA S1M

SLADKATA_{p}
05-26-2007, 01:38
zdraveite molq kajete mi kakvo da pravq imam si priqtel ot 3 meseca mn mi dopada da sme zaedno kompaniqta mu mi e priqtna karame se malko no bez tova ne moje no stane li duma za seks ne iskam neznam za6to ne s1m devstvena no prosto nqmam jelanie da go ravq s nego
:-s :shock: ](*,) za6to e taka neznam ne k1m vseki moga da imam seksualno privli4ane i imai 4e go priemam samo kato priqtel za6toto toi mi kazva 4e me obi4am a az t1pata ne mu kazva mni6to

Butterfly^
05-26-2007, 06:04
Сексът трябва рано или късно да присъства в една връзка, но щом от твоя страна няма сексуално привличане.. :-s това момче не ти е гадже, а просто приятел. Според мен и за двамата би било по- добре да се разделите- ти го приемаш като приятел, а той се измъчва..явно не може да има такъв тип връзка между вас :-)

alkobalko
05-26-2007, 06:19
Вас ви свързва не любовта, а приятелството. В една нормална връзка без трудност би му казала "Обичам те".
Лично според мен една такава връзка няма бъдеще. Ти го приемаш като приятел, а той се измъчва, защото те обича.

koalka
05-26-2007, 06:39
Ти не го приемаш като нещо повече от приятел-тогава защо сте заедно?
По-добре се разделете, докато е време и нещата не са станали сериозни.

bEbsI
05-26-2007, 08:04
Щом няма привличане от твоя страна явно го приемаш само като приятел,а за такава "връзка" шанс няма..

MoHuTo
05-26-2007, 08:38
Ами това е така, защото ти не изпитваш нищо повече от приятелство към него, и от такава връзка няма смисъл.Глупаво е да продължавате.По-добре прекратете връзката си докато нещата не са станали сериозни между вас...

krisi_pisi
05-26-2007, 08:51
След първия ти път с него ще почнеш да го желаеш и ти но преди това няма да стане....

experiment_m
05-26-2007, 09:02
Дори и да се насилиш да правиш секс с него, ме съмнява нещата да се оправят. Само ще му дадеш надежда, че нещата вървят в по-добра посока. За да те чака 3 месеца явно има доста силни чувства към теб. Наистина ли желаеш да продължаваш да го лъжеш. Защо не му кажеш като какъв във всъщност го приемаш в живота си.
Но в крайна сметка ти сама си решаваш. Може и като го направите да ти хареса и да искаш пак. Възможно е да знае как да те задоволи. :D

Presley
05-26-2007, 09:04
Може би го имаш повече эа приятел,отколкото эа гадже...!Ако найстина е така най-добре се раэделете.

6o6kotooo
05-26-2007, 09:24
емии....кажи му че още не си готова....или ако не го обичаш... :?

pyx4eto
05-26-2007, 09:49
Да не би тои да е искал да сте гаджета?Защото съдеики по думите ти си правя изводите,че тои ти е повече много добър приятел,с които да си споделяш,а не гадже... :?

BAYO
05-26-2007, 10:01
Ако знаеш какво да му кажеш, но не можеш .... намери начин да му кажеш, независимо кво ш'ти коства тва.

hoseto_
05-26-2007, 22:21
Вас ви свързва не любовта, а приятелството. В една нормална връзка без трудност би му казала "Обичам те".
Лично според мен една такава връзка няма бъдеще. Ти го приемаш като приятел, а той се измъчва, защото те обича.

http://smilies.sofrayt.com/%5E/w/thumbs.gifhttp://smilies.sofrayt.com/%5E/w/thumbs.gifhttp://smilies.sofrayt.com/%5E/w/thumbs.gif