View Full Version : Проблемче
Гостенин4о
05-26-2007, 11:05
Imam edo problem4e molq pomagaite s piqtelkata mi si4ko e nared i kato po4nem taka nare4enata lubovna igra si4ko e ext3a kura mi si e na 6 no v momenta v koito stignem do su6tinskata 4ast da zema da si sloja prezarvativa i erekciqta mi spada ot kakvo moje da se polu4ava taka molq pomognete ??? Ako ima nekoi po zapoznat da mi pi6e na dragon_@abv.bg kazvam se Pavel ...
MaKiNgMeCraZy
05-26-2007, 11:08
Може да се притесняваш, а ако си с малко опит или си девствен е напълно нормално.Мисля, че трябва да не се притесняваш толкова много, а да се отпуснеш и всичко ще е наред ;)
Гостенин4о
05-26-2007, 11:19
Мерси за предложението :D 6тот за 3 опита и се така да става малко тъпо ми стана вече 4акам о6те мнения мерси
neli_15_sexy
05-26-2007, 11:41
mi de da znam 6to taka pitai niakoi koito razbira niakoi tvoi blizak priatel
experiment_m
05-26-2007, 11:53
Прекалено много внимание му обръщаш на тоя кондом. Вземи та направи няколко "сухи" тренировки у вас без гаджето. И защо не уставиш гаджето да ти сложи презерватива. Друго си е чуждата ръка. :-D Или докато отваряш кондома накарай я да си играе с малкия. И си мисли през цялато време само и единствено за гаджето, а не как да отвориш презерватива и да си го сложиш. Притеснението много разваля кефа. Успех. :smt008
отрежи средния пръст на гумена ръкавица, нахлузи си го на гордостта, и стегни с медна тел, проблеми няма да има !
Emi bate ima go i toq moment i na mene mi e stavalo taka che spox :wink: =;
проблемът според мен е в психиката ти....отпусни се,не се притеснявай и всичко ще мине гладко :wink:
Успех
тря се отпуснеш пич,просто секс ...
Schnitzer
05-26-2007, 14:12
И на мен при сефтето ми клюмна но след 1 минута беше буден и готов... :-D тва с времето ще изчезне,споко :wink: