View Full Version : Цена?
ИнТеРеСуВаЩаТа се
05-26-2007, 16:26
Бих била много благодарна,ако ми кажете на каква цена е Escapelle ? За сега не ми се е налагало да пия ното Постинор,нито Escapelle ,но са всеки случей бих си купила и за това ми е интерено на каква цена е.
пс Благодаря предварително и моля...коментари от типа "не ги пии като бонбонки" да няма.Не смятам да го правя,докато не стане наложително и то в много краен случей.
Escapelle не е по различен от Постинор Дуо но затова пък е два пъти по скъп...мисля че е над пет лева някъде не съм сигурен попитай в някоя аптека
bebito0o
05-26-2007, 16:34
aa seriozno iskam da popitam testovete za bremennost kato shurecheck kolko struvat ? pitam da ne prava nova tema :wink:
постинора е около 10-12 лева а ескапеле.. 25 някаде..,но на постинора спират внос..
а за тестовете ами около 3 лева са но шуър чек са гадни..
aa seriozno iskam da popitam testovete za bremennost kato shurecheck kolko struvat ? pitam da ne prava nova tema :wink:
Препоръчителната цена в аптеките е 2,98 лв. с ДДС
интересуващата се
05-26-2007, 16:36
Около 3 лв са...
Постинор струваше около 10 лв...
Escapelle два пъти повече ли струва?
bebito0o
05-26-2007, 16:37
axax s DDS a s bak6i6a aide otide mi zaplatata :smt005
P.S vapreki 4e o6te u4a
Schnitzer
05-26-2007, 16:54
Четох че Ескапел са 25 кинта. :-D
alkobalko
05-26-2007, 17:38
Тестовете за бременност са между 3 и 5 лв., в зависимост от марката.
Постинора- 10-12 лв.
Ескапел- 25-30 (и за 30 са го намирали).
<black soul>
05-26-2007, 18:06
Тестовете за бременност са между 3 и 5 лв., в зависимост от марката.
Постинора- 10-12 лв.
Ескапел- 25-30 (и за 30 са го намирали).
ами разбира се. то така и трябва. не може всеки да се е*е безразборно пък после да пийне едно хапче и айде пак отново!
то се пие едно хапче на 6 месеца ... нормално е да е толкова скъпо, излиза колкото аспирин ;)
Това, че е толкова скъпо да някъде е и добре.Така преди да направиш нещо, преди да го правиш без презерватив ще си помислиш дали ще можеш после да си ги купиш до три дни, защото аз примерно няма от къде да намеря пари винаги.
malkoto_sladur4e
05-26-2007, 18:59
Escapelle не е по различен от Постинор Дуо но затова пък е два пъти по скъп...мисля че е над пет лева някъде не съм сигурен попитай в някоя аптека
Много си тъп знаеш ли? :-k Постинора е 11-13 лева.....и ако Ескапел е 2 пъти по-скъп тр да е към 25 точно той е не 5!хахах тъп народ сте е! :smt011 :smt012 :smt017
не го обиждай, той е мъж => никога не му се е налагало да пие Постинор, нито ще му се наложи да пие Ескапел :wink:
и последно някой знае ли колко е, всеки пише във всяка тема разли4но 20-25-30?
мерси дръпнах си я :) само че ако може или vazata или Windrunner да ми дадете скайповете си защото имам няколко въпроса отностно антовирусната....
Много си тъп знаеш ли? :-k Постинора е 11-13 лева.....и ако Ескапел е 2 пъти по-скъп тр да е към 25 точно той е не 5!хахах тъп народ сте е! :smt011 :smt012 :smt017
ти си дръж минетаджииската малолетна уста затворена като не разбираш :smt013 Той искаше да каже че няма да и се размине евтино ЧАТКАШ ЛИ ?!
Света Троица : Първи член
Glezanka
05-26-2007, 20:12
Aide aide ... kwo se nahwurlqsh pa i ti ... edwa li mu se e nalagalo da kupuwa Postinor ili Escapelle.Wsichki mnogo umni se izkarwate i nakraq zatowa gi piete teq hapcheta ...
Бих била много благодарна,ако ми кажете на каква цена е Escapelle ? За сега не ми се е налагало да пия ното Постинор,нито Escapelle ,но са всеки случей бих си купила и за това ми е интерено на каква цена е.
пс Благодаря предварително и моля...коментари от типа "не ги пии като бонбонки" да няма.Не смятам да го правя,докато не стане наложително и то в много краен случей.вземи си ескапел,28-29лв.е обаче,едно хапче,бачка,никакви странични ефекти,няма забавяне в цикъла, повече пари,по-голяма сигурност,постинора е отживелица и малките деца в този форум ще ти кажат постинор,няма разлика,но те не са го пили.А,да, влез във форума на космополитам,много по-компетентен е и виж какви реакции може да има тъпия постинор ](*,)
не го обиждай, той е мъж => никога не му се е налагало да пие Постинор, нито ще му се наложи да пие Ескапел :wink:
и последно някой знае ли колко е, всеки пише във всяка тема разли4но 20-25-30?в различните аптеки -различно,аз за 28 си го купих
нещо проблем ли имаш?не съм казал че е пет лева...казах че не съм сигурен....и не говори за тъп народ защото и ти не си по назад :-D следващия път като искаш да ми кажеш нещо пиши на ЛС няма нужда да ръсиш обиди по форума :!: