PDA

View Full Version : Изостанал ли съм?

SEXY_boY:::lash
05-27-2007, 11:46
Ей хора, гледам некви теми дето пишат че правили свирки на 12! Аз сега съм на 12 и не са ми правили още :oops: Изостанал ли съм?
](*,)

05-27-2007, 11:47
GOSPODE!pROSTI MY TOI NQMA VINA! #-o

05-27-2007, 11:48
Ей хора, гледам некви теми дето пишат че правили свирки на 12! Аз сега съм на 12 и не са ми правили още :oops: Изостанал ли съм?
](*,)

Да, [b]умствено[b]! :wink: Други въпроси?

TORBALAN
05-27-2007, 11:48
не , даже ти е рано ..

Sh@d0w
05-27-2007, 11:50
аве ти не ги слушай какво говорят...на тях им работи фантазията :-D пич препоръчвам ти да не четеш повечето теми тук щото няма да научиш нищо полезно от тях :wink:

АМИН :-D

ГостЪТ
05-27-2007, 11:53
аве ти не ги слушай какво говорят...на тях им работи фантазията :-D пич препоръчвам ти да не четеш повечето теми тук щото няма да научиш нищо полезно от тях :wink:

Но пък можеш да си пишеш в тях на воля, нали? Ето, де - това е идеята на този форум! Някой да не я е разбрал още?

Твоят девиз случайно да е - повече смях, повече оплаквания, повече спам?

B1ZzY
05-27-2007, 12:04
abe dete oshte ti e mn rano tva che nqkoi sa duhali na 12 ne znach che i ti trqbva we sedi mirna !!! :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 :smt011 #-o #-o #-o #-o =; =; =; =; =; =;

изгонена__от__рая
05-27-2007, 12:07
Да!!!УМСТВЕНО!!! :!: :!: :!:

Sh@d0w
05-27-2007, 12:08

Но пък можеш да си пишеш в тях на воля, нали? Ето, де - това е идеята на този форум! Някой да не я е разбрал още?

хаха че какво лошо има да пишеш по безсмислените теми...нека се посмее малко народа :-D

N0_feAR
05-27-2007, 12:08
Естествено че си изпостанал...на 12 а не са му д*хали
Сега сериоано:ДАЖЕ ТИ Е РАНО,МНОГО РАНО!

experiment_m
05-27-2007, 12:12
Споко. Не бързай. Ще мине още време преди да можеш да оцениш подобно действие. Напълно нормално си се развиваш. :D

Merito_
05-27-2007, 12:15
Eii nakade varvi dneshnata mladej."NA 12 GODINI SAM A NE SA MI DUHALI". Leleii ma hodi da si igraesh s vrastnicite si na koli4ki kade ste se razbarzali vsi4ki be.Gledam tuka na 13-14 godini ve4e polovinata grad gi minal, tctc mnogo sam vazmutena...ujas

alkobalko
05-27-2007, 12:16
Нищо ти няма. Не трябва да бързаш за никъде.

Violenza
05-27-2007, 12:16
На кое да ти духат, бе?!

ГостЪТ
05-27-2007, 12:21

хаха че какво лошо има да пишеш по безсмислените теми...нека се посмее малко народа :-D

ААааа, нЕма лошо! Аз също го правя понякога, с разликата, че не съм си сложил подпис като твоя! Ето това не ми се връзва нещо. От друга страна - четох, някъде, че си на 16. Явно затова не можеш да разбереш несъответствието или да го схванеш по-точно и съответно защо не са ти отговорили модераторите още и защо, най-вероятно няма и да го направят! Не и ако ползваш този си ник! :wink:

Sh@d0w
05-27-2007, 12:27
ААааа, нЕма лошо! Аз също го правя понякога, с разликата, че не съм си сложил подпис като твоя! Ето това не ми се връзва нещо. От друга страна - четох, някъде, че си на 16. Явно затова не можеш да разбереш несъответствието или да го схванеш по-точно и съответно защо не са ти отговорили модераторите още и защо, най-вероятно няма и да го направят! Не и ако ползваш този си ник! :wink:

не приятел не мисля че проблема е в това...поскоро е там че админите рядко да не кажа почти не посещават форума...знаеш ли колко писах а съобщенията ми все още не са получени...още си стоят в изходната кутия ](*,)
тоя форум е обречен :-D

ГостЪТ
05-27-2007, 13:21

не приятел не мисля че проблема е в това...поскоро е там че админите рядко да не кажа почти не посещават форума...знаеш ли колко писах а съобщенията ми все още не са получени...още си стоят в изходната кутия ](*,)
тоя форум е обречен :-D

Ми, виж сега - пробва ли да си постнеш мнението в раздел "За форума". Има много начини да кажеш, това което мислиш и съм сигурен че са те чули вече(т.е. прочели са го поне). Както и мен - всичко, което съм го писал на koalka знам, че го е прочела, както и няколкото ми препоръки към форума, като цяло. Поне един админ(който затвори/изтри) темата ги е чел със сигурност. Това, обаче е частен форум. Явно по този начин им е по-удобно. Замисълът не е - който види, да научи/му се помогне, а просто да има по-голям интерес и повече влизания. Няма проблем - като не ти харесва не влизаш. Смешно е, обаче, да се оплакваш от спам и да наричаш форумът обречен, при положение, че 1/3 от този спам го генерираш лично ти. Където съм бил(и евентуално където ако реша мога да бъда) модератор, мислиш ли, че каквото и да ставаше с форума, бих отговорил на спамер като теб?! Сега, щях да прочета някое друго от съобщенията ти(поне първите), това е друг въпрос. Но според мен - или спри със спама или си промени сигнатурата!

cacegka_3a_cekc
05-27-2007, 14:21
](*,)

ne prosto ne si propadnala (da se nadqvame da ne e skoro) kato svoite vrasni4ki..tova 4e te go pravqt a ti ne ne zna4i 4e ti si zadrastena ili ne6to takova...spoko ne si izostanala..RANO TI E O6TE :!: nedei da si sasipva6 detstovto samo za6toto drygite go pravqt...ima vreme za vsi4ko

cacegka_3a_cekc
05-27-2007, 14:24
:smt005 :smt119 :smt118 :smt103 :smt082 :smt090 :smt044 :smt043 :smt042 da se eba v tapata 6matka...:smt075 tova po gore e moito..ama qvno ne sam pro4ela temata dobre :smt005 :smt005 :smt005

a sq po temata: emi ranoti e o6te

Adwokat
05-27-2007, 14:26
](*,)

ne si izostanal spox.

AvRiL lAvIgnE LoVeRka
05-27-2007, 17:26
](*,)

ne si izostanal spox.

:smt023 Мойте уважения, ама вие на по 12 трябва да си играете с колички още, пък ти за св***и питаш?!? На къде отива света :smt012

fulldelight
05-27-2007, 17:28
:smt005 :smt005 Малееее, ето виждате ли кво става кат разправяте кой праил секс на 10 :smt005 Депресират се децата......
споко, пич - нямаш проблеми, имаш още мнооооооооого време :)

05-27-2007, 17:33
Щом си СЕКСИ БОЙ, а не са ти духали... мноооооооого си изостанал, сексо :-D Спасявай се, докато е време...

slOw
05-27-2007, 17:43
Изостанал си мойто момче, на 5 вече е трябвало да са ти "духали"

Rock `N` Lash Connection
05-27-2007, 18:07
:smt005 Кво имаш предвид?

AvRiL lAvIgnE LoVeRka
05-27-2007, 18:22
:smt005 :smt005 Малееее, ето виждате ли кво става кат разправяте кой праил секс на 10 :smt005 Депресират се децата......
споко, пич - нямаш проблеми, имаш още мнооооооооого време :)

Абе както виждаш има такива дето мн се чудят дали да не почнат :lol: ..Погледни в една от съседните теми \:D/

slOw
05-27-2007, 18:32
:smt005 Кво имаш предвид?
нищо интересно ](*,)

Rock `N` Lash Connection
Още два косъма на кръст няа на пишката си, за свирки ще ми говори :lol: :lol:

love_girls
Какъв проблем е това за 12 годишно дете!!!
Аз на 12 се притеснявах че приятелите караха готини бегачи, а аз имах школник и не можех да се меря с тях!!!
На къде отива това поколение!!! ](*,)

Дете успокой топката на 12 има други много по смислени неща за които да се притесняваш от това че не са ти правили свирка. Божееее като пораснеш даже ще ти писне от свирки и тогава ли ще си живееш детството.
А да не забравяме че има болести които могат да се предадат от свирка!!!
Нямам какво да кажа повече мнението ми е че си прекалено малък за тези неща,а що се отнася до форумите , някои хора просто избиват комплекси за малоценност и почват да пишат всякакви небивалици и ти не трябва да им се връзваш.

slOw
05-27-2007, 18:33
Какъв проблем е това за 12 годишно дете!!!
Аз на 12 се притеснявах че приятелите караха готини бегачи, а аз имах школник и не можех да се меря с тях!!!
На къде отива това поколение!!! ](*,)

Дете успокой топката на 12 има други много по смислени неща за които да се притесняваш от това че не са ти правили свирка. Божееее като пораснеш даже ще ти писне от свирки и тогава ли ще си живееш детството.
А да не забравяме че има болести които могат да се предадат от свирка!!!
Нямам какво да кажа повече мнението ми е че си прекалено малък за тези неща,а що се отнася до форумите , някои хора просто избиват комплекси за малоценност и почват да пишат всякакви небивалици и ти не трябва да им се връзваш.
абе ШКОЛНИК FTW!!!

svetoslava_sliven
05-27-2007, 19:18
Да изостаналаси ама мнмнмнмнмнмнмнмнмн ама УМСТВЕНО!!!!!!!!!!!!!!!!