View Full Version : депресия
Хора тотално съм депресирана.Нямам никакво желание эа нищо :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010!Като се сабудя сутрин и ми става тъпо,гадно,ужасноооооо,ням� �м желание эа нещо!А в любовта грам не ми върви,грам :smt010 :smt010 :smt010
и кво можем да ти напраим ниеее
FunkyFresh
05-27-2007, 16:55
Seki si ima momenti na depresiq oba4e ponqkoga povqrvai mi ot opit ti kazvam kato si popla4e6 dori i za malko deistva!Oba4e v teq momentni depresiki e mn gadno pri po 4uvstvitelnite teenove 6toto imam takava fr koqto si e prerqzvala venite!Moq suvet e slu6ai po vesela muzika i si misli za ne6to veselo a kato ti se pla4e si pla4i! :wink:
P.S. Stoi dale4e ot terasata i ostrovurhi predmeti :D
:smt010 Нямам никакви сили вече
Съжалявам ,че эанимавам точно вас,но няма кой....
UnaBletoLoVeU
05-27-2007, 17:13
Когато се чувствам така случам емо музика, която ме разплаква и след като се наплача и ми минава или поне се чувствам по-добре.
ПП. Не всички в депресия си режат вените или се хвърлят отнякъде! Откъде е тази изкривена представа?!
FunkyFresh
05-27-2007, 17:14
We q dai po spokoino jivota e edin a ti vmesto da si go jivee6 6e bude6 zaeta s depresiqta si :wink:
FunkyFresh
05-27-2007, 17:15
mi to4no za tva kazvam po 4uvstvitelnite teenove NE vsi4ki prosto nqkoi!
malkoto_sladur4e
05-27-2007, 17:22
На всеки се е случвало,ще ти мине! :D
az_az_az_az
05-27-2007, 17:24
гръмни се :smt016
Mi poprincip i az sum v nqkuv takuv period i sum mn sduhana no nemojem da ti pomognem nie prosto trqbva da namerish neshto koeto te pravi istinski shtastliva i da se zanimavash s nego.Togava shte vidish 4e depresiqta shte otmine. Uspeh!!!
Намери си някакви занимания. Трябва нещо да правиш и да се разсейваш. Може да прочетеш някоя книжка, слушай по весела музика. Може да поспортуваш ии .. вапбще да вложиш силите си в нещо. Може да си лежиш просто и да слушаш музика и да си мислиш за кот те мъчи.. или за нещо хубаво .. готино е и успокояващо :) Попринцип може и просто да останеш сама да си поплачеш иии.. ще мине сичко. Само трябва да вярваш и да не се отчайваш. Сичко ше бъде наред :Р
fantasigirl
05-27-2007, 19:31
Ne se depresirai 4ak tolkova.Vsi4ko 6te otmine,vseki 4ovek si ima takiva momenti.Az v takiva slu4ai se opitvam da mislq za ne6to zabavno-slu6ai muzika,gledai razni interesni filmi,prosto ne misli samoz a tova kolko ti e tujno.Gledai napred i 6tastieto rano ili kusno 6te doide!!! :)
Just_say_no
05-27-2007, 19:36
Хора тотално съм депресирана.Нямам никакво желание эа нищо :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010!Като се сабудя сутрин и ми става тъпо,гадно,ужасноооооо,ням� �м желание эа нещо!А в любовта грам не ми върви,грам :smt010 :smt010 :smt010
spokoino :smt009 :smt009 :smt009 i az se 4uvstvam taka vseki den ... :smt089 Ujasno e .. znam :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089
ми според мене музиката няма значение важно е само да не се влияеш щото като слушах дет бях по зле ма аз винаги съм си в зле тай че свиква се пък с 1 момиче от класа се обиждаме тай тя ми вика метъл пък аз и викам нимфоманка не че има нещо общо
гръмни се :smt016
gramni se ti b e6ibano kopele ! momi4eto ima nujda ot help kato ne moi6 da i pomogne6 idi ti se grymni :smt019
На колко години си ? Има ли някаква конкретна причина да се чувстваш така, някое гадже да не те е оставило ?
Хм, знаеш ли каква е цаката ?
Да си намериш приятно занимание, което да отнема време и да привлича изцяло вниманието ти.
Аз например, когато съм депресирана си пускам да гледам филми, понякога се случва и по 5 филма на ден да изгледам. Или пък хващам някоя книга, която ми е интересна ( дори да съм я чела) и чета, чета..
Музиката също помага ( ако си ценител). Свалям си неща, които не съм слушала и слушам внимателно, или пък си пускам любимата група и драскам някакви неща. Писането също помага. Не е задължително да пишеш лирика или разните му там : аз пиша мейли. Сещам се за хора, които съм забравила, или пък просто си изливам мислите в дадения мейл и го пращам на човек, който знам, че няма да ми направи проблем, че го занимавам с глупости. Винаги гледам да имам по 1-2 откачалки под ръка за тази цел.
Друго,другооо... излез с някой и се разходи на някъде. Дори да не ти се занимава. Просто пий една бира за спорта с някой, който не си виждал от 3 месеца. Така спокойно ще можеш да говориш каквото си поискаш, защото ще знаеш, че няма да се видите скоро и да ти стане неловко.
Пробвай някое от изброените неща. На мен ми помагат. Надявам се и ти да намериш своя начин за лекуване на депресията. Всичко е много относително , просто.
Ако искаш остави мейл, или се рег-ни и драсни някой ред на лично. Ако това ще ти помогне.
Та, усмихни се. Виж, дори времето се оправи. :)
Shadow_Walker
05-27-2007, 20:05
Към Авторката - Това е от хормоните.Не се отпускай и ще ти мине :)
На колко години си ? Има ли някаква конкретна причина да се чувстваш така, някое гадже да не те е оставило ?На 16 съм.Ами не.Но съм влюбена в едно момче 2 години ,а той...уф това много допринесе :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
На 16 съм.Ами не.Но съм влюбена в едно момче 2 години ,а той...уф това много допринесе
Yeah, shit happens. Ми има и такива периоди мислиш се за най-лошата, най-тъпата, най-грозната и т.н. Няма с кой да споделиш, секи те мрази, ала бала.
А да и тъпото копеле дето го харесваш не ти отвръща. Мамичката му ***** ****** ****... .
Чакаш и това е. Виж кво ти е написала Бунгъл тя е дърта алкохолизирана кучка и си пада малко мъжемразка.
slyn4iceto
05-28-2007, 16:24
споделяи повече така се измъкваш от депресията поне за малко и не си мисли да правиш гупости като рязане на вени самоубииства и прочие слушаи по весела музика гледаи комедии!!! ;-)
Octofunk
05-28-2007, 16:31
Подкрепям горното мнение! Споделяи повече и не се затваряи в себе си!
Ако искаш виж тази тема-"За депресираните":
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=32825
Ако искаш ми пиши на ICQ или ми прати лично съобщение.Това, ако те интересува нещо по темата, която, уверявам те, е съвсем истинска и реална.
BrokenInnocence
05-28-2007, 17:28
В депресиите съм по- опитна отколкото ми се иска. И мога да ти кажа, че колкото и ужасно да ти се струва положението сега, всичко минава. Само трябва да си намериш някакъв отдушник... разходки, музика и т.н. Поста на bungle беше доста изчерпателен. Колкото и гадни да ти се струват и живота, и света винаги има нещо, за което си струва да се бориш с тях.
spokoino vseki se e 4yvstval taka nz kakvo da te posavetvam no se nadqvam 4e 6te ti mine.
:smt013 :smt013 :smt013 ТУК ИМА ЕБАТИ КРЕТЕНИТЕ.
Депресията НЕ се изразява в рязане на вените и скачанае и самоубийства и физическа болка. егати тъпата представа. До преди няколк одни бях в депресия от около месец заради една приятелка. И не исках да виждам и чувам когото и да е. Понеже съм на общежитие, ме помислиха за психар и за пълно емо, но на мен не ми пука. Депресиятга ми се изразяваше в много мълчание, малко безсъние, кофти настроение, и много, много плач. Но поне това състояние ме вдъхнови и написах няколко стихотворения и един разказ, който всички на които го показах го харесаха. Излей си душата на лист, сподели с някого, само не се отчайвай. Винаги има надежда. Гадното бе, че аз винаги съм до моите приятели да ги утешавам и да им помагам в беда, а сега нито един не ми се притече. Btw, ако искаш, винаги когато мога ще се опитам ад те измъкна от това състояние, защото съм бил в него и знам какво е. Пиши лично съобщение ако искаш. Винаги съм готов да помогна на душа, изпаднала в беда.
На колко години си ? Има ли някаква конкретна причина да се чувстваш така, някое гадже да не те е оставило ?На 16 съм.Ами не.Но съм влюбена в едно момче 2 години ,а той...уф това много допринесе :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
Мамка му ако беше момче щах да ти помогна от раз ама какво да направя :smt009 един от най-близките ми приятели се беше докарал до такова положение защото преследваше една две години и тя накрая каза НЕ искам те само като френд нищо повече и той направо се закопа за 3 седми
накрая просто го напих и го накарах да се разплаче на следващият ден беше свеж и доволен и спокоен.
Такаче май най добрият съвет коъто мога да ти дам е да се изплачеш като хората за всичко което си събирала през годините и ще ти мине
И понеже тя е момиче, ти не можеш да и помогнеш??? :smt011 :smt013 Аз съм момче и досега съм помагал предимно на момичета. И то доста успешно. Макар да съм момче, повечето ми истински и близки приятели са момичета. Тва е тъпо - момиче си, аз съм момче, следователно няма да ти помагам. Какво като сме от различен пол - тва не значи че не можем да се разбираме и да си помагаме. Скайпа ми е didonko_
Ради, можеш да ме намериш по всяко време, за една такава ранена душа като теб винаги ще се опитам да ти помогна. Не веднъж съм изпадал в такива ситуации и си мисля че мога да ти бъда от помощ.
Къде тръгнахте с тая весела музика е ей. Като си се скапал тотално и мислиш колко си зле, колко на другите не има пука, хич не ти е до некви весели лиготии. По-лошо ше стане. Аз почти винаги гледам да слушам музика в унисон с натроението ми. Тъпо ми е - зла жица, по магически начин зарежда с енергия и премахва задушаващото чувство. После и да мисля за причинителя на депресията не се получава нищо.
Не е задължително да е метъл. Просто музика с по-тежък и здрав ритъм, която те кара да настръхнеш.
И кво сега?Аре умри щото нямаш никво желание за нищо.Ей такива хора като тебе много ме дразнят.Само се оплакват.Разбирам да ти липсва покрив над главата,храна,родители,гри� �и,ако е така не мога да ти помогна.Ако не е не разбирам защо се оплакваш.Вместо цял ден да се чудиш какво да правиш и само да ревеш и да се тръшкаш започни да търсиш силните страни в себе си.Занимавай се с нещо,спортувай,рисувай...Мо� �е да я откриеш тази страна...То на такива като вас човек трябва да ви повика малко та да се осъзнаете.Има време,и гаджета ще имаш.
Оф, ебати идиотите. На теб никога ли не ти е било кофти? А? Ти да не си перфектнив човек та всичко да ти е наред? Ами ако ти изпаднеш в подобна ситуация и няма кой да ти помогне? Тогава няя си толкова весел, нали? Помисли малко бе човек. Не си съгласен с нечие мнение и айде давай да го обиждаме. АМА НЕ ТРЯБВА ДА Е ТАКА. :smt011 :smt013 На теб като ти стане толкова гадно дано ти се подиграват и да ти викат да мреш. :smt011 :smt009 :smt019
ох гадно но и аз съм така почти ей вземи рисувай нещо или не знам просто си поплачи ох не знам гадно е
bloodybaby
05-30-2007, 09:40
Ще се оправиш!След някоя и друга година ще си забравила, че си се чувствала така депресирана в момента!
Само не посягай към наркотиците - те не могат да ти помогнат!
СПОКО И НА МЕНЕ НЕ МИ ВЪРВИ В ЛЮБОВТА НО СЕ ДЪРЖА.И АЗ КАТО ТЕБЕ НЯМАМ ЖЕЛАНИЕ ЗА НИЩО
hilarydonau
05-30-2007, 16:29
mmm kvo da ti kaja i az sum v tui polojenie ... jivurkam si tuka puka mi ne 4e ne mi puka ve4i na skaraha s nai dobriq mi priqtel .. ama tui otdelen vupros mi nai6 li kvo prai si4ki kuntri da ne ti puka ot ni6u zabavlqvai se zabravi depresiqta prostu se otpusni i ne mi sli za enq az li4nu obi4am da praq prostutii ako moq tei da gi nareka ne da si reja venite i tem podobni mn ludi4ka si padam i tei de pravi tova koetu ti e na du6ata katu ti se hodi nekade hodi ako iska6 da s4upi6 ne6u 4upi (znam 4e s tui za 4upenu 6e me pomislite za luda ama mn pomaga) samo da ne e skub za teb predmet posli da sujelqva6 ... i kvo te i dr forumci ti dadoha mn polezni suveti be ne se susipvai si4ku 6e si e po staru mu sled sedmica dve :D i kaktu ve4i kazah i da zavur6a pak s tui pravi tova koetu ti e v momenta na du6ata pomaga :smt016 adi mn mn kusmet
JoeBanana
05-30-2007, 17:56
я, да не би и ти да работиш http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
LecheR_DeViL
05-30-2007, 18:04
Shte mine..muzika friendZ sport i tfa e. Vseki e minala prez takava faza :cry: Spox :P Nameri si zanimanie :wink:
Депресията е в главата ти!
Като седиш по цял ден пред компа я забиваш се по навътре!
Излес иди на кино отиди на разходка на място на което никога не си ходила!
Яш нещо за пръв път огледай се виж природата прави си шоуто с приятелите!
И веднага депресията ще ти се махна като с вълшебна пръчица.
She-Devi!
05-30-2007, 18:48
Ей да си в депресия не е чак толкова лошо...виждаш нещата по-песимистично от колкото са...хахаха....забавно е...а и депресията лекува малко мазохистично де..ама си струва...мъчиш се мъчиш се и на края...вече за нищо не ти пука...дори и да се случи нещо гадно с теб ...ти си мислеш че може и по-лошо да се случи и СМАЙЛЛЛ бе човеку!!!! хъхъхъ .... Депресията е моята сянка,това съм аз или тя вместо мен...от 7 години съм...хъъхъхъ в това състояние...ама дживея нали ? мъча се...кеффф оффт...айди пак отивам да си резна ръката...че като текне кръвта и се успокоявам!!!! :)