View Full Version : Верно ли??
Та наистина ли 99% от момичетата в тези форуми на 14 са си играли с кукли??? Че навсякъде чета неща от сорта... аз на 14 още си играх с кукли пред блока... на 13 не знаех дали ми се сере или пикае...
мангалките раждат на по 14-15 така , че къф е проблема българките да го направят на 13-14 ??? Лично аз познавам момичета на по 18 който са по ниски , по слаби и по неразвити от някой 14-15 годишни който са високички , нормално тегли и прилични форми????
Ако греша някъде , моля ви кажете ми къде??
пс. брат ми на 17 си играеше с конструктор , а на 18 премина на фаза тамагочита.
а голямата ми сестра на 21 още не й е дошло..
а аз пък на 15 си сабирам за Черен патар :oops: но ще го купя аз и ще разцъквам с приятели аз!!!! :-D
alkobalko
05-27-2007, 17:07
Не точно игра, но колекционирах. През свободното си време си ги подреждах и чистех, защото ми бяха много ценни.
И със сигурност не съм си мислела за секс.
и аз си имам колекция от колики като бях малък и още са ми ценни...
sexy_for_you
05-27-2007, 17:20
ем да,играех си с кукли и мн обичах :-D но кво общо имат куклите със секса?и кво пречи да си играеш с кукли и да мислиш за секс?просто неизживяно детство :-D :-D :-D
fulldelight
05-27-2007, 17:22
Аз на 13 бях луд фен на ПОКЕМОН :)
special_girl_SS
05-27-2007, 17:26
Ууфффф толкова ли е важно на колко години ти е било за пръв път еба си!!! Всеки сам си решава! Не знам за кво го правите толкова голям проблем! Всеки сам си решава дали ще го направи на 13 или на 23!!! Освен тва не ме и интересува кой на колко го е направил, тия момичета си имат майки, не съм тая, която ще им чете конско! И наистина ме дразнят коментари от сорта на "на 13 не знаех дали ми се сере или пикае" ! Ми много се радвам че не си знаела ама мен тва кво ме грее?!?!?!?!?!
Аз на 13 бях луд фен на ПОКЕМОН :)
Аз бях на 12 тогава май когато беше манията ама се пак имах едни дискове , сещате се... и след 2 гелдах ХХL кое му е лошото?
Та наистина ли 99% от момичетата в тези форуми на 14 са си играли с кукли??? Че навсякъде чета неща от сорта... аз на 14 още си играх с кукли пред блока... на 13 не знаех дали ми се сере или пикае...
мангалките раждат на по 14-15 така , че къф е проблема българките да го направят на 13-14 ??? Лично аз познавам момичета на по 18 който са по ниски , по слаби и по неразвити от някой 14-15 годишни който са високички , нормално тегли и прилични форми????
Ако греша някъде , моля ви кажете ми къде??
по скоро 99% на 14-15 са им цепнали гъзеца :-$
kindergarden
05-27-2007, 17:45
ami tezi komentari gi pi6em za da izrazim nedovolstvoto si pred teia det sa re6ili na 12-13 da go praviat 6oto iavno texnite ne gi e tolkova grija i te naduvat koermite na 14 i ne 4e koi znae s kakvo 6te pomognem no pone 6te razkolebaem tezi koito misliat 4e triabva da go praviat za6toto i drugite go praviat tova e bezmisleno naistina o6te organizma ne e gotov za tova niama zna4enie kak izglejdat stava vupros za polovite organi no koito kakto si re6i prosto nie izraziavame mnenie kude pi6e 4e e zabraneno
епа в форум като този човек може само да търси подкрепа. не да се надява на онлайн съвет хахахаха
online sex guide
online love guide hehe
cool waa
AvRiL lAvIgnE LoVeRka
05-27-2007, 18:36
Ууфффф толкова ли е важно на колко години ти е било за пръв път е** си!!! Всеки сам си решава! Не знам за кво го правите толкова голям проблем! Всеки сам си решава дали ще го направи на 13 или на 23!!! Освен тва не ме и интересува кой на колко го е направил, тия момичета си имат майки, не съм тая, която ще им чете конско! И наистина ме дразнят коментари от сорта на "на 13 не знаех дали ми се сере или пикае" ! Ми много се радвам че не си знаела ама мен тва кво ме грее?!?!?!?!?!
=D> =D> =D> =D> =D> Евала намерихте си майстора :-D =D> =D> =D> =D> =D>
krem4et0
05-27-2007, 18:40
Аз си играех с кукли на 16, а на криеница до към 19 и изобщо не ме е срам и не съжалявам. напротив-наживяла съм се без да съм обременена с въпроси като бременна ли съм?
А на 15-16 имах страст да ставам дизайнерка и шиех и творях дрехи на куклите си. И до ден днешен си ги преобличам с някои мои творения, когато ми стане мъчно за детсвото.
Ice_Queen_
05-27-2007, 18:40
Ууфффф толкова ли е важно на колко години ти е било за пръв път е** си!!! Всеки сам си решава! Не знам за кво го правите толкова голям проблем! Всеки сам си решава дали ще го направи на 13 или на 23!!! Освен тва не ме и интересува кой на колко го е направил, тия момичета си имат майки, не съм тая, която ще им чете конско! И наистина ме дразнят коментари от сорта на "на 13 не знаех дали ми се сере или пикае" ! Ми много се радвам че не си знаела ама мен тва кво ме грее?!?!?!?!?!
вие 2те да не сте се проебали на по 13-14?
az_az_az_az
05-27-2007, 18:49
българките са най-големите курви, по-големи и от циганките даже маи :smt016
Morpheus
05-27-2007, 18:58
ПОКЕМООН FOREVER.... После малко карти Yu-Gi-Oh :smt112
На 10 една съседка се върна от русия и ми донесе огромна колекция (близо 100+) руски пощенски марки. Имаше и стари ама аз нали бях малък и все ги разпилявах някъде и майка ги изхвърли. Ся много ме е яд.
love_girls
05-27-2007, 19:01
Нормалния полов живот на средно красиво момиче почва между 13 и 16 години според мен!
Неизбежно е защото просто поколението в момента е такова. Аз лично не одобрявам този факт по простата причина, че цялото поколение някак си прекалено бързо иска да порасне и губи най-ценното, именно детството си, а изгубиш ли го , губиш най-ценния период от живота си!
Та каквото и да ви говорят истината е една и може би просто хората които пишат такива постове наистина го мислят въпреки че някои от тях сигурно са го направили и по-рано...
sasha_90
05-27-2007, 19:11
аз също съм като повечето тук-играех си с кукли до почти 14 годишна възраст
special_girl_SS
05-27-2007, 19:12
Съвсем не, но отново ще кажа, тва си е моя работа и не виждам вас тва кво ви бърка.
vikontiii
05-27-2007, 19:16
Аз на 13 играей с кукла барби хаха :lol: :smt117 и тва правех чат пат \:D/
FelisDirus
05-27-2007, 19:22
Съвсем не, но отново ще кажа, тва си е моя работа и не виждам вас тва кво ви бърка.
Нека се клецат на по 12-13-14 години, но поне да имат някаква елементарна сексуална култура. Я погледни какви теми пускат.
Те нямат представа за какво става въпрос, пък и тръгнали съвети и мнения да дават.
Жалка история...
Да се смея или да плача?!
На 14 се вълнувах от това дали съм секси в погледите на момчетата. Но честно казано не съм си мислела да спя с тях или нещо такова. За мен това си беше игра. Значи, играела съм си.
И да, сегашните 14-15 годишни са по-развити от мен, например. Ебаси гърдите вадят, направо ме депресират. Изглеждат като 25-годишни. Представям си какви развалини ще са след време.
Радвам се, че съм изостанала (недоразвита) , както там му викате.
А е пич, ако зимаш пример от мангалите..си голям късметлия..