PDA

View Full Version : Симптоми

3 Въпроса
05-27-2007, 22:12
Отдавна се питам:
1. Възможно ли е, момиче което да речем е заченало преди 1-2 седмици и като наближи датата на цикъла да има пак същите симптоми - болка в корема, подуване на гърди и т.н...

2. И другия въпрос е: кои са пъврите признаци за бременност и кога най-рано се проявяват те?

3. Ако го правим често без презерватив и тя не взема никакви противозачатъчни, НО аз не свършвам в нея - голям ли е риска от фал?

П.П. Не че съм правил фала (пази Боже), ама искам да знам да съм подговтен.

Моля без спам или изказвания от неопитни и некомпетентни (без да се обиждате) - темата е сериозна и съм сигурен че доста хора ги гложди това.
Благодаря :)

D M X
05-27-2007, 23:17
3 Риска е достатъчно голям за да не бъдеш ТЪП и да го правиш с презерватив!

05-28-2007, 03:02
1.болките почват 1 или 2 дена преди цикъл,а ако е бременна няма цикъл,така че след 1 ,2 дена ще видите от какво са болките,а иначе сигурно е възможно,болките могат да са от всичко,даже да си ги въобразяваш...
2.ми google ,пишеш бременност и си четеш там,аз не знам,едва ли са 2 седмици,все пак жените често разбират за 2ри ,3ти месец като се усъмнят
3.ми недей,никога не се знае,после да си нямаш детенце и да плащаш една заплата за аборт,20лв на месец противозачаттъчни и това е,си правете колкото искате.явно вече сте свикнали на по-хубаво без презерватив,така че хапчета

alkobalko
05-28-2007, 04:14
1. При всяка жена е различно. При едни има болки при други не. Така че това не е сигурен знак.
2.Първият симптом е липсата на менструация (ако не е цветна, само че и тогава се забелязва разлика). След около месец- два при някои жени започва гадене и прилошаване, но при някои няма, а по-късно увеличаване на корема.
3.Винаги, когато се прави секс без предпазни средства има риск от евентуална бременност. Използвайте презервативи или момичето да мине на хапчета, ако има желание.