Влез

View Full Version : Moderated:Да ви споделя, смешно ми е...

cherinka
05-28-2007, 18:31
Както повечето знаете, съм 8ми клас. :-D
и днес си приказвах с една 'приятелка' от моя клас (аз съм малко по-големка от класа), отдавна движим заедно и сме некви близки и веднъж ми беше казала, че до момента имала 7 сексуални партньора. Много не повярвах, защото от ляво от дясно бях чувала, че много са я 'ръгали'
Днес ми призна, че ме е излъгала и че бройката й е 15 :shock:
.. а е едва на 14 години...
Опитах се да й налея акъл, ама не й го казах директно, а така оттук-оттам намекнах, че не е добре да продължава в същия дух.
Ама и аз съм една :-D , седа и й гледам сеира.. без да обеля дума по въпроса.
Хъ-хъ.
И ми вика, че миналата година по това време всяка седмица е била с различен :smt005 хахах, леле.
99% не лъже, щото нали ви казах, че бая съм чувала за нея да се говори 3то пето десето :-D

И като заключение добави "оф, чесно да ти кажа, вече ми омръзна тоя секс" :smt005 хаха, самопризнанията на една осмокласничка...

:shock:
Ъ, не знам кво да кажа.
Аз да ви споделя просто :-D
Много ми е смешно това девойче. :-D
Абе, да е жива и здрава, Господ здраве да й дава.
И на вас!
:-D

Moderated by koalka
т.7 от Правилника!

your_fantasy
05-28-2007, 18:35
emi i az sum 8 klas imam edna susedka i tq kolkoto men deto ot 5 klas o6te q e*at qko sekfi selqn4eta, ma kefi se momi4eto, neina si rabota... a ne e samo tq, mnoo svestni momi4eta po4naxa taka... no tfa ne gi pravi po-zle, pak sa si su6tite v otno6eniqta s priqtelki..

05-28-2007, 18:41
Просто завиждате! :smt005

bEbsI
05-28-2007, 18:42
Бе да са оправат бе. :smt005 :smt005 :smt005

05-28-2007, 18:48
Ami ne znam koi i zavijda, koi ne, no ne mislq,4e e normalno na momi4e v 8mi klas dam u e omruznal seksa!?!?! Qvno ne e uspqla da se nasladi na tova, koeto vsu6tnost se nari4a seks, qvno vuob6te ne e uspqla da go razbere, za6toto e na tiq godini... mi ne e normalno est

05-28-2007, 18:52
Ami ne znam koi i zavijda, koi ne, no ne mislq,4e e normalno na momi4e v 8mi klas dam u e omruznal seksa!?!?! Qvno ne e uspqla da se nasladi na tova, koeto vsu6tnost se nari4a seks, qvno vuob6te ne e uspqla da go razbere, za6toto e na tiq godini... mi ne e normalno est

Само не ме бий... 8-[ Решило момичето имало момци,не виждам проблем ...трябваше да се притесняваш,ако ти беше дъщеря...и откъде знаеш,че не е изпитала насладата от секса?!!?Може би просто от толко наслада и' е писнало !

koalka
05-28-2007, 18:57
Определено не е нормално, каквото и да говорите.Това е момиче на 14 години...Нямам коментар.

05-28-2007, 18:57
На 14 да сменяш всяка седмица партниора [-X
Най-малкото като знам какви болести варлуват 8-[
Иначе едно такова несериозно мнение че секса и е умразнал, нека те погедне в очите и да ти го каже :lol:
Не ми се вярва след като всяка седмица го прави с различен :-D
Стига ще взема да си помисля че съм много добър в секса след като мойта вика че само аз съм й достатъчен , пък тя самата бая си е някаква нимфоманка :-D

die
05-28-2007, 19:42
ami dsano da luje 6toto basi edva na 14 e :shock: :shock: :shock:

Angel_For_Sale
05-28-2007, 19:45
Има ги всякакви , но не е нещо с което требва да се гордееш ... Според мен тва хич не е нормално ( и добро ) :wink:

sh3_1s_7h3_0n3
05-28-2007, 19:47

бе, те не се оправят, тях ГИ оправят 8)

kindergarden
05-28-2007, 19:54
ужас чета и все повече се отчайвам вече нямам думи вече :smt009 :smt009

sexy_tigar4e_MM
05-28-2007, 19:54
i kuv e smisula na temata? Ti se pravish na mnogo golqma i zrqla kato izrazqvash vuzmushtenieto si =D> . Ne razbrahte li veche, che na toq svqt ima vsqkakvi hora, sluchvat se vsqkakvi neshta... Izbora si e nein kato praci sex sus sulio i pulio, tq shte si sujalqva. Nikoi nqma pravo da sudi nqkoi drug za postupkite i deistviata mu,osobeno kogato tezi postupki ne ni zasqgat :wink:

sexy_for_you
05-28-2007, 20:08
тва е нейн избор да праи квото иска.аз продължавам да се отчайвам,но все пак демокрация,секи с когото и квото иска праи. :-D

slOw
05-28-2007, 20:10
от моя клас (аз съм малко по-големка от класа), .

Moderated by koalka, лапаща близалка
т.7 от Правилника!
само до тук стигнах, колко години си повтаряла ?
не лъжи ! :---)

saninka91
05-28-2007, 20:43
Ima gi vsqkakvi :D

cherinka
05-28-2007, 22:34
i kuv e smisula na temata? Ti se pravish na mnogo golqma i zrqla kato izrazqvash vuzmushtenieto si =D> . Ne razbrahte li veche, che na toq svqt ima vsqkakvi hora, sluchvat se vsqkakvi neshta... Izbora si e nein kato praci sex sus sulio i pulio, tq shte si sujalqva. Nikoi nqma pravo da sudi nqkoi drug za postupkite i deistviata mu,osobeno kogato tezi postupki ne ni zasqgat :wink:
Така, отчасти си права, но не си права за това, че бая народ я знаят.
Винаги, винаги, винаги, когато решите да правите нещо, правете го скришом, и дане се раздува много, защото така мнението на околните към вас ще се насочи в отрицателната посока.

Izbora si e nein kato praci sex sus sulio i pulio
Не аз съм виновна, че знам.
Виновна е тя, че се гордее с това и , че сама си раздува сексуалния живот.

ultra
05-29-2007, 03:25
и днес си приказвах с една 'приятелка' от моя клас (аз съм малко по-големка от класа), отдавна движим заедно и сме некви близки и веднъж ми беше казала, че до момента имала 7 сексуални партньора. Много не повярвах, защото от ляво от дясно бях чувала, че много са я 'ръгали'
Днес ми призна, че ме е излъгала и че бройката й е 15 :shock:
.. а е едва на 14 години...
Опитах се да й налея акъл, ама не й го казах директно, а така оттук-оттам намекнах, че не е добре да продължава в същия дух.
Ама и аз съм една :-D , седа и й гледам сеира.. без да обеля дума по въпроса.
Хъ-хъ.
И ми вика, че миналата година по това време всяка седмица е била с различен :smt005 хахах, леле.
99% не лъже, щото нали ви казах, че бая съм чувала за нея да се говори 3то пето десето :-D

И като заключение добави "оф, чесно да ти кажа, вече ми омръзна тоя секс" :smt005 хаха, самопризнанията на една осмокласничка...

:shock:
Ъ, не знам кво да кажа.
Аз да ви споделя просто :-D
Много ми е смешно това девойче. :-D
Абе, да е жива и здрава, Господ здраве да й дава.
И на вас!

Moderated by koalka
т.7 от Правилника!

Еми...мила,тя тая ще си продължи всъщия дух.Такива не се променят и си остават курвентии завинаги форевър.Имам "опит " с една "приятелка" в 6-ти клас.Тя ми викаше,че правила КАВАЛИ на някакъв,а аз си представях истинския музикален инструмент и как аджеба го е издялкала,понеже не знаех,че на френската и викали така.(аз даже и френска тогава не знаех какво е,ама друг въпрос е това...).Та тази мойта "приятелка" не ме послуша,че момчетата я използват-в крайна сметка приключих приятелството си с нея и се прочу като една от най-големите минетчийки в града ни!
Историите ни се доближават и ще ти дам съвет да не се занимаваш с такива.БЯГАЙ ОТ ТЯХ.

alkobalko
05-29-2007, 04:18
Не е нормално, какво то и да се говори. Това е дете на 14 години, а вече има опит за мнооого години напред. Е как няма да и омръзне, нещата се случват прекалено ързо. Губи се удоволствието и тръпката. А е само на 14.

VerryBerry
05-29-2007, 09:16
tova mi napomnq za ribarskite istorii-mn ,am vse lajlivi...tova s 15 broiki...abe to si e neina rabota,pak tvoito si e tvoq rabota!

gabbybon
05-29-2007, 09:18
Хах :lol: :smt005

Levane
05-29-2007, 09:20
Хах :lol: :smt005
:-D :-D :-D :-D :-D

Sevt
05-29-2007, 09:21
Навремето познавах една - същия случай...ми има ги.....и за съжаление стават все повече...ама тя тая докато стане на 18-20 незнам на кво ше прилича...

sexy_tigar4e_MM
05-29-2007, 10:19
Така, отчасти си права, но не си права за това, че бая народ я знаят.
Винаги, винаги, винаги, когато решите да правите нещо, правете го скришом, и дане се раздува много, защото така мнението на околните към вас ще се насочи в отрицателната посока.

Az kude sum kazala 4e "baq narod q znaqt"

Izbora si e nein kato praci sex sus sulio i pulio
Не аз съм виновна, че знам.
Виновна е тя, че се гордее с това и , че сама си раздува сексуалния живот.
Ne sum kazala 4e ti si vinovna. Kazah 4e izkazvaneto vuzmushteniata vi stana veche banalno , no kakto i da e qvno ne si me razbrala pravilno :wink: :wink:

sinful`girl
05-29-2007, 13:26
Той броят на партньорите й е по-голям от броят на годинките й .... ](*,)

korabokroshenec
05-29-2007, 13:28
Кой как се уреди :-D едни с 1-2-3 други с 20-30-40.. хора сякъкви

Sh@d0w
05-29-2007, 13:35

не знаех :-D
По темата:бахти фантазията имат тия деца :smt005

4epHo0KaTa_Lady
05-29-2007, 13:36
Малко курве :smt005 :smt005 :smt005

***DMX***
05-29-2007, 13:43
АВЕ ХОРА АЗ САМ НА 16 И НЕ САМ ПРАВИЛ СЕКС 6ОТО СИ4КИ МЕ МИСЛЯТ ЗА УРОД АХАХАХАХАХА КАКВО ДА НАПРАВЯ КАЖЕТЕ ПРИЯТЕЛКАТА МИ НЕ ИСКА 6ОТО САМ И БИЛ "БЕСТ ФРЕНД" Д*БА ЛАМЕСКОТО КАКВО МИ ИМА НЗ СКАИПА МИ Е Dark_Master_1991

quench
05-29-2007, 13:44
АВЕ ХОРА АЗ САМ НА 16 И НЕ САМ ПРАВИЛ СЕКС 6ОТО СИ4КИ МЕ МИСЛЯТ ЗА УРОД АХАХАХАХАХА КАКВО ДА НАПРАВЯ КАЖЕТЕ ПРИЯТЕЛКАТА МИ НЕ ИСКА 6ОТО САМ И БИЛ "БЕСТ ФРЕНД" Д*БА ЛАМЕСКОТО КАКВО МИ ИМА НЗ СКАИПА МИ Е Dark_Master_1991

запознай се с тая мацка, дето е приятелка на Черинка :)

bungle
05-29-2007, 13:46
Dark_Master_1991, ухаааа, муахахаха. :twisted: :-D

Sisilota
05-29-2007, 13:56
Просто завиждате! :smt005

Ми не е така- за какво да и завиждаме? Че от малка се е про*бала и че секса вече и е омръзнал ли? Или за това че сама разказва с кой какво е правила... А или може би, че мнението на околните за нея не е добро? :smt018