View Full Version : Гаджета
Здравейте аз съм момиче на 17 и си имам приятел,но майка ми и баща ми са малко консервативни и се чуда да им кажа ли.Кажете при вас как е казвате ли им че имате гаджета или си мълчите :roll:
anastacia89
05-28-2007, 18:42
Казвам,ако не кажа ще каже портата. :-D Така че ми се налага да кажа,няма как да скрия.Не съм имала иначе проблеми за гаджетата.
saninka91
05-28-2007, 19:22
Mi az ne im kazvam samo ako popitat
TikvenaElhichka
05-28-2007, 20:05
намери начин да им го съобщиш внимателно ;). И в подходящо време, когато не са изнервени, прекалено уморени или т.н.
И все пак е по-добре да им кажеш или поне аз така си мисля.
asi_basi
05-28-2007, 20:12
Az li4no im kazvam na na6ite, ne mislq 4e nqkoga biha mi s karali za tova 4e imam priqtel, samo ako vposledstvie se zapoznaqt i ne go odobrqt
Offer*Nissim
05-29-2007, 10:20
Mi az ne im kazvam samo ako popitat
MaRiQnKa
05-29-2007, 14:31
Ами като бях по-малка не им казвах, те някак си сами разбираха. Но вече си казвам де. Лошо няма на такава възраст да си имаш приятел. По-добре им кажи :lol:
InitialD
05-29-2007, 15:18
Ами..не!Но те сами разбират..то не че е трудно.Пък и много много не се бъркат.
hip Hop Mace
05-29-2007, 16:31
Ами..не!Но те сами разбират..то не че е трудно.Пък и много много не се бъркат.
lady_bird
05-29-2007, 17:32
emi to i na6ite si padat konservi,u nas nikoga ne e spalo mom4e...basi kolko e gaden jivota! :lol: i az kazvam 4e ne e 4esno ama kvo da se pravi?! :?
HardcorE_AFA
05-30-2007, 14:56
не казвам на наще нищо те сами разбират по доста начини..като ме заварят с него или видят някой нов предмет койот ми е подарен от него :) винаги разбират но аз не им казвам защото те не ме питат :) иначе на ббите и дядовците казвам хахах който се интересува знае който не....незнае :) засег не им казвай мисля че това си е тжоя живот и твоите чуства ти си решаваш
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-30-2007, 16:05
po princip znaqt .... prosto za da ne e kato izlezem i da se pritesnqvat. . oba4e za segashniq ne znaqt.. ne znaqt shtoto ne misleh 4e shte izdurjim pove4e ot sedmica ;) e ako izdurjim 3 4 moje da kaja :P 4e posledniq put kato izlizahme az kazah na maika 4e sum s edna fr tq mi zvunqla na tela .. ne me namerila ta posle zvunqla i na priqtelkata :lol: kofti istoriq..na baba i dqdo nishto ne kazvam :smt017
Mimka_sweet
05-30-2007, 20:27
Пф казах на мама и ест тя не мое да ми каже да го зарязвам ама е против....ама ме пуска с него и такиа неща.
Ама ония ден като разбра че съм ходила у тях се побърка направо.
Баща ми......... май знае,ама не знам ама и той е мн консерва, ц ц ц :-D
Poredniq
05-31-2007, 04:03
Казвам им така и така разбирет :-s после кат я видат вианги 2 седмции поне се караме що е смъкната-техните немат ли пари,пуши ли ганджа наркоманака ли е. Само щот е малко по-разична от тях :-s то ква беше свадата докат обуя едни кецове и си намера некви по смъкнати дреи та са да ги убеждавам че и приятелката ми тряя да е нормален човек мноо занимаване....
maybelline
05-31-2007, 07:21
Аз съм на 15 и казвам на нашите - с майка ми спокойно си споделяме такива неща.Когато бях на 14 също й казах(за първото ми гадже).
Ехее аз ако за всяко гадже им казвах...
Sexapilna_kukla
05-31-2007, 13:46
В повечето случаи им казвам, но понякога се е налагало да премълчавам за някои връзки, или поне да представям нещата в друга светлина... , зависи от човека, с който съм :roll:
xOtkiSsSs
05-31-2007, 15:31
И да не им кажа майка ми веднага разбира и следователно след 1-2 дни и баща ми знае 8)
lady_bird
05-31-2007, 16:52
mi az na6te gi durja nastrana ot men i to ne samo po otno6enie na takiva ne6ta,ami izob6to.to i te sa konservi i za tva to4no gi izoliram ot li4niq si jivot,6toto ve4e mi e do6lo do gu6a ot glupostite im i kakvoto i da pravq,to ne e tqhna rabota. suveta mi e da spomene6 ne6to,no ne da keje6 "Mamo,tate,imam si gaje" ami malko po taka-"znaete li dnes 6te izlizam,6te se vidq s edno mom4e" tva pr. :)
little_lu
05-31-2007, 20:34
Emi iskam ne iskam se nalaga da im kaja!Jiveq v malak grad i ako ne az to nqkoi drug shte im kaje,zatova po dobre da sam az!A i smqtam,che e po dobre da znaq,otkolkoto da se kriq i da se chudq kakvo da gi izlaja!
Ами те знаят, че си имам гадже, то няма лошо :wink:
Ми до към 19тата годинка с наще не си бяхме казали една дума на тая тема, нищо че вече имах една близо 3 годишна и няколко по-маловажни връзки зад гърба си ^^
Така или иначе няма за какво да им казваш докато не стане сериозно...а ако много държиш гледай да са спокойни и да им го кажеш внимателно...все пак за момичетата е и по-трудно ;)
Аз винаги им казвам понякога не одобряват приятелите ми,но какво да се прави.Момиче съм на 16 :wink:
Dead`Paladin
06-01-2007, 18:07
mi az sum na 15 ... da Vi kaja chesno... bashta mi i maika mi sa mi kazali che tova si e moq rabota s koi hodq i s koi ne :wink: e makarche bashta mi vinagi gleda da bude v chas s vryzkite mi =) ....
black_idiot
06-01-2007, 21:02
Приятелят ми идва на обяд със семейството и мама мн. го стресира ](*,) апък аз се засрамих и после трябваше да му се извинявам от нейно име. Преди няколко дни пак беше дошъл и тя пак........ беше кошмарно..........
Хах, аз не казвам на майка ми, защото както гледа на всяко същество от мъжки пол без значение възраст и интелектуални възможности като на сериен изнасилвач, убиец, наркоман, трафикант на бели роби и т.н. ще реши, че трябва да си седя повечко в къщи или ще започне да ми се меси във всичко, за да не правя "лоши работи" :twisted:
А и някак си не ми се иска да я извадя от заблудата, че с "момченцата" сме си "само приятелчета", нали ? Толкова е настроена , че съм на 5, че някак си няма да е полезно за здравето й да я отрезвя така... :-D
Vikitooo
06-02-2007, 03:47
Az si spodelqm s maika za vsichko...ujkim samo na neq go kazvam,a nakraq se rabira 4e i bashtata znae :-D I saotvetno bazicite ot kam strana na sestra mi i na bashta mi... :roll: Estestveno,che se shegyvat ot dobra volq ,no na men mi stava nepriqtno..Po princip go priemam lichno ,a az ne obicham da mi se barkat v lichna teritoriq. I ponqkoga spestqvam tova onova na maika..shtoto e kato 4erna stanciq.. :mrgreen:
Poredniq
06-02-2007, 03:58
@Vikitooo ебати лудия аватар :-D
Vikitooo
06-02-2007, 04:02
:-D :-D :-D
alkobalko
06-02-2007, 06:21
Да, казала съм им и те нямат нищо против.
AmyLeeRall
06-02-2007, 14:50
Наще се и поняга имам мен самата :D шегувам се.се, нали сме рода
Ами аз не им казвам, щото като разберат, че имам и гаджета-момчета малко ще настръхнат :lol: иначе за някои мацки съм им казвал, ама гледам ного да не им говоря за личния си живот
a[N]D[i]T[k]a].... posledniq put kato izlizahme az kazah na maika 4e sum s edna fr tq mi zvunqla na tela .. ne me namerila ta posle zvunqla i na priqtelkata :lol: kofti istoriq.. :smt017
Позната ''кофти история'' :lol: :smt005 Ама иначе знаят,...или поне така мисля :| Аз никога не им казвам, ама те не пасат трева и се сещат сами, естествено :wink: Когато закъснявам...или пък донеса вкъщи някой голям плюшен мечок, висок около 1.20 м :-D :smt005 :smt005
teenkopele
06-05-2007, 17:10
Здравейте аз съм момиче на 17 и си имам приятел,но майка ми и баща ми са малко консервативни и се чуда да им кажа ли.Кажете при вас как е казвате ли им че имате гаджета или си мълчите :roll:
Остави ги сами да разберат. :wink:
Glezanka
06-05-2007, 21:29
Spored zawisi ... za nqkoi kazwam,za nqkoi ne ... nqmam nikakuw problem s towa da im kaja,no me draznqt wuprosite ot sorta "Kyde uchi,s kakwo se zanimawa" i t.n.
savsem spokoino im kazvam na na6te ,a sam na 18 :-D
NeNaSiTnA_TA
06-07-2007, 13:44
nqma ni6to lo6o da si ima6 gadje na 17 godini!az bqh na 16 kogato tragnah s nastoq6tiq si pritel i na6ite znaeha ot samoto na4alo(sega sam na 18 i polovina)ipredi tova vinagi kogato sam izlizala s mom4eta roditelite mi sa znaeli za tqh e ne sam gi zapoznavala no sa ni vijdali i nikoga sa nqmali ni6to protiv da izlizam s mom4eto ta tova e savsem normalno
абе кажи им на 17 си няма кво да ти се карат.
ох много е хубаво да се споделя с родителите , но аз лично не го правя ... нз не съм имала много гаджета досега , но никой не съм го запознавала с нашите ... не мисля , че и в скоро време ще мога нз... като поотрасна още малко разбира се , но сега ... на 16 съм ...
наще си мислят, че ходя с най-добрия си приятел от около 2 години, казвала съм им, че не ходим, те продължават да си мислят, че се ебавам, затова не коментирам особено личния си живот с тях, но ако им кажа, че ходя с някой ще е кошмар, ще питат за него всеки ден :?
girl_in_black
06-10-2007, 09:34
Ми нашите знаят , че имам приятел.Особено с майка всичко споделям,имам и пълно доверие
BrokenInnocence
06-11-2007, 13:09
Нищо не им казвам. Ако разберат- не ми пука, ако не разберат- пак не ми, тъй че не е кой знае колко сложно.
krasivata_luvica
06-11-2007, 13:20
що пък да мълча ниой няма нищо против а баба ми мрънка че как съм можела да си имам приятел :lol: а аз и викам що приятелка ли по добре :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :smt005 :smt005 :smt005
Така и иначе наще рано или късно ще разберат -така че няма значение дали им го казвам или не.В твоя случай когато родтелите ти са с консерватвно виждане по-добре го спести за да не си навлечеш тяхния гняв и укор.
GaBiTyYy
06-11-2007, 19:20
Epa ne im kazfam ..6to trqq da znaqt si4ko :-D