PDA

View Full Version : kakvo zna4i da stradash >???

KyKJlu4KaAa
05-28-2007, 19:12
kakvo zna4i da stradashh ???

златничка
05-28-2007, 19:16
хмм много труден въпрос, но след като сме в подфорум Любов преполагам, че болката е породена от любов и тогава наистина не ти завиждам. Чувстваш как сърцето ти се разкъсва на хиляди малки парченца и човека до теб или който искаш да е до теб се отдалечава все повече и неможеш да върнеш времето за да промениш събитията в твоя полза и най-вече да поправиш грешките си. Водопад от сълзи и мрачни мисли които те погребват жива и искаш всичко да свърши за да спреш да мислиш все за едно и също, а именно за причината за страданието

mechtaq_za_teb
05-28-2007, 19:28
Hm...da stradash zna4i da si zagubil neshto bez koeto jivota ti se obezmislq.Pone az taka go razbiram.Da si bil dostaty4no dalgo vreme s nqkoi,da si go obi4al, i to4no kogato nai-malko o4akvash vsi4ko da svarshi.Togava po4vash da stradash...da si zadavash vyprosi,koito te my4at den i nosht...ne spirash da misli6 za tozi 4ovek,iskash da vyrnesh vremeto nazad,no znaesh 4e ne mojesh.Izob6to za men stradanieto e da se zatvorq v sebe si...

Valserp
05-28-2007, 19:30
kakvo zna4i da stradashh ???

Забий си 20-сантиметрово парче от счупено стъкло в дланта и ще разбереш.

Да, въпроса е точно толкова тъп колкото отговора.

asi_basi
05-28-2007, 19:31
хмм много труден въпрос, но след като сме в подфорум Любов преполагам, че болката е породена от любов и тогава наистина не ти завиждам. Чувстваш как сърцето ти се разкъсва на хиляди малки парченца и човека до теб или който искаш да е до теб се отдалечава все повече и неможеш да върнеш времето за да промениш събитията в твоя полза и най-вече да поправиш грешките си. Водопад от сълзи и мрачни мисли които те погребват жива и искаш всичко да свърши за да спреш да мислиш все за едно и също, а именно за причината за страданието

i az taka mislq... mnogo salzi bolka...

sexy_for_you
05-28-2007, 19:42
не може да се обясни.може само да се почувства.аз не ти го пожелавам :P

nasty_f
05-28-2007, 21:43
Доста тъп въпрос.
Не мога да си представя какъв живот трябва да има човек,колко добър трябва да е и колко здрав физически и психически да е този човек,който не зане какво значи да страдаш.
То малките дечица страдат пък ти да не знаеш...Е,ако найстина е така ти пожелавам да не разбираш :wink: .

koalka
05-29-2007, 06:17
Явно не си страдала, щом питаш.
А ако знаеш-какъв е смисъла на темата?

05-29-2007, 07:58
Вече 5 месеца не ме хваща сън заради едно момиче. Изпуснах я, само защото трябваше да се правя на КРЕТЕН и ПРОСТАК пред нея за да й направя впечатление. Което по своеси беше ултимативната грешка, поради простият факт, че тя не е такова момиче, а е наистина перла в короната.
Но моята моментна глупост я дистанцира още повече, изтласка я извън моят обсег и сега тя е нищо повече от недостижимо понятие, мъчещо се да се удави в дебрите на забравата.

В продължение на 5 месеца събирам хилядите парченца от психиката си в шепа, и в момента в който я видя отново ги изпускам и трябва да почвам да ги събирам отново и отново и отново и отново.

Вече започвам да се отърсвам - нося си торбичка.

Но това е болка - да стоиш на една от най-високите скали в твоят град, да го гледаш и да проклинаш всичко, що е свято. И да не можеш да заплачеш ... това е болка.

MoHuTo
05-29-2007, 08:01
Това не може да се обясни.То може да се изпита, но на никой не го пожелавам :smt009

BAYO
05-29-2007, 10:25
Еми тука теми колкото искаш за тфа, как мацки страдат, как пичове страдат и искат съвет. Разрови се, ще намериш. В изобилие са просто.

Колкото да дам дефиниция за "страдание" ... едва ли някой може да даде. Тфа не може да се опише, просто се изживява.

05-29-2007, 13:57
ще разбереш,не се притеснявай...

Krem4eto
05-29-2007, 14:16
Не ти трябва да знаеш!Повярвай ми!

naia
05-29-2007, 15:49
В момента страдам защото права някои тъпи неща и се карам със любимия ми....
Знаеш ли какво е чувството едно такова подтиснато,плачети се, знаеш че не можеш да направиш нищо, че си згафил и край....."боли"..............
но има и други значения на страдание.....

crazy_skier
05-29-2007, 18:50
ще разбереш,не се притеснявай...

dam......i ne ti go pojelavam.......6otu.......maikata si traka...... posle 6e ima..... ](*,) ](*,) ](*,)

POLA^_^
05-29-2007, 19:04
ами да загубя момчето,с което съм.Да спре да ми казва колко ме обича всеки ден да ми го показва....да ме целува с онова чувство...да бъде себе си...да ме гушка...просто да ми липсва и да го няма...ужастно самотна съм без него...обичам го страшно много и не искам нищо между нас,никога да не се променя...За мен той е най-важния човек и истински вярвам в нас,ако това между нас се промени към лошо,целия ми свят ще се срине и ще е истинско мъчение.... :cry:

malkoto_sladur4e
05-29-2007, 19:04
Аз знам най-добре! :smt010

Bacard1
05-29-2007, 19:09
ми това е нещо с което никои човек не иска да се сблусква..наистина неиска но е неизбежно за едни е по леко за др по тежко..също така страданието за едни е радост за др..за мен лично наи голямо мъчение ще е да разбера че моето момиче е истинало към мен..или да стане нещо с нас което би ни променило целите отношения и би преобърнало целия свят..това наитна би ми причинило огормно страдание...тя го написа бече неискам да е повтарам..може да е клиширано и тн..но е така..!!

miloto_girl_4e
05-29-2007, 19:27
Ми.. значи да те боли, да не виждаш смисъл в нещата, които правиш.. всичко да ти е безмислено и сиво.. не знам как да обясня едно чувство...

Presley
05-29-2007, 19:37
Забий си 20-сантиметрово парче от счупено стъкло в дланта и ще разбереш.
Мда найстина пробвай и ше раэбереш :smt019

bloodybaby
05-30-2007, 09:35
За мен лично страданието е пустотата, която ме обхваща отвътре, когато има негативни емоции в живота ми!
Чувствах се празна, когато се разелихме с приятеля ми за 4 месеца и след това тъкмо се видяхме и се разделихме за още 2(първо той замина за 4, а после аз трябваше да замина за 2 месеца).
Страданието е вътрешната несигурност, липсата на някой, който искаш в този момент, важен или тежък момент, да е до теб....Страданието е загубата, която не си очаквал да преживееш и болката, която следва след това...

puhkav_mecho
05-30-2007, 23:15
да ти отнемат нещо ценно, нещо което те е правило щастлив и да не знаеш дали някога отново ще я видиш :( боли те, но няма лек, чакаш да ти мине, понякога става бързо, а друг път... не :|