View Full Version : kakvo zna4i da stradash >???
KyKJlu4KaAa
05-28-2007, 19:12
kakvo zna4i da stradashh ???
златничка
05-28-2007, 19:16
хмм много труден въпрос, но след като сме в подфорум Любов преполагам, че болката е породена от любов и тогава наистина не ти завиждам. Чувстваш как сърцето ти се разкъсва на хиляди малки парченца и човека до теб или който искаш да е до теб се отдалечава все повече и неможеш да върнеш времето за да промениш събитията в твоя полза и най-вече да поправиш грешките си. Водопад от сълзи и мрачни мисли които те погребват жива и искаш всичко да свърши за да спреш да мислиш все за едно и също, а именно за причината за страданието
mechtaq_za_teb
05-28-2007, 19:28
Hm...da stradash zna4i da si zagubil neshto bez koeto jivota ti se obezmislq.Pone az taka go razbiram.Da si bil dostaty4no dalgo vreme s nqkoi,da si go obi4al, i to4no kogato nai-malko o4akvash vsi4ko da svarshi.Togava po4vash da stradash...da si zadavash vyprosi,koito te my4at den i nosht...ne spirash da misli6 za tozi 4ovek,iskash da vyrnesh vremeto nazad,no znaesh 4e ne mojesh.Izob6to za men stradanieto e da se zatvorq v sebe si...
kakvo zna4i da stradashh ???
Забий си 20-сантиметрово парче от счупено стъкло в дланта и ще разбереш.
Да, въпроса е точно толкова тъп колкото отговора.
asi_basi
05-28-2007, 19:31
хмм много труден въпрос, но след като сме в подфорум Любов преполагам, че болката е породена от любов и тогава наистина не ти завиждам. Чувстваш как сърцето ти се разкъсва на хиляди малки парченца и човека до теб или който искаш да е до теб се отдалечава все повече и неможеш да върнеш времето за да промениш събитията в твоя полза и най-вече да поправиш грешките си. Водопад от сълзи и мрачни мисли които те погребват жива и искаш всичко да свърши за да спреш да мислиш все за едно и също, а именно за причината за страданието
i az taka mislq... mnogo salzi bolka...
sexy_for_you
05-28-2007, 19:42
не може да се обясни.може само да се почувства.аз не ти го пожелавам :P
Доста тъп въпрос.
Не мога да си представя какъв живот трябва да има човек,колко добър трябва да е и колко здрав физически и психически да е този човек,който не зане какво значи да страдаш.
То малките дечица страдат пък ти да не знаеш...Е,ако найстина е така ти пожелавам да не разбираш :wink: .
Явно не си страдала, щом питаш.
А ако знаеш-какъв е смисъла на темата?
Вече 5 месеца не ме хваща сън заради едно момиче. Изпуснах я, само защото трябваше да се правя на КРЕТЕН и ПРОСТАК пред нея за да й направя впечатление. Което по своеси беше ултимативната грешка, поради простият факт, че тя не е такова момиче, а е наистина перла в короната.
Но моята моментна глупост я дистанцира още повече, изтласка я извън моят обсег и сега тя е нищо повече от недостижимо понятие, мъчещо се да се удави в дебрите на забравата.
В продължение на 5 месеца събирам хилядите парченца от психиката си в шепа, и в момента в който я видя отново ги изпускам и трябва да почвам да ги събирам отново и отново и отново и отново.
Вече започвам да се отърсвам - нося си торбичка.
Но това е болка - да стоиш на една от най-високите скали в твоят град, да го гледаш и да проклинаш всичко, що е свято. И да не можеш да заплачеш ... това е болка.
Това не може да се обясни.То може да се изпита, но на никой не го пожелавам :smt009
Еми тука теми колкото искаш за тфа, как мацки страдат, как пичове страдат и искат съвет. Разрови се, ще намериш. В изобилие са просто.
Колкото да дам дефиниция за "страдание" ... едва ли някой може да даде. Тфа не може да се опише, просто се изживява.
ще разбереш,не се притеснявай...
Krem4eto
05-29-2007, 14:16
Не ти трябва да знаеш!Повярвай ми!
В момента страдам защото права някои тъпи неща и се карам със любимия ми....
Знаеш ли какво е чувството едно такова подтиснато,плачети се, знаеш че не можеш да направиш нищо, че си згафил и край....."боли"..............
но има и други значения на страдание.....
crazy_skier
05-29-2007, 18:50
ще разбереш,не се притеснявай...
dam......i ne ti go pojelavam.......6otu.......maikata si traka...... posle 6e ima..... ](*,) ](*,) ](*,)
ами да загубя момчето,с което съм.Да спре да ми казва колко ме обича всеки ден да ми го показва....да ме целува с онова чувство...да бъде себе си...да ме гушка...просто да ми липсва и да го няма...ужастно самотна съм без него...обичам го страшно много и не искам нищо между нас,никога да не се променя...За мен той е най-важния човек и истински вярвам в нас,ако това между нас се промени към лошо,целия ми свят ще се срине и ще е истинско мъчение.... :cry:
malkoto_sladur4e
05-29-2007, 19:04
Аз знам най-добре! :smt010
ми това е нещо с което никои човек не иска да се сблусква..наистина неиска но е неизбежно за едни е по леко за др по тежко..също така страданието за едни е радост за др..за мен лично наи голямо мъчение ще е да разбера че моето момиче е истинало към мен..или да стане нещо с нас което би ни променило целите отношения и би преобърнало целия свят..това наитна би ми причинило огормно страдание...тя го написа бече неискам да е повтарам..може да е клиширано и тн..но е така..!!
miloto_girl_4e
05-29-2007, 19:27
Ми.. значи да те боли, да не виждаш смисъл в нещата, които правиш.. всичко да ти е безмислено и сиво.. не знам как да обясня едно чувство...
Забий си 20-сантиметрово парче от счупено стъкло в дланта и ще разбереш.
Мда найстина пробвай и ше раэбереш :smt019
bloodybaby
05-30-2007, 09:35
За мен лично страданието е пустотата, която ме обхваща отвътре, когато има негативни емоции в живота ми!
Чувствах се празна, когато се разелихме с приятеля ми за 4 месеца и след това тъкмо се видяхме и се разделихме за още 2(първо той замина за 4, а после аз трябваше да замина за 2 месеца).
Страданието е вътрешната несигурност, липсата на някой, който искаш в този момент, важен или тежък момент, да е до теб....Страданието е загубата, която не си очаквал да преживееш и болката, която следва след това...
puhkav_mecho
05-30-2007, 23:15
да ти отнемат нещо ценно, нещо което те е правило щастлив и да не знаеш дали някога отново ще я видиш :( боли те, но няма лек, чакаш да ти мине, понякога става бързо, а друг път... не :|