PDA

View Full Version : Вече незнам какво да правя пффф направо се побрквам!!!!

05-28-2007, 21:12
Здравейте!
Имам следния проблем много харесвам едно момиче от моя клас,но нещо немога да и привлека вниманието несмея да постъпя твърдо и решително защото се притеснявам,че ако нещата не се получат после ще се отбягваме и ще стане по зле.
Моооооооооооооооля ви дайте съвет какво да правя,че вече прекалено дълго време си мисля само за нея.

iNl0Ve_wItX_liFe
05-28-2007, 21:22
Здравейте!
Имам следния проблем много харесвам едно момиче от моя клас,но нещо немога да и привлека вниманието несмея да постъпя твърдо и решително защото се притеснявам,че ако нещата не се получат после ще се отбягваме и ще стане по зле.
Моооооооооооооооля ви дайте съвет какво да правя,че вече прекалено дълго време си мисля само за нея.
Говори с нея, но преди това и кажи, че искаш да си останете приятели каквото и да ти отговори ;)

nelkalee
05-28-2007, 21:26
Гоеори с нея иначе няма как да стане нищо :P

nasty_f
05-28-2007, 21:26
Еми,признай й.Ако не ти отвърне ще се повтря,или потретя ЗДРАВЕ ДА Е!Тя не е единственото момиче.Защо въобще трябва да ти пука как ще се държи...Както се държи с теб после,ти и връщай със същото. :wink:

Sladkata_Nansi
05-28-2007, 21:30
Parvo si izqsni kakvo to4no iska6 i premahni tva pritesnenie dali 6te stane ili ne.

05-28-2007, 21:31
Не е в това въпроса защо трябва да и отговарям със същото?просто според мен не трябва да се стига до там.Просто е много свястно момиче и не искам да я поставям в неловка и неудобна за нея ситуация.Били сме заедно на събирания и сме танцували заедно но след това като че ли нещата поохладняха може би взаимно се отбягваме незная защо се получи така.

koalka
05-29-2007, 06:12
Не искаш да я поставяш в неудобна ситуация, но иначе нямам идея как ще стане, освен да й признаеш очи в очи.Все пак ще знаеш, че си й казал и ще си спокоен.Можеш да започнеш да флиртуваш с нея примерно.

05-29-2007, 09:44
хахах ама мн ме радвате честно "говори с нея " вие така ли правите я си спомнете малко оня кофти страх да не ви отхвърлят пък и те е от неговия клас до колкото ми е известно рискува после малко подигравки от съучениците си и така на татък лично моя съвет е покания на кафенце ако се навие ок другата семица пак след това през ден през два и ако имаш шанс с нея 100% ще усетиш пък ако не ......здраве да е :D

05-29-2007, 14:27
хахах ама мн ме радвате честно "говори с нея " вие така ли правите я си спомнете малко оня кофти страх да не ви отхвърлят пък и те е от неговия клас до колкото ми е известно рискува после малко подигравки от съучениците си и така на татък лично моя съвет е покания на кафенце ако се навие ок другата семица пак след това през ден през два и ако имаш шанс с нея 100% ще усетиш пък ако не ......здраве да е :D

на кафенце!?!?В стола?!?Като гледам си малку дите,кат те е срам почваш лека-полека да зарибяваш със скайп,ICQ,messenger и т.н.

deprsesiran
05-29-2007, 17:01
Хахахаха това последното ми хареса =D>
Но все пак и вие не сте много наясно какво трябва да се направи в такава ситуация...също като мен.
Няма значение ще го приживея някакси :(