PDA

View Full Version : изчуках се с един много готин ром

владислава
05-29-2007, 11:06
бях при баба ми в едно ломско село и там има роми, с едно много симпатично момченце се харесахме на 24 май на празничния събор и се натискахме зад една естрадна сцена.
аз нямах намерение да стигаме по-далеч, но ме възбуди факта, че е по-малък от мен, а вече е семеен и с 1 дете.
значи той е на 16, аз съм на 17. имам си приятел в софия, ма тва е съвсем друго.
и с ромчето някак в един момент така се възбудих и го направихме. беше ми хубаво и не съжалявам.
обаче се питам сега, защото тази мисъл ме тресе, дали съм омърсена, като съм го правила с друга раса?
вие били ли сте с хора от друга раса и специално роми и какво мнение имате по въпроса?

05-29-2007, 11:12
аз на скоро го направих с един африканец а преди време с индиец и сомалиец. И се чуствах омърсена, само когато се бяха изпразнили върху мен, иначе не.

05-29-2007, 11:18
В сеседен апартамент на квартира са двама араби. С тях съм го праила и още от време на време. Не се чувствам омърсена. Имам си гадже, българче.

ГостЪТ
05-29-2007, 11:36
бях при баба ми в едно ломско село и там има роми, с едно много симпатично момченце се харесахме на 24 май на празничния събор и се натискахме зад една естрадна сцена.
аз нямах намерение да стигаме по-далеч, но ме възбуди факта, че е по-малък от мен, а вече е семеен и с 1 дете.
значи той е на 16, аз съм на 17. имам си приятел в софия, ма тва е съвсем друго.
и с ромчето някак в един момент така се възбудих и го направихме. беше ми хубаво и не съжалявам.
обаче се питам сега, защото тази мисъл ме тресе, дали съм омърсена, като съм го правила с друга раса?
вие били ли сте с хора от друга раса и специално роми и какво мнение имате по въпроса?

Как? Сега и той и ти трябва да бъдете екзекутирани незабавно! Ще ми го прави тя с ром?! Ц*ганите на сапун, ц*ганите на сапун....

Що за тъп въпрос? По-скоро проблем би било, че вече е женен(та макар и на 16), но "техният" морал е маалко по-различен, така или иначе. За хигиената няма да те питам - това е до човек, масово има какво още да се желае, де. Но бих те разбрал, ако питаше за такива неща, а не "омърсена ли съм". Хахах, да не би насила да те е накарал?! Гледай да не разбере приятелят ти само! :wink: Тогава вече може да имаш сериозен проблем.

П.С.: Не с хора от друга раса не съм го правил(все още) - от друга народност - да. Най-малкото омърсен бих се почувствал. WTF?! Вие знаете ли значението на думите преди да ги употребявате, дее@! :smt013

05-29-2007, 12:17
kakvo li si misli Volen Siderov

Sevt
05-29-2007, 12:20
Всеки горд Българин не би те погледнал [-X

Luciferian
05-29-2007, 12:22
А, спокойно, в България сексът с животни още не е забранен, така, че не е проблем, че си се чукала с циганин.

Luciferian
05-29-2007, 12:25
У У У У У У У У У У У У У У У У (това би трябвало да са маймунски звуци )
Стига бе, защо обиждаш маймуните?
Те са едно стъпало по-високо в еволюцията!

sinful`girl
05-29-2007, 12:51
Цигани .... :smt013 Преди бях на мнението,че и те са хора макар и не толкова добри,обаче в последната половин година мнението ми коренно се промени...Мразя ги! Нз как си могла да правиш нещо толкова хубаво като секса с такова противно същество :(

Не се обиждай,нищо ли1но към тебе :)

05-29-2007, 12:57
използвахте ли предпазни средства?!?!

05-29-2007, 13:09
ami pri uslovie 4e ti e haresalo i si go iskala ne bi trqbvalo da se 4uvstva6 omyrsena!li4no az ne bih go napravila 1za6toto rom nqma kak da me vyzbudi pri nikakvi usloviq2za6toto tova 4e e po-malyk ot men sy6to nqma kak da me vyzbudi i 3ne bih si pozvolila kakvoto i da e s jenen pyk i s dete na vsi4koto otgore!!!!!vij ve4e za 3 bi trqbvalo da se 4uvstva6 kato mrysnica

Schnitzer
05-29-2007, 13:15
Всеки горд Българин не би те погледнал [-XИ всеки един горд ако е на мястото на приятелят и би и теглил един коршум... :evil:

Rammstein
05-29-2007, 13:21
Ходи се самоубии или се ожени за мангала щото такава като тебе е позор за рода и расата си не само че всеки горд българин не би те погледнал но и заслужаваш да бъдеш линчувана.Чуваш ли бе курво циганска такива като тебе само за сапун стават затва ходи да те ебат мангалите в махалата или УМРИИИИ!!!

quench
05-29-2007, 13:22
как ядеш с тая мръсна уста?

[-(

иначе - браво - да живее братството между народите!!!

4epHo0KaTa_Lady
05-29-2007, 13:30
пффф ти болна ли си ?! С мангал ?! :smt005 Толкова ли няма българи..бейби мн си закъсъла пффф отвръщаваш ме !!!!

alkobalko
05-29-2007, 13:54
Не ми се е случвало, колкото и гадно да прозвучи се надявам да не се случи.

Levane
05-29-2007, 14:56
Ti si fa6ist a volen siderov nee dobre s glavniq mozak :-D :-D :-D :-D
Ne si omarsena 6tom iska6 4ukai se ako 6te i banda romi se edno ... 6tom ne se 4ustva6 ti omarsena na4i ne si ne moje nqkoi ti kaje kak se 4ustva6 ;)

RhytmiX
05-29-2007, 15:01
Awe ei takiva kato tebe deto ne razbirat ot malko daje politika a se izkazvat s mnenieto na drugi hora.....Ciganin :smt068 xaxa......nali gleah klip4eta deto gonqt reporter v Stolipinovo beee :smt005 ...bah gi izrodite jalki...Te qvno im e zalojeno geneti4no da mrunkat...Jiveqt na gurba na bulgaria deto si pla6ta danuci i t.n. a te ili ne rabotqt ( 70% ) ili sa v 4istota i pak hlen4at :wink: ..Bezplaten tok i nz si kakvo ! 6e gi raztrelqm si4kite 6toto sa nahalni i ni6to dobre ne praqt za stranata ! :smt011

Rock `N` Lash Connection
05-29-2007, 15:02
Господи прости на горкото момиче! То не е виновно!
Амин :mrgreen:

Rammstein
05-29-2007, 15:07
Ne si omarsena 6tom iska6 4ukai se ako 6te i banda romi se edno ... 6tom ne se 4ustva6 ti omarsena na4i ne si ne moje nqkoi ti kaje kak se 4ustva6 ;)Волен е велик само некви турци и мангали не го харесват майка им д**ба!

05-29-2007, 15:08
Ne si omarsena 6tom iska6 4ukai se ako 6te i banda romi se edno ... 6tom ne se 4ustva6 ti omarsena na4i ne si ne moje nqkoi ti kaje kak se 4ustva6 ;)
Един разумно мислещ зрял човек в тоя форум :evil: И аз не бих го направила с циганин ама вие тъпи нео наци скин хедс можете да си духате сами :evil:

UnsTToPPaBBle
05-29-2007, 15:08
ako sam na mqstoto na gadjeto ti i sam vi svaril taka toq mangal 6te go napraq ne na sapun a na dero a tebe 6te biq dokat ne te potro6a kak smee ima gadje auuuuuuuuu .... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Levane
05-29-2007, 15:10
Awe ei takiva kato tebe deto ne razbirat ot malko daje politika a se izkazvat s mnenieto na drugi hora.....Ciganin :smt068 xaxa......nali gleah klip4eta deto gonqt reporter v Stolipinovo beee :smt005 ...bah gi izrodite jalki...Te qvno im e zalojeno geneti4no da mrunkat...Jiveqt na gurba na bulgaria deto si pla6ta danuci i t.n. a te ili ne rabotqt ( 70% ) ili sa v 4istota i pak hlen4at :wink: ..Bezplaten tok i nz si kakvo ! 6e gi raztrelqm si4kite 6toto sa nahalni i ni6to dobre ne praqt za stranata ! :smt011
ok golemiq razbira4 kazah 4e toq e bolen dokazano e... i az ne haresvam ciganite oba4e ne mislq 4e toq volen 6te opravi ne6tata 6te ubie tqh sled tva nas toq e bolen psihi4eski ...

RhytmiX
05-29-2007, 15:14
Jultata li mu knijka si gledal ? koi ti go e dokazal :smt005 omfg !....

Levane
05-29-2007, 15:20
Jultata li mu knijka si gledal ? koi ti go e dokazal :smt005 omfg !....
izvinete profesore gledam novini da prebie6 4ovek 6tot e ot druga rasa kfo 6te re4e ?! da znam nepriqtni sa no ne moje kato e ot druga rasa vednaga da go ubie6 otiva6 na ekskurziq nekade i te ubivat 6tot si balgarin i kfo ?! a zemi misli ama kakvo da misli6 vie kato si naumite ne6to ne mojete si go izbiete ot glavata..

kuber
05-29-2007, 15:35
Ти си толкова грозна и дебела че само миризлив манго може да си легне с тебе, а аверати сигорно прилича на теб щото вие противните се надушвате...

:twisted:

Rammstein
05-29-2007, 16:04
Мангалите на сапун!! Кой се ебе с мангал на кладата!!!

gu6ter
05-29-2007, 16:18

Много зъл! :-D :-D :-D Как мой да спиш с мангал тея са толкова гадни противни миризливи грозни недоразвити урангутани.Просто е противно.Ходят бъркат по казаните ядат кот им падне крадат.Аз съм на мнение че трябва да се избият до крак и ако Волен е решил да ги избие аз ще му помагам!!!

Rammstein
05-29-2007, 16:19

Много зъл! :-D :-D :-D Как мой да спиш с мангал тея са толкова гадни противни миризливи грозни недоразвити урангутани.Просто е противно.Ходят бъркат по казаните ядат кот им падне крадат.Аз съм на мнение че трябва да се избият до крак и ако Волен е решил да ги избие аз ще му помагам!!!Евала пич.Най-после един разумен. =D>

jony
05-29-2007, 16:19
Ne si omarsena 6tom iska6 4ukai se ako 6te i banda romi se edno ... 6tom ne se 4ustva6 ti omarsena na4i ne si ne moje nqkoi ti kaje kak se 4ustva6 ;)Волен е велик само некви турци и мангали не го харесват майка им д**ба!
Аз не съм турчин, пък не го харесвам.
НО, да вие лудите трябва да се подкрепяте.
Да, и аз не харесвам циганите, или поне тяхния манталитет.
Да, трябва да се направи нещо по въпроса, а не да се пренебрегват нашите права, заради техните.
Но насилието не е начина. Сега мога да ти изнеса много дълга лекция за човешкия морал и цености, но се съмнявам, че някакъв заблуден тийн, с грешна представа за света и кофти възпитание ще ме разбере, така че няма да се хабя. ХОди, викай на митингите на Атака и се радвай.
А по темата искам да споделя, че няма нищо лошо да правиш секс с друга раса... Но в никакъв случай тази раса не трябва да е ромската...

Levane
05-29-2007, 16:24
Да, трябва да се направи нещо по въпроса, а не да се пренебрегват нашите права, заради техните.
Но насилието не е начина. Сега мога да ти изнеса много дълга лекция за човешкия морал и цености, но се съмнявам, че някакъв заблуден тийн, с грешна представа за света и кофти възпитание ще ме разбере, така че няма да се хабя. ХОди, викай на митингите на Атака и се радвай.
А по темата искам да споделя, че няма нищо лошо да правиш секс с друга раса... Но в никакъв случай тази раса не трябва да е ромската...
abe bate kak moje se zanimava6 na 4ovek s ime Rammstein i kartinka na hitler ?! i max mu davam 13 godini sq 6te kaje 4ee na 18 no tova da ne vi pravi vpe4atlenie :D

gu6ter
05-29-2007, 16:24

Много зъл! :-D :-D :-D Как мой да спиш с мангал тея са толкова гадни противни миризливи грозни недоразвити урангутани.Просто е противно.Ходят бъркат по казаните ядат кот им падне крадат.Аз съм на мнение че трябва да се избият до крак и ако Волен е решил да ги избие аз ще му помагам!!!Евала пич.Най-после един разумен. =D>

Живял съм в циганска махала знам какво е готов съм да ги избия тея мизерници!!!

Adwokat
05-29-2007, 16:26
nqmashe li nqkoi bulgarin v tui selo pone nego da izchukash ne toq ciganin...

jony
05-29-2007, 16:26
abe bate kak moje se zanimava6 na 4ovek s ime Rammstein i kartinka na hitler ?! i max mu davam 13 godini sq 6te kaje 4ee na 18 no tova da ne vi pravi vpe4atlenie :D
Ти остави, те знаеш ли колко са убедени, че са прави? И някой ден всичките тия малки малоумници ще станат някви като Волен. Какви са тези родители? Няма ли възпитание за тези деца?
Не мога да го разбера това... :smt011

Rammstein
05-29-2007, 16:27
abe bate kak moje se zanimava6 na 4ovek s ime Rammstein i kartinka na hitler ?! i max mu davam 13 godini sq 6te kaje 4ee na 18 no tova da ne vi pravi vpe4atlenie :DКой е на 13 години бе детенце комплескирано??Милото то мисли че всички са като него.Смешно! :smt005 Ходи си в махалата баце :smt005

Levane
05-29-2007, 16:28
Ти остави, те знаеш ли колко са убедени, че са прави? И някой ден всичките тия малки малоумници ще станат някви като Волен. Какви са тези родители? Няма ли възпитание за тези деца?
Не мога да го разбера това... :smt011
Emi kfo ti kaja mrazi ciganite za6to ? 6toto si4ki gi mrazi obi4a volen 6toto iska gi ubiee... ama neznae 4e pokrai teh 6te ubie i nas :D

Rammstein
05-29-2007, 16:29
Как ще те убие бе слабоумен?Ти некъв мангал ли си та ги защитаваш бе?

05-29-2007, 16:31

Как? Сега и той и ти трябва да бъдете екзекутирани незабавно! Ще ми го прави тя с ром?! Ц*ганите на сапун, ц*ганите на сапун....

Що за тъп въпрос? По-скоро проблем би било, че вече е женен(та макар и на 16), но "техният" морал е маалко по-различен, така или иначе. За хигиената няма да те питам - това е до човек, масово има какво още да се желае, де. Но бих те разбрал, ако питаше за такива неща, а не "омърсена ли съм". Хахах, да не би насила да те е накарал?! Гледай да не разбере приятелят ти само! :wink: Тогава вече може да имаш сериозен проблем.

П.С.: Не с хора от друга раса не съм го правил(все още) - от друга народност - да. Най-малкото омърсен бих се почувствал. WTF?! Вие знаете ли значението на думите преди да ги употребявате, дее@! :smt013

Абе ти си голямо лайно бе... Как може да разсъждаваш така като нацист и оня шибаняк Хитлер дето се е мисли за Господ. Ромите може да са всякакви и педераси и тъпи и необразовани и смърдящи и мръсни, но и те са хора като нас, а не добичета като тебе например!!!!

Levane
05-29-2007, 16:31
Abe ei dri6lio nito sam mangal nito gi za6titavam .... ti si slaboumno dete hodi lqgai i cokai mlqko 4e po4va6 me iznervq6 ve4e... deba de4kovcite deto se sabraha we.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

jony
05-29-2007, 16:35
Трябва ли да си мангал, за да уважаваш другите хора, пък били те и роми....

Rammstein
05-29-2007, 16:39
Abe ei dri6lio nito sam mangal nito gi za6titavam .... ti si slaboumno dete hodi lqgai i cokai mlqko 4e po4va6 me iznervq6 ve4e... deba de4kovcite deto se sabraha we.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:От анадолски боклуци като теб България е на това положение!Турски гъзолизци! Jony аз умажавам хората но ромите-това не са хора.

Levane
05-29-2007, 16:40
Abe ei dri6lio nito sam mangal nito gi za6titavam .... ti si slaboumno dete hodi lqgai i cokai mlqko 4e po4va6 me iznervq6 ve4e... deba de4kovcite deto se sabraha we.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:От анадолски боклуци като теб България е на това положение!Турски гъзолизци!
Sq po4na i turci psuva bate zemi se zavri nekade i dano otide6 nqkade na ekskurziq primerno antaliq turciq i da te prebiqt te ubiqt 6toto si balgarin da razbere6 kakvo e deskriminaciq... da vidi6 kakvo se opitva6 pravi6 ti ... sq lapai blizalkata i po leglata... fa6ist malak!

6o6kotooo
05-29-2007, 16:41
малии с циганин лелеллее ......(puke).......ххххххх......аре да беше некъф селянин.....ам той на 16 женен и с едно деде и ти секс с него е не тфа ее .........

pyx4eto
05-29-2007, 16:43
Каквото и да си говорим,аз мисля,че определено е грешка да се изчукаш с циганин...те са...нечистоплътни.Иначе другата раса си е ок.Но аз ако съм никога не бих се чукала с циганин... :smt011

Levane
05-29-2007, 16:45
Каквото и да си говорим,аз мисля,че определено е грешка да се изчукаш с циганин...те са...нечистоплътни.Иначе другата раса си е ок.Но аз ако съм никога не бих се чукала с циганин... :smt011
Prava si no vij sq tq taka e precenila nikoi ne trqbva da q sadi :)
A dokolkoto romite... te vinagi 6te si badat takiva ...

pyx4eto
05-29-2007, 16:47
Prava si no vij sq tq taka e precenila nikoi ne trqbva da q sadi
A dokolkoto romite... te vinagi 6te si badat takiva .
Мдаа...определено тя си решава,но ромите наистина са си нечистоплътни.Само като видя някои по улицата и ми се гади.Да не говорим,че само се заглеждат и ти подсвиркват.Ехх....накъде отиде този свят... :smt011

RhytmiX
05-29-2007, 16:49
ba6ta mi e konduktor,konduktor sum i az :smt005

Levane
05-29-2007, 16:50
Prava si no vij sq tq taka e precenila nikoi ne trqbva da q sadi
A dokolkoto romite... te vinagi 6te si badat takiva .
Мдаа...определено тя си решава,но ромите наистина са си нечистоплътни.Само като видя някои по улицата и ми се гади.Да не говорим,че само се заглеждат и ти подсвиркват.Ехх....накъде отиде този свят... :smt011
Xax emi kfo o4akva6 te sa marzelivi i iskat si4ko na gotovo za tova taka stava nie se trepem ot rabota te prosqt po ulicite i iskarvat pove4e ot nas... az otivam blaskam tam v 1 magazin iskah si zema edni ne6ta onq otiva prosi i iskarva pove4e ot mene... a az blaskam kato nenormalen..

pyx4eto
05-29-2007, 16:52
Xax emi kfo o4akva6 te sa marzelivi i iskat si4ko na gotovo za tova taka stava nie se trepem ot rabota te prosqt po ulicite i iskarvat pove4e ot nas... az otivam blaskam tam v 1 magazin iskah si zema edni ne6ta onq otiva prosi i iskarva pove4e ot mene... a az blaskam kato nenormalen
Онзи ден имаше един,които си влезе в трамвая,събра пари от хората и отиде да си купи водка и цигари...и полсе се оплакват,че не работели...еми то като те мързи от пенсионери да просиш... :smt012

Levane
05-29-2007, 16:54
Xax emi kfo o4akva6 te sa marzelivi i iskat si4ko na gotovo za tova taka stava nie se trepem ot rabota te prosqt po ulicite i iskarvat pove4e ot nas... az otivam blaskam tam v 1 magazin iskah si zema edni ne6ta onq otiva prosi i iskarva pove4e ot mene... a az blaskam kato nenormalen
Онзи ден имаше един,които си влезе в трамвая,събра пари от хората и отиде да си купи водка и цигари...и полсе се оплакват,че не работели...еми то като те мързи от пенсионери да просиш... :smt012
Emi tova iskat pravqt go pravqt ama ima hora koito im se vrazvat...koeto e lo6o :)

RhytmiX
05-29-2007, 17:10
Te sa geneti4no tupi i mrusni :smt005

Rammstein
05-29-2007, 17:15
Te sa geneti4no tupi i mrusni :smt005От низшата раса.

RhytmiX
05-29-2007, 17:16
Hitlera. :mrgreen: White is bright........ ::: :mrgreen:

Victorya
05-29-2007, 17:30
Циганите на сапуууууууууууууууууууууу ууууун!Какво е това...да спиш с човек от низшата,мръсна,черна маймунска раса!Това не са хора бе...Да мрът в камерите!На тях мястото им е в концлагер...а ти се поклецваш с тях....Срам ме е от теб и от гнусната ти постъпка :smt011 :smt011

special_girl_SS
05-29-2007, 18:00

Абе ти си срам за българките!!! Къв е тоя въпрос дали си омърсена?!?!?!? Ти малоумна ли си?!?! И на всичкото от горе си седнала да пишеш по форумите-да се хвалиш ли кво?!?!?!?! Земи се осъзнай!!! За теб българи няма ли?! Не са ли ти достатъчни та и мангалите ги почна?! Пачавра проста!!!

05-29-2007, 18:04
Циганите на сапуууууууууууууууууууууу ууууун!Какво е това...да спиш с човек от низшата,мръсна,черна маймунска раса!Това не са хора бе...Да мрът в камерите!На тях мястото им е в концлагер...а ти се поклецваш с тях....Срам ме е от теб и от гнусната ти постъпка :smt011 :smt011

Скъпа моя горда Българко, хубаво е да обичаш Родината, но това предполага да мислиш за нейното добро.При това да мислиш разумно. Много се надявам България никога да не е в ръцете на такива като вас с пича по-горе! Първо се научете да пишете на български език, а после говорете на национализма си. НиСш се пише!!! Относно темата - след като си спала с него това е бил твой избор и е тъпо да питаш хората лошо ли е, че си се чукала с циганин.

Levane
05-29-2007, 18:06

Скъпа моя горда Българко, хубаво е да обичаш Родината, но това предполага да мислиш за нейното добро.При това да мислиш разумно. Много се надявам България никога да не е в ръцете на такива като вас с пича по-горе! Първо се научете да пишете на български език, а после говорете на национализма си. НиСш се пише!!! Относно темата - след като си спала с него това е бил твой избор и е тъпо да питаш хората лошо ли е, че си се чукала с циганин.
evalata pi4... kaji im go... ;)

cacegka_3a_cekc
05-29-2007, 18:07
А, спокойно, в България сексът с животни още не е забранен, така, че не е проблем, че си се чукала с циганин.

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt023 dam :smt016

RhytmiX
05-29-2007, 18:08
Zig Hail ! :smt005 Ciganite da si sedqt V GETOTOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!

05-29-2007, 18:13

Аxaxaxaxa не се ли пише Sieg Heil бе приятелю! Ето за това ме кефите дори не знаете за какво става въпрос,но сте много отворени всички!

RhytmiX
05-29-2007, 18:25
Kolko me boli kak se pi6e..6tom me popravq6 zna4i si razbral kakvo iska da kaja a t'va e celta :wink: Ina4e mn. mi puka dali 6e me popravq6..imam u4itel po bulgarski ezik...ne si mi nujen :mrgreen:

RhytmiX
05-29-2007, 18:26

Аxaxaxaxa не се ли пише Sieg Heil бе приятелю! Ето за това ме кефите дори не знаете за какво става въпрос,но сте много отворени всички!
Ok a ti si tup Gavro6 togava :smt005

littlestar
05-29-2007, 18:28
ОфФфф повдига ми се от такива като тебе!!!! Само като си помисля че се го правила с мангал и се отвръщавам.Само гледай и ти да не му родиш некое детенце. Ужас ](*,)

kis4ety
05-29-2007, 18:28
Pf da se ebe6 sas ciganin...Do tam li si stignala?Ujas.4estito sa moje6 da pipne6 ne6to.

RhytmiX
05-29-2007, 18:32
Dami mn. ste pravi :mrgreen: :smt023

lady_bird
05-29-2007, 18:39
BLQAAAK! UJAS! az gi mrazq tolkova,4e ako ubiistvata ne bqha nakazuemi 6tah da gi izbiq vsi4kite do krak,a ti se 4uka6 s teh!
bravo be,do kude stigna sveta?! nqma li dostatu4no bulgari,4e ti s vu6liv ciganin?
ubi mi jelanieto za sex na4i!
otvrat! [-X tva za ni6to na sveta ne bih go napravila! za men ima bulgar4eta :mrgreen: :oops:

sinful`girl
05-29-2007, 18:43

А бе кво си се захванал с тея цигани пък ти ... както един циганин може да е прост,тъп и мръсен,така може и да е един българин. Просяците,убийците и крадците да не са само цигани,за съжаление са и българите са в тва число. И аз не обичам циганите и ми се повраща като се размина с тях по улиците,ама да слушам некви псевдо хитлеристки простотии от сорта "Циганите на сапун" не ми е мн приятно. А пък хора като вашия идол Сидеров ще избият не само циганите,ами и нас и накрая и ще си теглят въжето на самите себе си,щото тва са болни мозъци .....

lady_bird
05-29-2007, 18:43
Всеки горд Българин не би те погледнал [-Xi az taka mislq,na mqstoto na gajeto ti 6tqh da te 6amarosam hubavo i posle "asta-lavista,baby!"

Rammstein
05-29-2007, 18:45
Циганите са най-долната раса не се различават от маймуните даже са по лоши това го е казал Хитлер.Казал е още че те и евреите петнят човешкия род и трябва да бъдат изчистени,защото петнят името Човек.Който мисли другояче се принизява до нивото им и не заслужава да се нарече човек и Българин. А за тая дето се е ебала с мангала мога само да се надявам да се намери някой свестен човек и да я линчува като предателка на нацията си!

RhytmiX
05-29-2007, 18:50

А бе кво си се захванал с тея цигани пък ти ... както един циганин може да е прост,тъп и мръсен,така може и да е един българин. Просяците,убийците и крадците да не са само цигани,за съжаление са и българите са в тва число. И аз не обичам циганите и ми се повраща като се размина с тях по улиците,ама да слушам некви псевдо хитлеристки простотии от сорта "Циганите на сапун" не ми е мн приятно. А пък хора като вашия идол Сидеров ще избият не само циганите,ами и нас и накрая и ще си теглят въжето на самите себе си,щото тва са болни мозъци .....
E da ama pri tqh tova e v mn. tejka forma ...dokato pri bulgarina e drugo polojenieto...moje da e mrusen i t.n. no pri mn. po-malko hora ot nas ima tqhnata tendenciq da ne hodqt na daskalo i t.n. .....Na tqh kato 4e li im e v kruvta :mrgreen:

Levane
05-29-2007, 18:52
Циганите са най-долната раса не се различават от маймуните даже са по лоши това го е казал Хитлер.Казал е още че те и евреите петнят човешкия род и трябва да бъдат изчистени,защото петнят името Човек.Който мисли другояче се принизява до нивото им и не заслужава да се нарече човек и Българин. А за тая дето се е ебала с мангала мога само да се надявам да се намери някой свестен човек и да я линчува като предателка на нацията си!
Bate hodi se pregledai nqkoi psiholok ti si se pobarkal tap fa6ist 6te isahne6 :-D ti si poludel hodi trqq ti medicinska pomo6t...

sinful`girl
05-29-2007, 19:03

Ок за циганите разбрахме,а я сега ми обясни като голям фен на Хитлер,кво са му пречели еврейте,що петнят човешкия род...Аз знам що ги е избил и щи кажа,че не е от етническа гледна точка и причината е друга...но ти ми кажи

Levane
05-29-2007, 19:06

Ок за циганите разбрахме,а я сега ми обясни като голям фен на Хитлер,кво са му пречели еврейте,що петнят човешкия род...Аз знам що ги е избил и щи кажа,че не е от етническа гледна точка и причината е друга...но ти ми кажи
Az 6ti otgovorq bolniq mu mozak taka e re6il ... nali si vqrva6t golemiq balgarin za6to si slojil pre4upen krast tova e na6ta vqra nie mu vikame hristqnstvo nali si golqm balgarin ....

Rammstein
05-29-2007, 19:13

Ок за циганите разбрахме,а я сега ми обясни като голям фен на Хитлер,кво са му пречели еврейте,що петнят човешкия род...Аз знам що ги е избил и щи кажа,че не е от етническа гледна точка и причината е друга...но ти ми кажиЧети Ако заплахата която представлява еврейството за нашия народ е станала причина за очевидна враждебност от страна на голяма част от нашето общество причината за тази враждебност е откровеното признание,че еврейството като такова има пагубно влияние върху нашата нация,но най-вече в личното общуване,в лошото впечатление което прави евреина като индивидуалност.Като резултат антисемитизма много лесно придобива емоционален характер.Но това не е правилния отзвук.Антисемитизма като политическо движение не може и не трябва да бъде формирано от емоционални фактори, а само от познаване на фактите.Сега фактите са следните:
Евреите несъмнено са раса а не религиозна общност.Самият евреин се описва не като еврейски германец,еврейски поляк или еврейски американец а винаги като германски,полски или американски евреин.Евреите никога не са възприемали повече от езика на страната в която живеят.Германец който е принуден да използва френския език във Франция,италианския в Италия,китайския в Китай,не се превръща по тази причина във французин,италианец или китаец,нито пък можем да наречем евреина които живее сред нас и затова е принуден да използва немския език,германец.
Нито мойсеевата вяра,колкото и голямо да е значението и зазапазването на тази раса,може да се използва като единствен критерий за определяне кой е евреин и кой не.Трудно може да се намери раса в света чиито членове принадлежат към една единствена религия.
Чрез близкородствени бракове в продължение на стотици години,често в съвсем тесни кръгове,евреите са успели да запазят своята раса и своите расови характеристики много по-успешно от хората, сред които са живели.В резултат на това, сега сред нас живее негерманска,чужда раса,неискаща и всъщност неспособна да смени расовите си характеристики,личните си чувства,мислите и амбициите и въпреки това се ползва със същите политически права като ние самите.И откакто еврейските чувства са ограничени само в материалната сфера,техните мисли и амбиции са готови да станат още по-силни.Техния танц около златния телец се превръща в безмилостна борба за онова,което ние чувстваме че не е най-извисеното и не е единственото за което си заслужава да се борим на тази земя.
Ценността на отделния човек вече не се определя от неговия характер или от важността на неговите заслуги към обществото, а единствено от неговия личен успех,от неговото богатство.

Адолф Хитлер-Първо антиеврейско писмо.

lamzzzercho
05-29-2007, 19:14
ОбяВа!
Маце ние тука Оот ХАромската мааала от Долно Камарци и от Чепиници се обединихме и се навихме и ние да те боднеме у Газо ! Най-младия е 9 годишния Туци ама има много черна ПаЦа и го взехме и него Надяааам се без проблеми :-$

machoka
05-29-2007, 19:15
т. 111.