View Full Version : изчуках се с един много готин ром
владислава
05-29-2007, 11:06
бях при баба ми в едно ломско село и там има роми, с едно много симпатично момченце се харесахме на 24 май на празничния събор и се натискахме зад една естрадна сцена.
аз нямах намерение да стигаме по-далеч, но ме възбуди факта, че е по-малък от мен, а вече е семеен и с 1 дете.
значи той е на 16, аз съм на 17. имам си приятел в софия, ма тва е съвсем друго.
и с ромчето някак в един момент така се възбудих и го направихме. беше ми хубаво и не съжалявам.
обаче се питам сега, защото тази мисъл ме тресе, дали съм омърсена, като съм го правила с друга раса?
вие били ли сте с хора от друга раса и специално роми и какво мнение имате по въпроса?
аз на скоро го направих с един африканец а преди време с индиец и сомалиец. И се чуствах омърсена, само когато се бяха изпразнили върху мен, иначе не.
В сеседен апартамент на квартира са двама араби. С тях съм го праила и още от време на време. Не се чувствам омърсена. Имам си гадже, българче.
бях при баба ми в едно ломско село и там има роми, с едно много симпатично момченце се харесахме на 24 май на празничния събор и се натискахме зад една естрадна сцена.
аз нямах намерение да стигаме по-далеч, но ме възбуди факта, че е по-малък от мен, а вече е семеен и с 1 дете.
значи той е на 16, аз съм на 17. имам си приятел в софия, ма тва е съвсем друго.
и с ромчето някак в един момент така се възбудих и го направихме. беше ми хубаво и не съжалявам.
обаче се питам сега, защото тази мисъл ме тресе, дали съм омърсена, като съм го правила с друга раса?
вие били ли сте с хора от друга раса и специално роми и какво мнение имате по въпроса?
Как? Сега и той и ти трябва да бъдете екзекутирани незабавно! Ще ми го прави тя с ром?! Ц*ганите на сапун, ц*ганите на сапун....
Що за тъп въпрос? По-скоро проблем би било, че вече е женен(та макар и на 16), но "техният" морал е маалко по-различен, така или иначе. За хигиената няма да те питам - това е до човек, масово има какво още да се желае, де. Но бих те разбрал, ако питаше за такива неща, а не "омърсена ли съм". Хахах, да не би насила да те е накарал?! Гледай да не разбере приятелят ти само! :wink: Тогава вече може да имаш сериозен проблем.
П.С.: Не с хора от друга раса не съм го правил(все още) - от друга народност - да. Най-малкото омърсен бих се почувствал. WTF?! Вие знаете ли значението на думите преди да ги употребявате, дее@! :smt013
kakvo li si misli Volen Siderov
Всеки горд Българин не би те погледнал [-X
Luciferian
05-29-2007, 12:22
А, спокойно, в България сексът с животни още не е забранен, така, че не е проблем, че си се чукала с циганин.
Luciferian
05-29-2007, 12:25
У У У У У У У У У У У У У У У У (това би трябвало да са маймунски звуци )
Стига бе, защо обиждаш маймуните?
Те са едно стъпало по-високо в еволюцията!
sinful`girl
05-29-2007, 12:51
Цигани .... :smt013 Преди бях на мнението,че и те са хора макар и не толкова добри,обаче в последната половин година мнението ми коренно се промени...Мразя ги! Нз как си могла да правиш нещо толкова хубаво като секса с такова противно същество :(
Не се обиждай,нищо ли1но към тебе :)
използвахте ли предпазни средства?!?!
ami pri uslovie 4e ti e haresalo i si go iskala ne bi trqbvalo da se 4uvstva6 omyrsena!li4no az ne bih go napravila 1za6toto rom nqma kak da me vyzbudi pri nikakvi usloviq2za6toto tova 4e e po-malyk ot men sy6to nqma kak da me vyzbudi i 3ne bih si pozvolila kakvoto i da e s jenen pyk i s dete na vsi4koto otgore!!!!!vij ve4e za 3 bi trqbvalo da se 4uvstva6 kato mrysnica
Schnitzer
05-29-2007, 13:15
Всеки горд Българин не би те погледнал [-XИ всеки един горд ако е на мястото на приятелят и би и теглил един коршум... :evil:
Rammstein
05-29-2007, 13:21
Ходи се самоубии или се ожени за мангала щото такава като тебе е позор за рода и расата си не само че всеки горд българин не би те погледнал но и заслужаваш да бъдеш линчувана.Чуваш ли бе курво циганска такива като тебе само за сапун стават затва ходи да те ебат мангалите в махалата или УМРИИИИ!!!
как ядеш с тая мръсна уста?
[-(
иначе - браво - да живее братството между народите!!!
4epHo0KaTa_Lady
05-29-2007, 13:30
пффф ти болна ли си ?! С мангал ?! :smt005 Толкова ли няма българи..бейби мн си закъсъла пффф отвръщаваш ме !!!!
alkobalko
05-29-2007, 13:54
Не ми се е случвало, колкото и гадно да прозвучи се надявам да не се случи.
Ti si fa6ist a volen siderov nee dobre s glavniq mozak :-D :-D :-D :-D
Ne si omarsena 6tom iska6 4ukai se ako 6te i banda romi se edno ... 6tom ne se 4ustva6 ti omarsena na4i ne si ne moje nqkoi ti kaje kak se 4ustva6 ;)
Awe ei takiva kato tebe deto ne razbirat ot malko daje politika a se izkazvat s mnenieto na drugi hora.....Ciganin :smt068 xaxa......nali gleah klip4eta deto gonqt reporter v Stolipinovo beee :smt005 ...bah gi izrodite jalki...Te qvno im e zalojeno geneti4no da mrunkat...Jiveqt na gurba na bulgaria deto si pla6ta danuci i t.n. a te ili ne rabotqt ( 70% ) ili sa v 4istota i pak hlen4at :wink: ..Bezplaten tok i nz si kakvo ! 6e gi raztrelqm si4kite 6toto sa nahalni i ni6to dobre ne praqt za stranata ! :smt011
Rock `N` Lash Connection
05-29-2007, 15:02
Господи прости на горкото момиче! То не е виновно!
Амин :mrgreen:
Rammstein
05-29-2007, 15:07
Ne si omarsena 6tom iska6 4ukai se ako 6te i banda romi se edno ... 6tom ne se 4ustva6 ti omarsena na4i ne si ne moje nqkoi ti kaje kak se 4ustva6 ;)Волен е велик само некви турци и мангали не го харесват майка им д**ба!
Ne si omarsena 6tom iska6 4ukai se ako 6te i banda romi se edno ... 6tom ne se 4ustva6 ti omarsena na4i ne si ne moje nqkoi ti kaje kak se 4ustva6 ;)
Един разумно мислещ зрял човек в тоя форум :evil: И аз не бих го направила с циганин ама вие тъпи нео наци скин хедс можете да си духате сами :evil:
UnsTToPPaBBle
05-29-2007, 15:08
ako sam na mqstoto na gadjeto ti i sam vi svaril taka toq mangal 6te go napraq ne na sapun a na dero a tebe 6te biq dokat ne te potro6a kak smee ima gadje auuuuuuuuu .... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Awe ei takiva kato tebe deto ne razbirat ot malko daje politika a se izkazvat s mnenieto na drugi hora.....Ciganin :smt068 xaxa......nali gleah klip4eta deto gonqt reporter v Stolipinovo beee :smt005 ...bah gi izrodite jalki...Te qvno im e zalojeno geneti4no da mrunkat...Jiveqt na gurba na bulgaria deto si pla6ta danuci i t.n. a te ili ne rabotqt ( 70% ) ili sa v 4istota i pak hlen4at :wink: ..Bezplaten tok i nz si kakvo ! 6e gi raztrelqm si4kite 6toto sa nahalni i ni6to dobre ne praqt za stranata ! :smt011
ok golemiq razbira4 kazah 4e toq e bolen dokazano e... i az ne haresvam ciganite oba4e ne mislq 4e toq volen 6te opravi ne6tata 6te ubie tqh sled tva nas toq e bolen psihi4eski ...
Jultata li mu knijka si gledal ? koi ti go e dokazal :smt005 omfg !....
Jultata li mu knijka si gledal ? koi ti go e dokazal :smt005 omfg !....
izvinete profesore gledam novini da prebie6 4ovek 6tot e ot druga rasa kfo 6te re4e ?! da znam nepriqtni sa no ne moje kato e ot druga rasa vednaga da go ubie6 otiva6 na ekskurziq nekade i te ubivat 6tot si balgarin i kfo ?! a zemi misli ama kakvo da misli6 vie kato si naumite ne6to ne mojete si go izbiete ot glavata..
Ти си толкова грозна и дебела че само миризлив манго може да си легне с тебе, а аверати сигорно прилича на теб щото вие противните се надушвате...
:twisted:
Rammstein
05-29-2007, 16:04
Мангалите на сапун!! Кой се ебе с мангал на кладата!!!
Много зъл! :-D :-D :-D Как мой да спиш с мангал тея са толкова гадни противни миризливи грозни недоразвити урангутани.Просто е противно.Ходят бъркат по казаните ядат кот им падне крадат.Аз съм на мнение че трябва да се избият до крак и ако Волен е решил да ги избие аз ще му помагам!!!
Rammstein
05-29-2007, 16:19
Много зъл! :-D :-D :-D Как мой да спиш с мангал тея са толкова гадни противни миризливи грозни недоразвити урангутани.Просто е противно.Ходят бъркат по казаните ядат кот им падне крадат.Аз съм на мнение че трябва да се избият до крак и ако Волен е решил да ги избие аз ще му помагам!!!Евала пич.Най-после един разумен. =D>
Ne si omarsena 6tom iska6 4ukai se ako 6te i banda romi se edno ... 6tom ne se 4ustva6 ti omarsena na4i ne si ne moje nqkoi ti kaje kak se 4ustva6 ;)Волен е велик само некви турци и мангали не го харесват майка им д**ба!
Аз не съм турчин, пък не го харесвам.
НО, да вие лудите трябва да се подкрепяте.
Да, и аз не харесвам циганите, или поне тяхния манталитет.
Да, трябва да се направи нещо по въпроса, а не да се пренебрегват нашите права, заради техните.
Но насилието не е начина. Сега мога да ти изнеса много дълга лекция за човешкия морал и цености, но се съмнявам, че някакъв заблуден тийн, с грешна представа за света и кофти възпитание ще ме разбере, така че няма да се хабя. ХОди, викай на митингите на Атака и се радвай.
А по темата искам да споделя, че няма нищо лошо да правиш секс с друга раса... Но в никакъв случай тази раса не трябва да е ромската...
Да, трябва да се направи нещо по въпроса, а не да се пренебрегват нашите права, заради техните.
Но насилието не е начина. Сега мога да ти изнеса много дълга лекция за човешкия морал и цености, но се съмнявам, че някакъв заблуден тийн, с грешна представа за света и кофти възпитание ще ме разбере, така че няма да се хабя. ХОди, викай на митингите на Атака и се радвай.
А по темата искам да споделя, че няма нищо лошо да правиш секс с друга раса... Но в никакъв случай тази раса не трябва да е ромската...
abe bate kak moje se zanimava6 na 4ovek s ime Rammstein i kartinka na hitler ?! i max mu davam 13 godini sq 6te kaje 4ee na 18 no tova da ne vi pravi vpe4atlenie :D
Много зъл! :-D :-D :-D Как мой да спиш с мангал тея са толкова гадни противни миризливи грозни недоразвити урангутани.Просто е противно.Ходят бъркат по казаните ядат кот им падне крадат.Аз съм на мнение че трябва да се избият до крак и ако Волен е решил да ги избие аз ще му помагам!!!Евала пич.Най-после един разумен. =D>
Живял съм в циганска махала знам какво е готов съм да ги избия тея мизерници!!!
nqmashe li nqkoi bulgarin v tui selo pone nego da izchukash ne toq ciganin...
abe bate kak moje se zanimava6 na 4ovek s ime Rammstein i kartinka na hitler ?! i max mu davam 13 godini sq 6te kaje 4ee na 18 no tova da ne vi pravi vpe4atlenie :D
Ти остави, те знаеш ли колко са убедени, че са прави? И някой ден всичките тия малки малоумници ще станат някви като Волен. Какви са тези родители? Няма ли възпитание за тези деца?
Не мога да го разбера това... :smt011
Rammstein
05-29-2007, 16:27
abe bate kak moje se zanimava6 na 4ovek s ime Rammstein i kartinka na hitler ?! i max mu davam 13 godini sq 6te kaje 4ee na 18 no tova da ne vi pravi vpe4atlenie :DКой е на 13 години бе детенце комплескирано??Милото то мисли че всички са като него.Смешно! :smt005 Ходи си в махалата баце :smt005
Ти остави, те знаеш ли колко са убедени, че са прави? И някой ден всичките тия малки малоумници ще станат някви като Волен. Какви са тези родители? Няма ли възпитание за тези деца?
Не мога да го разбера това... :smt011
Emi kfo ti kaja mrazi ciganite za6to ? 6toto si4ki gi mrazi obi4a volen 6toto iska gi ubiee... ama neznae 4e pokrai teh 6te ubie i nas :D
Rammstein
05-29-2007, 16:29
Как ще те убие бе слабоумен?Ти некъв мангал ли си та ги защитаваш бе?
Как? Сега и той и ти трябва да бъдете екзекутирани незабавно! Ще ми го прави тя с ром?! Ц*ганите на сапун, ц*ганите на сапун....
Що за тъп въпрос? По-скоро проблем би било, че вече е женен(та макар и на 16), но "техният" морал е маалко по-различен, така или иначе. За хигиената няма да те питам - това е до човек, масово има какво още да се желае, де. Но бих те разбрал, ако питаше за такива неща, а не "омърсена ли съм". Хахах, да не би насила да те е накарал?! Гледай да не разбере приятелят ти само! :wink: Тогава вече може да имаш сериозен проблем.
П.С.: Не с хора от друга раса не съм го правил(все още) - от друга народност - да. Най-малкото омърсен бих се почувствал. WTF?! Вие знаете ли значението на думите преди да ги употребявате, дее@! :smt013
Абе ти си голямо лайно бе... Как може да разсъждаваш така като нацист и оня шибаняк Хитлер дето се е мисли за Господ. Ромите може да са всякакви и педераси и тъпи и необразовани и смърдящи и мръсни, но и те са хора като нас, а не добичета като тебе например!!!!
Abe ei dri6lio nito sam mangal nito gi za6titavam .... ti si slaboumno dete hodi lqgai i cokai mlqko 4e po4va6 me iznervq6 ve4e... deba de4kovcite deto se sabraha we.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Трябва ли да си мангал, за да уважаваш другите хора, пък били те и роми....
Rammstein
05-29-2007, 16:39
Abe ei dri6lio nito sam mangal nito gi za6titavam .... ti si slaboumno dete hodi lqgai i cokai mlqko 4e po4va6 me iznervq6 ve4e... deba de4kovcite deto se sabraha we.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:От анадолски боклуци като теб България е на това положение!Турски гъзолизци! Jony аз умажавам хората но ромите-това не са хора.
Abe ei dri6lio nito sam mangal nito gi za6titavam .... ti si slaboumno dete hodi lqgai i cokai mlqko 4e po4va6 me iznervq6 ve4e... deba de4kovcite deto se sabraha we.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:От анадолски боклуци като теб България е на това положение!Турски гъзолизци!
Sq po4na i turci psuva bate zemi se zavri nekade i dano otide6 nqkade na ekskurziq primerno antaliq turciq i da te prebiqt te ubiqt 6toto si balgarin da razbere6 kakvo e deskriminaciq... da vidi6 kakvo se opitva6 pravi6 ti ... sq lapai blizalkata i po leglata... fa6ist malak!
6o6kotooo
05-29-2007, 16:41
малии с циганин лелеллее ......(puke).......ххххххх......аре да беше некъф селянин.....ам той на 16 женен и с едно деде и ти секс с него е не тфа ее .........
Каквото и да си говорим,аз мисля,че определено е грешка да се изчукаш с циганин...те са...нечистоплътни.Иначе другата раса си е ок.Но аз ако съм никога не бих се чукала с циганин... :smt011
Каквото и да си говорим,аз мисля,че определено е грешка да се изчукаш с циганин...те са...нечистоплътни.Иначе другата раса си е ок.Но аз ако съм никога не бих се чукала с циганин... :smt011
Prava si no vij sq tq taka e precenila nikoi ne trqbva da q sadi :)
A dokolkoto romite... te vinagi 6te si badat takiva ...
Prava si no vij sq tq taka e precenila nikoi ne trqbva da q sadi
A dokolkoto romite... te vinagi 6te si badat takiva .
Мдаа...определено тя си решава,но ромите наистина са си нечистоплътни.Само като видя някои по улицата и ми се гади.Да не говорим,че само се заглеждат и ти подсвиркват.Ехх....накъде отиде този свят... :smt011
ba6ta mi e konduktor,konduktor sum i az :smt005
Prava si no vij sq tq taka e precenila nikoi ne trqbva da q sadi
A dokolkoto romite... te vinagi 6te si badat takiva .
Мдаа...определено тя си решава,но ромите наистина са си нечистоплътни.Само като видя някои по улицата и ми се гади.Да не говорим,че само се заглеждат и ти подсвиркват.Ехх....накъде отиде този свят... :smt011
Xax emi kfo o4akva6 te sa marzelivi i iskat si4ko na gotovo za tova taka stava nie se trepem ot rabota te prosqt po ulicite i iskarvat pove4e ot nas... az otivam blaskam tam v 1 magazin iskah si zema edni ne6ta onq otiva prosi i iskarva pove4e ot mene... a az blaskam kato nenormalen..
Xax emi kfo o4akva6 te sa marzelivi i iskat si4ko na gotovo za tova taka stava nie se trepem ot rabota te prosqt po ulicite i iskarvat pove4e ot nas... az otivam blaskam tam v 1 magazin iskah si zema edni ne6ta onq otiva prosi i iskarva pove4e ot mene... a az blaskam kato nenormalen
Онзи ден имаше един,които си влезе в трамвая,събра пари от хората и отиде да си купи водка и цигари...и полсе се оплакват,че не работели...еми то като те мързи от пенсионери да просиш... :smt012
Xax emi kfo o4akva6 te sa marzelivi i iskat si4ko na gotovo za tova taka stava nie se trepem ot rabota te prosqt po ulicite i iskarvat pove4e ot nas... az otivam blaskam tam v 1 magazin iskah si zema edni ne6ta onq otiva prosi i iskarva pove4e ot mene... a az blaskam kato nenormalen
Онзи ден имаше един,които си влезе в трамвая,събра пари от хората и отиде да си купи водка и цигари...и полсе се оплакват,че не работели...еми то като те мързи от пенсионери да просиш... :smt012
Emi tova iskat pravqt go pravqt ama ima hora koito im se vrazvat...koeto e lo6o :)
Te sa geneti4no tupi i mrusni :smt005
Rammstein
05-29-2007, 17:15
Te sa geneti4no tupi i mrusni :smt005От низшата раса.
Hitlera. :mrgreen: White is bright........ ::: :mrgreen:
Victorya
05-29-2007, 17:30
Циганите на сапуууууууууууууууууууууу ууууун!Какво е това...да спиш с човек от низшата,мръсна,черна маймунска раса!Това не са хора бе...Да мрът в камерите!На тях мястото им е в концлагер...а ти се поклецваш с тях....Срам ме е от теб и от гнусната ти постъпка :smt011 :smt011
special_girl_SS
05-29-2007, 18:00
Абе ти си срам за българките!!! Къв е тоя въпрос дали си омърсена?!?!?!? Ти малоумна ли си?!?! И на всичкото от горе си седнала да пишеш по форумите-да се хвалиш ли кво?!?!?!?! Земи се осъзнай!!! За теб българи няма ли?! Не са ли ти достатъчни та и мангалите ги почна?! Пачавра проста!!!
Циганите на сапуууууууууууууууууууууу ууууун!Какво е това...да спиш с човек от низшата,мръсна,черна маймунска раса!Това не са хора бе...Да мрът в камерите!На тях мястото им е в концлагер...а ти се поклецваш с тях....Срам ме е от теб и от гнусната ти постъпка :smt011 :smt011
Скъпа моя горда Българко, хубаво е да обичаш Родината, но това предполага да мислиш за нейното добро.При това да мислиш разумно. Много се надявам България никога да не е в ръцете на такива като вас с пича по-горе! Първо се научете да пишете на български език, а после говорете на национализма си. НиСш се пише!!! Относно темата - след като си спала с него това е бил твой избор и е тъпо да питаш хората лошо ли е, че си се чукала с циганин.
Скъпа моя горда Българко, хубаво е да обичаш Родината, но това предполага да мислиш за нейното добро.При това да мислиш разумно. Много се надявам България никога да не е в ръцете на такива като вас с пича по-горе! Първо се научете да пишете на български език, а после говорете на национализма си. НиСш се пише!!! Относно темата - след като си спала с него това е бил твой избор и е тъпо да питаш хората лошо ли е, че си се чукала с циганин.
evalata pi4... kaji im go... ;)
cacegka_3a_cekc
05-29-2007, 18:07
А, спокойно, в България сексът с животни още не е забранен, така, че не е проблем, че си се чукала с циганин.
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt023 dam :smt016
Zig Hail ! :smt005 Ciganite da si sedqt V GETOTOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!
Аxaxaxaxa не се ли пише Sieg Heil бе приятелю! Ето за това ме кефите дори не знаете за какво става въпрос,но сте много отворени всички!
Kolko me boli kak se pi6e..6tom me popravq6 zna4i si razbral kakvo iska da kaja a t'va e celta :wink: Ina4e mn. mi puka dali 6e me popravq6..imam u4itel po bulgarski ezik...ne si mi nujen :mrgreen:
Аxaxaxaxa не се ли пише Sieg Heil бе приятелю! Ето за това ме кефите дори не знаете за какво става въпрос,но сте много отворени всички!
Ok a ti si tup Gavro6 togava :smt005
littlestar
05-29-2007, 18:28
ОфФфф повдига ми се от такива като тебе!!!! Само като си помисля че се го правила с мангал и се отвръщавам.Само гледай и ти да не му родиш некое детенце. Ужас ](*,)
Pf da se ebe6 sas ciganin...Do tam li si stignala?Ujas.4estito sa moje6 da pipne6 ne6to.
Dami mn. ste pravi :mrgreen: :smt023
lady_bird
05-29-2007, 18:39
BLQAAAK! UJAS! az gi mrazq tolkova,4e ako ubiistvata ne bqha nakazuemi 6tah da gi izbiq vsi4kite do krak,a ti se 4uka6 s teh!
bravo be,do kude stigna sveta?! nqma li dostatu4no bulgari,4e ti s vu6liv ciganin?
ubi mi jelanieto za sex na4i!
otvrat! [-X tva za ni6to na sveta ne bih go napravila! za men ima bulgar4eta :mrgreen: :oops:
sinful`girl
05-29-2007, 18:43
А бе кво си се захванал с тея цигани пък ти ... както един циганин може да е прост,тъп и мръсен,така може и да е един българин. Просяците,убийците и крадците да не са само цигани,за съжаление са и българите са в тва число. И аз не обичам циганите и ми се повраща като се размина с тях по улиците,ама да слушам некви псевдо хитлеристки простотии от сорта "Циганите на сапун" не ми е мн приятно. А пък хора като вашия идол Сидеров ще избият не само циганите,ами и нас и накрая и ще си теглят въжето на самите себе си,щото тва са болни мозъци .....
lady_bird
05-29-2007, 18:43
Всеки горд Българин не би те погледнал [-Xi az taka mislq,na mqstoto na gajeto ti 6tqh da te 6amarosam hubavo i posle "asta-lavista,baby!"
Rammstein
05-29-2007, 18:45
Циганите са най-долната раса не се различават от маймуните даже са по лоши това го е казал Хитлер.Казал е още че те и евреите петнят човешкия род и трябва да бъдат изчистени,защото петнят името Човек.Който мисли другояче се принизява до нивото им и не заслужава да се нарече човек и Българин. А за тая дето се е ебала с мангала мога само да се надявам да се намери някой свестен човек и да я линчува като предателка на нацията си!
А бе кво си се захванал с тея цигани пък ти ... както един циганин може да е прост,тъп и мръсен,така може и да е един българин. Просяците,убийците и крадците да не са само цигани,за съжаление са и българите са в тва число. И аз не обичам циганите и ми се повраща като се размина с тях по улиците,ама да слушам некви псевдо хитлеристки простотии от сорта "Циганите на сапун" не ми е мн приятно. А пък хора като вашия идол Сидеров ще избият не само циганите,ами и нас и накрая и ще си теглят въжето на самите себе си,щото тва са болни мозъци .....
E da ama pri tqh tova e v mn. tejka forma ...dokato pri bulgarina e drugo polojenieto...moje da e mrusen i t.n. no pri mn. po-malko hora ot nas ima tqhnata tendenciq da ne hodqt na daskalo i t.n. .....Na tqh kato 4e li im e v kruvta :mrgreen:
Циганите са най-долната раса не се различават от маймуните даже са по лоши това го е казал Хитлер.Казал е още че те и евреите петнят човешкия род и трябва да бъдат изчистени,защото петнят името Човек.Който мисли другояче се принизява до нивото им и не заслужава да се нарече човек и Българин. А за тая дето се е ебала с мангала мога само да се надявам да се намери някой свестен човек и да я линчува като предателка на нацията си!
Bate hodi se pregledai nqkoi psiholok ti si se pobarkal tap fa6ist 6te isahne6 :-D ti si poludel hodi trqq ti medicinska pomo6t...
sinful`girl
05-29-2007, 19:03
Ок за циганите разбрахме,а я сега ми обясни като голям фен на Хитлер,кво са му пречели еврейте,що петнят човешкия род...Аз знам що ги е избил и щи кажа,че не е от етническа гледна точка и причината е друга...но ти ми кажи
Ок за циганите разбрахме,а я сега ми обясни като голям фен на Хитлер,кво са му пречели еврейте,що петнят човешкия род...Аз знам що ги е избил и щи кажа,че не е от етническа гледна точка и причината е друга...но ти ми кажи
Az 6ti otgovorq bolniq mu mozak taka e re6il ... nali si vqrva6t golemiq balgarin za6to si slojil pre4upen krast tova e na6ta vqra nie mu vikame hristqnstvo nali si golqm balgarin ....
Rammstein
05-29-2007, 19:13
Ок за циганите разбрахме,а я сега ми обясни като голям фен на Хитлер,кво са му пречели еврейте,що петнят човешкия род...Аз знам що ги е избил и щи кажа,че не е от етническа гледна точка и причината е друга...но ти ми кажиЧети Ако заплахата която представлява еврейството за нашия народ е станала причина за очевидна враждебност от страна на голяма част от нашето общество причината за тази враждебност е откровеното признание,че еврейството като такова има пагубно влияние върху нашата нация,но най-вече в личното общуване,в лошото впечатление което прави евреина като индивидуалност.Като резултат антисемитизма много лесно придобива емоционален характер.Но това не е правилния отзвук.Антисемитизма като политическо движение не може и не трябва да бъде формирано от емоционални фактори, а само от познаване на фактите.Сега фактите са следните:
Евреите несъмнено са раса а не религиозна общност.Самият евреин се описва не като еврейски германец,еврейски поляк или еврейски американец а винаги като германски,полски или американски евреин.Евреите никога не са възприемали повече от езика на страната в която живеят.Германец който е принуден да използва френския език във Франция,италианския в Италия,китайския в Китай,не се превръща по тази причина във французин,италианец или китаец,нито пък можем да наречем евреина които живее сред нас и затова е принуден да използва немския език,германец.
Нито мойсеевата вяра,колкото и голямо да е значението и зазапазването на тази раса,може да се използва като единствен критерий за определяне кой е евреин и кой не.Трудно може да се намери раса в света чиито членове принадлежат към една единствена религия.
Чрез близкородствени бракове в продължение на стотици години,често в съвсем тесни кръгове,евреите са успели да запазят своята раса и своите расови характеристики много по-успешно от хората, сред които са живели.В резултат на това, сега сред нас живее негерманска,чужда раса,неискаща и всъщност неспособна да смени расовите си характеристики,личните си чувства,мислите и амбициите и въпреки това се ползва със същите политически права като ние самите.И откакто еврейските чувства са ограничени само в материалната сфера,техните мисли и амбиции са готови да станат още по-силни.Техния танц около златния телец се превръща в безмилостна борба за онова,което ние чувстваме че не е най-извисеното и не е единственото за което си заслужава да се борим на тази земя.
Ценността на отделния човек вече не се определя от неговия характер или от важността на неговите заслуги към обществото, а единствено от неговия личен успех,от неговото богатство.
Адолф Хитлер-Първо антиеврейско писмо.
lamzzzercho
05-29-2007, 19:14
ОбяВа!
Маце ние тука Оот ХАромската мааала от Долно Камарци и от Чепиници се обединихме и се навихме и ние да те боднеме у Газо ! Най-младия е 9 годишния Туци ама има много черна ПаЦа и го взехме и него Надяааам се без проблеми :-$