View Full Version : Бившия ми иска да се срещаме само за секс
Бившия ми от скоро се появи и ме натиска да правим само секс. Приятеля ми е постоянно зает, защото работи от скоро и на мен ми е скучно.
Дали да тръгна и с двамата?
ти добре ли си?!?!?!?! БИВШИЯ...ти сама го казваш, щом е бивш, значи нямате нищо общо вече(освен приятели)
откъде на къде ще правите секс..ХА...как въобще си могла да си го помислиш...[-(
виж друго е, ако искаш да скъсаш със сегашния и да тръгнеш пак с бивкия, но би било тъпо, ако той те иска само за секс... [-X
или на теб секса ти е по-важен отколкото да запазиш сегашната си връзка... :-k
ти добре ли си?!?!?!?! БИВШИЯ...ти сама го казваш, щом е бивш, значи нямате нищо общо вече(освен приятели)
откъде на къде ще правите секс..ХА...как въобще си могла да си го помислиш...[-(
виж друго е, ако искаш да скъсаш със сегашния и да тръгнеш пак с бивкия, но би било тъпо, ако той те иска само за секс... [-X
или на теб секса ти е по-важен отколкото да запазиш сегашната си връзка... :-k
Съгласна съм с това което казваш!Но има и друга гледна точка,тя явно не държи на сегашния,за тва по добре направо да го зарязва и да си праи там секса с бившия!
No_LiMiTe^f
05-29-2007, 11:55
Тва горе бях аз!
Ми явно не обича сегашния си приятел щом е могла да помисли такова нещо.Според мене е много глупаво това, което възнамеряваш да правиш и по-скоро се откажи от единия.Пък закво ти е човек, който те иска единствено за секс? Толкоз ли си лесна, че веднага му се връзваш? Като е зает сегашния ти приятел седи си у вас или излизай с приятелки, трябва да се еб.ш с някой ли...Мирясай мене ако питаш.
NoTaLoNe
05-29-2007, 12:01
Ти луда ли си?по-добре недей.Ще излезеш много лека,а и щом иска само тва...ясна ми е работата... [-( и явно не държиш достатъчно на сегашния си приятел..умната :::
malkoto_sladur4e
05-29-2007, 12:13
:smt005
Ако си на 15 или 16 неа да се учудя от постъпката ти. Ма щом ти е скучно... пробвай с морков или краставица ... за кфо треа си прецакваш връзката? Сигурно не държиш толкова на него, а на бившия ти да. Аве ходите там, чукайте се, ще си говорим пак един ден, като земе да разтребва навсякъде как просто те е клатил и тфа е. Ти си знаеш, за мен си тъпа патка #-o
Ти луда ли си?по-добре недей.Ще излезеш много лека,а и щом иска само тва...ясна ми е работата... [-( и явно не държиш достатъчно на сегашния си приятел..умната :::
Дам с това съм съглана... просто ми е ясно какво иска бившия. Ако му се вържеш на акъла само можеш после да съжаляваш. Вярвай ми!
_[LiFe-StiLe]_F
05-29-2007, 12:32
ти добре ли си?!?!?!?!
Бившия ми от скоро се появи и ме натиска да правим само секс. Приятеля ми е постоянно зает, защото работи от скоро и на мен ми е скучно.
я си дай телефона. предлагам ти 20 кинта на ден - когато ти се обадя идваш и ми правиш свирка. но ще ти дезинфекцирам устата ръчно преди това, не искам да ми лепнеш нещо.
съгласна ?
sladko_dete
05-29-2007, 13:23
a be stiga be kak sha pravish takiva gluposti? onq bivshiq mai dosta e zagorql i ai 4e nqma koq dai bivshata da opravim .....
a be stiga be kak sha pravish takiva gluposti? onq bivshiq mai dosta e zagorql i ai 4e nqma koq dai bivshata da opravim .....
трай бе ! ако всички имаха мозък нямаше да има къде да си го пъхнеш, гад дем.
Не,недеи в никакъв случаи....първо защото това си е жива изневяра,второ бившият ти икса само секс...на мен не би ми било приятно ако правя секс с човек ,които не ме обича...
:smt005
гага
чукай се с бащата на бившия си :smt005
ся сериозно - прави каквото искаш, ако на гаджето ти не му харесва да си духа сам :smt019
п.п. дано някой мод не ми едитне поста ;-)
_F]
ти добре ли си?!?!?!?!
Krem4eto
05-29-2007, 13:52
Защо не?!Тръгни и с двамата!Стига да можеш да ги въртиш.. ;)
перфектно нали ?! единия на работа другия в леглото ти и после смяна :smt005 :smt005 :smt005
Много ще ти дойдат двама ;)
Старата любов ръжда не хваща виж по добре го зарежи каквото било било нали си имаш приятел така от двата стола ще паднеш на земята
Bezrazli4na
05-29-2007, 15:45
Старата любов ръжда не хваща виж по добре го зарежи каквото било било нали си имаш приятел така от двата стола ще паднеш на земята
И аз така мисля само се чудя как може да си мислиш за секс с бившия(и то само за секс....) като имаш "сериозна връзка" не се излагай за толкова ли лека се имаш ? :-k
SiLveToOo```
05-29-2007, 15:52
И аз така мисля само се чудя как може да си мислиш за секс с бившия(и то само за секс....) като имаш "сериозна връзка" не се излагай за толкова ли лека се имаш ? :-k
Може и така да е .....
П.С Нищо лично , но ако помислиш найстина е така =;
Vikitooo
05-30-2007, 00:32
:smt005 tragvai s dvamata i tova e..kvo gubish hu? :-D
И с двамата не може да си.Ще си спестя мнението за теб, как искаш да лъжеш приятеля ти.
gangbang
05-30-2007, 06:05
Можеш да си и с двамата, стига да не разбират един за друг, по-точно настоящия, да не разбере за бившия, че се чукате и нема да имаш проблем. Има момичета дето правят тая врътка, са всеки си преценява, как му е най-комфортно. Ако те кефи, що пък не :)
No_Mercy
05-30-2007, 06:06
И с двамата не може да си.Ще си спестя мнението за теб, как искаш да лъжеш приятеля ти.
Така е
Хайде няма да казвам мн тежки думи за теб но как можеш дори да си го мислш скучно ти е и давай с бившия а какво ще причиниш на сегашния си приятел не се замисляш ако той разбере(а той със сигурност ще разбере)
Sladko_Izkushenie
05-30-2007, 07:00
Не трябва даже и да си го помисляш това нещо.Имаш си приятел дръж на него и си бъди само с него.Не разваляй всичко само заради една думичка "скучно"
Няма смисъл.Не си разваляй връзката със сегашния ти приятел, само заради секса и то с човек, който те иска само за това.Няма смисъл да се унижаваш по този начин.Ще излезеш курва накрая... [-X
sasha_90
05-30-2007, 08:40
Ти луда ли си?
Нали знаеш"от 2 стола на земята"-да не се окажеш и ти така.
Можеш да си и с двамата, стига да не разбират един за друг, по-точно настоящия, да не разбере за бившия, че се чукате и нема да имаш проблем. Има момичета дето правят тая врътка, са всеки си преценява, как му е най-комфортно. Ако те кефи, що пък не :)
Съгласна съм с тва мнение. Ест. че може и с двамата. Мъжете могат да се въртят и без да го разбират непременно и няма така да има наранени и обидени, а всички ще се кефят.