View Full Version : ако пия сперма може ли нещо да се увредя?
!~+VerOnikA+~!
05-29-2007, 12:30
много обичам да гълтам на приятеля си, но се притеснявам, че може да ми стане нещо, моя приятелка се изказа, че спермата увреждала гърлото и изтънявала сливиците и съм могла да гълтам само ако са ми вадени, а те мойте не са. вярно ли е това и какви други проблеми от спермата довежда?
malkoto_sladur4e
05-29-2007, 12:34
О,незнам! :-k Аз на моя му гълтам от време на време,сливиците ми не са вадени и ако има нещо такова и аз искам да го знам.Ама до сега не съм чувала нищо подобно де.. :smt017 :wink:
Luciferian
05-29-2007, 12:39
много обичам да гълтам на приятеля си, но се притеснявам, че може да ми стане нещо, моя приятелка се изказа, че спермата увреждала гърлото и изтънявала сливиците и съм могла да гълтам само ако са ми вадени, а те мойте не са. вярно ли е това и какви други проблеми от спермата довежда?
Така като гледам темата, май има опасност единствено от мозъчни увреждания.
няма нищо да ти стане спокс...тя дори е полезна ако не се прекалява :wink:
изгонена__от__рая
05-29-2007, 13:06
Гълтайте си на воля ;-)
само ако правиш групов секс не прекалявай с букакето :)
Може да се хване Рак на гърлото от свирки,ама от сперма незнам...
и от спрема може да си преебеш стомаха ;)
отде знайш !? ?! !? ! :smt017
оооу педеcтче ти пак ли се появи?
изнесохме ти важността и май пак търсиш място под слънцето
иди си е6и майката нещастнико!!!
моля спазвай добрия тон...
отде знайш !? ?! !? ! :smt017
четох някъде за някви случаи в САЩ - затова не знам и какво точно се получава, но е трябвало да прилагат на момичетата няколко стомашни промивки едновременно ;)
оооу педеcтче ти пак ли се появи?
изнесохме ти важността и май пак търсиш място под слънцето
иди си е6и майката нещастнико!!!
аз вече съм си я ебал бе ;) :-D
Ебаси легендите дето се носят... няма какво да ти стане на сливиците от спермата - гълтай си спокойно каквито искаш количества
korabokroshenec
05-29-2007, 13:24
бе гълтай на воля нишу ня ти стане :-)
Така като гледам темата, май има опасност единствено от мозъчни увреждания.
Подкрепям с 2 ръце!
Ne e li malko gnusno......sqqqq :smt012
dunapren
05-29-2007, 18:52
глупости гожорите бе спермата е полезна намаляжа риска от рак на гурдата с 45%.Продавам сперма левче литара
Spored men ni6to ne moje ti stane ama nedei da prekalqva6 6toto tova nee pitie :)
т. 11 от правилата на форума.