View Full Version : MOMI4ETA KAKVO VI PODLUDQVA?
irrestivible
05-29-2007, 12:35
Momi4eta kakvo vi podludqva u mujki pol???Stava vypros za durjanie,jestove,pogled,govorene i t.n. .....
_[LiFe-StiLe]_F
05-29-2007, 12:37
при всеки е различно. примерно направо откачах когато бившия караше колата :roll: много възбуждащо ми действаше, особено когато едната му ръка беше на краката ми ;)
сега много ме кефи когато моя ми говори за футбол. по принцип той избягва тази тема, но аз незнам защо наистина полудявам когато ми говори за това ;)
Подлудява ме като ме целува по врата; като ми шепне тихичко с леки целувки и мн еротично колко ме обича и желае, това ме влудява наистина.
Krem4eto
05-29-2007, 12:53
Momi4eta kakvo vi podludqva u mujki pol???Stava vypros za durjanie,jestove,pogled,govorene i t.n. .....
Ако има плочки.... O:)
korabokroshenec
05-29-2007, 13:05
Ако има плочки.... O:)Фаянс или гранитогрес ? :-D
Krem4eto
05-29-2007, 13:20
Ако има плочки.... O:)Фаянс или гранитогрес ? :-D
Ти май си нямаш!Затова ли питаш :P
Аз направо полудявам,когато ме гледа с нежен поглеад и ме гали :roll: :smt007
4epHo0KaTa_Lady
05-29-2007, 14:04
ммм яко тяло ииии нежни целувки
She-Devi!
05-29-2007, 14:06
Аз направо полудявам,когато ме гледа с нежен поглеад и ме гали :roll: :smt007
къде де гали? :roll:
cherinka
05-29-2007, 14:07
Когато седи и ме гледа тъпо, влюбено и загубено.
Ъ, и като пука масури, много му се кефя на физиономиите, и след това като се изцепи с тънък, треперещ и едвам едвам чувайки се глас м-и-л-о д-р-ъ-ж. :-D
INLOVE_f
05-29-2007, 15:00
Погледа на 1во място и второ силата - като ме прегърне да ми изкара въздуха (ама не нарочно :-D ), защото така се чувствам сигурна! :-)
Емиии ако става дума эа фиэическо привличане...секси тяло,мускулки,плочици(фаян :-D ) и т.н.!Ама ако като си отвори устата е пън привличането се иэпарява :-D .Мене попринцип по-умнички момчета ме привличат :-D Така де да сме си един дол дренки :smt005
Много неща ми подлудяват...
Примерно като е сериозен направо ме побърква, гледа страхотно и като го извади един поглед и...
Като ми се усмихне чаровно също.А и стегнатото и хубаво тяло. :smt007
UnaBletoLoVeU
05-29-2007, 17:31
Само едно момче ме е подлудявало..първо, че има много яко тяло и страхотни плочки, но като ме прегърне се чувствам толкова сигурна, толкова щастлива, толкова добре...
teardrop
05-29-2007, 18:40
Ами бившото гадже...всъщност не е точно бивш, странно е, както и да е..
Има невероятен поглед, като се опитва да изглежда сериозен или когато ме гледа като малко детенце, страшно миличко ми става. Усмивката му е много лъчезарна и топла. Тялото му е...СТРАШНО! Подлудява ме, когато прокарва ръце през косата ми, когато ме притиска до себе си или когато хване ръката ми в неговата. Подлудява ме, когато се старае да ми е добре.
Ако става на въпрос,доста неща може да ме подлудят :-D Едно от тях се знае :wink: Ааа друго...Да има хубаво,стегнато тяло.Повече обичам по-яки пичове,но да имат сиво вещество в горните глави :D Това направо ме подлудява...И ме навежда на непорочни мисли :smt005 А друго,което ме подлудява е погледът...Уаау...И също може би да ме целува лекичко по врата :wink: