Влез

View Full Version : гаф

Moly
05-30-2007, 09:13
Ай хора, мн згафих!! #-o Имам приятел от 4 месеца. Аз съм на 16, той - на 24. Той е мн готин и аз не съм за изфърляне :lol: Та, сичко вървеше добре - разбираме се, в леглото е страшен, паралия е (това не е толкова важно, но все пак е приятно :) ), но.......... преди 2 вечери бях на рожден ден на един стар приятел на неговата вила. Приятеля ми не можа да дойде, защото имаше ангажимент и отидох сама. Беше мн готино, само че аз си подпийнах доста и му се обадих по тел и исках да си говорим, защото ми беше кофти без него. Той, обаче беше мн нервен и се държа малко гадно и аз мн се ядосах. След около 20 минути, вече пияна и сърдита на гаджето, се запознах с 2 момчета, които бяха АДСКИ готини.... говорихме си, танцувахме иииии...единия ми предложи да му духам и аз се чудих, чудих и викам ОК. Отидохме в спалнята и почнах аз и тогава влезе и другия (бяха се наговорили) и той ме пита дали искам 3мата и аз се съгласих и...правихме секс. В момента мн мн мн мн съжалявам и не знам дали да призная на приятеля ми или да оставя нещата така - ако му кажа 100 на 100 ще ми се расърди, 6тото е мн ревнив, а и вече му изневерих 1 път с един от даскало и предполагам, че ще ме скъса. Но пък ако крия...ще се побъркам. Кажете кво мислите - да му кажа ли ?

ПП: Моля да си спестите коментарите от рода на "курва...как не те е срам" и т.н. - не, не ме е срам ;)

Poredniq
05-30-2007, 09:17
Абе я спрете педофилията из тая държва-деба и задръстеняци-абе ралзиакта ви е 8 години... да ви иам повърнята :smt017 ай сиктир бе

MoHuTo
05-30-2007, 09:18
Ами постъпката ти не е за похвала, но станалото станало.Не можеш да върнеш миналото назад.Дано си осъзнала грешката си и да не я повтаряш занапред.А сега по-добре кажи на приятеля си, защото ако разбере от друг става много по-лошо.А и щом е бил канен там, значи има познати :arrow: има кой да му каже, вероятно все някой е разбрал че си била с тези момчета.Ти си решаваш в крайна сметка, но е по-добре да му кажеш.

Stopman
05-30-2007, 09:19
Амии много ама много лоша работа :smt011 Нали знаеш,че положението в което сме зависи само от собствените ни действия.Няма да коментирам другите 2 пича , обаче каквото и да решиш и в 2-та случая последиците ще са лоши за теб и то с повод [-( иии все пак трябва да си честна с него въпреки че вероятността да скъса с теб е голяма ( е ти пък и 2 пъти ще му изневериш, горкия :smt011 )

05-30-2007, 09:19
Мое да не те е срам ама пак си си курвентия ;-)

Moly
05-30-2007, 09:22
Ами, да има познати там, само че не е сигурно, че ще разбере, защото 2мата, с които бях познаваха само домакина...и мен в последствие :lol: Знам, че ако разбере от другаде ще е лошо, защото предишния път отиде и разби носа на онзи, с когото бях и малко кофти ми стана. Ох...не знам за кво го правя - на мен ми е хубаво с него, ама някък си не мога да се задържам с 1...и преди съм изневерявала на гаджетата ми, само че до сега с 3ма не съм..... :roll:

Levane
05-30-2007, 09:51
Az mislq 4e trqbva da mu kaje6 .... a neka toi preceni dali 6te ti prosti ili ne ;)

Силвичка
05-30-2007, 09:55
Няма нищо лошо в това, което си направила. Но е тъпо приятеля ти да разбира. Можеш да си траеш, така няма да има поводи да те ревнува, ще ти има доверие,а ти когато ти се е доверил и те пуска по купони, ще можеш да си разнообразяваш и с други. Аз от 3 години имам връзка, на 17 съм, гаджето ми е на 26 и така си правя често. В началото ми беше съвестно, ама се свиква, като никой не разбира, нямаш проблеми ;)

ГостЪТ
05-30-2007, 10:05
Няма нищо лошо в това, което си направила. Но е тъпо приятеля ти да разбира. Можеш да си траеш, така няма да има поводи да те ревнува, ще ти има доверие,а ти когато ти се е доверил и те пуска по купони, ще можеш да си разнообразяваш и с други. Аз от 3 години имам връзка, на 17 съм, гаджето ми е на 26 и така си правя често. В началото ми беше съвестно, ама се свиква, като никой не разбира, нямаш проблеми ;)

Ама, разбира се.... Такива като Вас са причината да не търся сериозна връзка поне, докато не стана на 26 и да избягвам "ангелчета" под 18, по принцип.

machoka
05-30-2007, 10:42
т. 11 от правилата на форума!