View Full Version : ИЗНАСИЛИХ КОНЯ
УКУС,МЕН
05-30-2007, 09:28
МАЛЕЕ НЕСКА ДОКАТО ЧУКАХ КОНЯ ШШШ БАТКА НАПРАУ МУ ИЗППРАВИХ ЧАРВАТЪ КАТУ МУ ГУ НАХАКЪХ В ТЯСНАТА ХРАЛУПКА И ОЧИТИ МУ ИСКОЧИХА КАТУ ЧИРПАНСКИ ЧУШКИ А КЖЕТИ МИ СЯ ТВА НУРМАЛНУ ЛИ И
dunapren
05-30-2007, 09:29
МАЛЕЕ НЕСКА ДОКАТО ЧУКАХ КОНЯ ШШШ БАТКА НАПРАУ МУ ИЗППРАВИХ ЧАРВАТЪ КАТУ МУ ГУ НАХАКЪХ В ТЯСНАТА ХРАЛУПКА И ОЧИТИ МУ ИСКОЧИХА КАТУ ЧИРПАНСКИ ЧУШКИ А КЖЕТИ МИ СЯ ТВА НУРМАЛНУ ЛИ И
дам обаче слагай кондом :smt005
ами не мисля, че е нормално! въпреки, че дядо ми който почина преди 2 г. бог да го прощава, ми беше разправял, че на млади години го е правил с коза, но мисля че се шегуваше с мен
обаче с кон е гадно... нещо по-малко да беше, овца, коза...ма кон
БАТКА НИ МИ СТААТ СЛАГАМ ИДИН НАЙЛОНУФ ЧУВАЛ ЩОТ ИНЪЧИ ОНИЯ НИ МИ СТААТ
AMa vie ne razbirate li 4e tova e poredniq tapak deto se ebava..
taka moje da pipne6 boles !
po dobre s kondom naistna
dunapren
05-30-2007, 09:33
дам и аз съм така от ония черните големите ползвам аз по елегантно да е
ТОЙ КОНЯ КЪТ МА ВИЙ И ПОЛУЧАА БЯСУВИ МЪ КЪТ МУ ГУ НАХАМАЛЯ И СА КРОТВА ВИДНАГЪ
УКУС,МЕН - ФЕН
05-30-2007, 09:37
ами не мисля, че е нормално! въпреки, че дядо ми който почина преди 2 г. бог да го прощава, ми беше разправял, че на млади години го е правил с коза, но мисля че се шегуваше с мен
обаче с кон е гадно... нещо по-малко да беше, овца, коза...ма кон
Бе, ти не бъди толко' сигурен, че се е шегувал! :twisted:
До УКУС,МЕН - следващия път само на кобила скачай, че той опитомен, опитомен, амааа... да не реши тиго върне само коня! Относно въпроса ти - е па чак кату Чирпански чушки не е нормално да изкачат, от личен опит ти го казвам! Гледай да му дадеш се изходи на животинчето сл. преди да го онождаш, че да не стане некой сакатлък!
krasivata_luvica
05-30-2007, 09:37
AMa vie ne razbirate li 4e tova e poredniq tapak deto se ebava.. =D>
УКУС,МЕН - АДВОКАТ
05-30-2007, 09:42
Бе я ходи си лъскай бастуна там и ми пускай още теоретични темички. Virgin Ass! :smt016
[b]Лъвицооо[/] чух, че тоя и на едър и на дребен добитък налита, та не ядосвай клиента ми, к?!
Чао ВЪ, зася'!
Бе я ходи си лъскай бастуна там и ми пускай още теоретични темички. Virgin Ass! :smt016
[b]Лъвицооо[/] чух, че тоя и на едър и на дребен добитък налита, та не ядосвай клиента ми, к?!
Чао ВЪ, зася'!
Po dobre da puskam teoriti4ni temi4ki vidq mnenieto na horata vmesto si izmislqm 4e sam ebal kon...
УКУС,МЕН - ФЕН
05-30-2007, 09:58
Чао ВЪ, зася'!
Po dobre da puskam teoriti4ni temi4ki vidq mnenieto na horata vmesto si izmislqm 4e sam e*** kon...
Бе, лъскай там - не се обаждай! :wink: То, затова и правописът ти е такъв, Levane мбухахахахахахах! И леко, че щи пратя коня.... :twisted:
т. 11 от правилата на форума!