- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ИЗНАСИЛИХ КОНЯ
МАЛЕЕ НЕСКА ДОКАТО ЧУКАХ КОНЯ ШШШ БАТКА НАПРАУ МУ ИЗППРАВИХ ЧАРВАТЪ КАТУ МУ ГУ НАХАКЪХ В ТЯСНАТА ХРАЛУПКА И ОЧИТИ МУ ИСКОЧИХА КАТУ ЧИРПАНСКИ ЧУШКИ А КЖЕТИ МИ СЯ ТВА НУРМАЛНУ ЛИ И
дам обаче слагай кондомПървоначално написано от УКУС,МЕН
![]()
ами не мисля, че е нормално! въпреки, че дядо ми който почина преди 2 г. бог да го прощава, ми беше разправял, че на млади години го е правил с коза, но мисля че се шегуваше с мен
обаче с кон е гадно... нещо по-малко да беше, овца, коза...ма кон
AMa vie ne razbirate li 4e tova e poredniq tapak deto se ebava..
БАТКА НИ МИ СТААТ СЛАГАМ ИДИН НАЙЛОНУФ ЧУВАЛ ЩОТ ИНЪЧИ ОНИЯ НИ МИ СТААТПървоначално написано от dunapren
taka moje da pipne6 boles !Първоначално написано от Анонимко
po dobre s kondom naistna
дам и аз съм така от ония черните големите ползвам аз по елегантно да еПървоначално написано от Анонимко
ТОЙ КОНЯ КЪТ МА ВИЙ И ПОЛУЧАА БЯСУВИ МЪ КЪТ МУ ГУ НАХАМАЛЯ И СА КРОТВА ВИДНАГЪ
Бе, ти не бъди толко' сигурен, че се е шегувал!Първоначално написано от Анонимко
![]()
До УКУС,МЕН - следващия път само на кобила скачай, че той опитомен, опитомен, амааа... да не реши тиго върне само коня! Относно въпроса ти - е па чак кату Чирпански чушки не е нормално да изкачат, от личен опит ти го казвам! Гледай да му дадеш се изходи на животинчето сл. преди да го онождаш, че да не стане некой сакатлък!
Бе я ходи си лъскай бастуна там и ми пускай още теоретични темички. Virgin Ass!Първоначално написано от Levane
![]()
[b]Лъвицооо[/] чух, че тоя и на едър и на дребен добитък налита, та не ядосвай клиента ми, к?!
Чао ВЪ, зася'!
Po dobre da puskam teoriti4ni temi4ki vidq mnenieto na horata vmesto si izmislqm 4e sam ebal kon...Първоначално написано от УКУС,МЕН - АДВОКАТ
Бе, лъскай там - не се обаждай!Първоначално написано от Levane
То, затова и правописът ти е такъв, Levane мбухахахахахахах! И леко, че щи пратя коня....
![]()