PDA

View Full Version : аре са кажете де са най-големите курви по морето!

assd
05-30-2007, 10:11
че ще паля август с колата и с аверите ще гониме бройка, ако някой има наблюдение за някъде миналата година (че аз не ходих миналия път) да сподели :D и колко е направил (да не се изхвърля обаче като Пищова :lol: )

Levane
05-30-2007, 10:13
че ще паля август с колата и с аверите ще гониме бройка, ако някой има наблюдение за някъде миналата година (че аз не ходих миналия път) да сподели :D и колко е направил (да не се изхвърля обаче като Пищова :lol: )
Iskam ti pojelaq ne6to :) putka da ne vidi6 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019

05-30-2007, 10:17
На север - Варна
На юг - Китен и Созопол

sh3_1s_7h3_0n3
05-30-2007, 10:18
един приятел казва, че лятото по дискотеките се въдели много 'селски пръчки'... смисъл..такива от малки градчета предимно... и ако се направиш на мн голям МЪЖ, играеш го тарикатски, дрешки-мрешки, ланци, глупости... ти връзват мн лесно...
един от компанията им взел няк'ва кола на негов приятел (ест колата била няк'ва готина) и в дискотеката му се лепнала една.. и той почнал да се перчи... и накрая й казал: искаш ли да излезем навън малко... и я завел целенасочено до колата... и тя като я видяла ииии..сещате се... в тоя случай помогнал колата... в другия може да е ланеца 8) или пък си издуй портфейла (може и да не е само с пари 8) ) на тез' леките к'во повече им трябва, за да ги впечатлиш 8)

assd
05-30-2007, 10:20
Iskam ti pojelaq ne6to :) p***a da ne vidi6 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019
кой те слуша ве :lol:

варна не става, имам вила в галата и да ти кажа много са мутренски курвите там, ако не си с квадратна глава не те гледат даже :lol:
ама китен и созопол ше ги проучиме, други предложения да има някой

взех на Пешо калибрата
05-30-2007, 10:21
по морето всяко лято е бол със селянки от вътрешността верно е... тия са най-дашни и аз имам такива наблюдения
от месните връзват най-вече варненки, много са развратни тия кучки, ама искат и пълен джоб да имаш, макар че се връзват и на празен портфейл, ако ги подлъжеш че си с кредитна карта :)

Tiko
05-30-2007, 10:30
И моите наблюдения са такива, че момичетата от провинциите са лесни. Само да видят или дебело портмоне или кредитни карти, дебел ланец или лъскава кола направо ще ти скачат на кура без да си им казал и дума! Ако колата ви е добра стига само да си намериш малко по-дебеличък ланец. Иначе ако бричката ти не струва задължително дебелия ланец и естествено дебелото портмоне ще ти вършат работа! :smt006

assd
05-30-2007, 10:32
И моите наблюдения са такива, че момичетата от провинциите са лесни. Само да видят или дебело портмоне или кредитни карти, дебел ланец или лъскава кола направо ще ти скачат на "мъжкия полов орган" без да си им казал и дума! Ако колата ви е добра стига само да си намериш малко по-дебеличък ланец. Иначе ако бричката ти не струва задължително дебелия ланец и естествено дебелото портмоне ще ти вършат работа! :smt006
айде сега, аз ланец не слагам никога (не ми е в стила) :D иначе колата е без грешка, само като видят кожения салон и се мятат на кожения... микрофон :lol:

05-30-2007, 10:37
по принцип провинциалистките се мятат на коли средна класа, ако са малко лъснати, нов внос от германия или холандия
особено ако на рег.номера има СА скачат като невидели
мога да ти кажа, че са страшно е6ливи и се стараят много, с надеждата да се класират за сериозна връзка или брак, но това естествено не става
- нещата такива каквито са
може ги черпиш един спрайт с водка и скачат на лоста като подмокрени пачаври
даже не е нужно да ходиш чак до морето, врътни по по-малките градчета с некой местен познат и гледай кво духане става
аз тоя номер ей сега по 4-те дни празници го правих с едни мастии в белоградчик
уха много добре връткат дупетата :)

machoka
05-30-2007, 10:38
т. 11 от правилата на форума!