View Full Version : За Pleasuremax
Да попитам някой ползва ли от тези Durex и какви са му впечтленията. Преди две седмици изполвахме с приятеля ми такива още не мога да седна и да ходя без да ме боли (нещо като протъркване явно се получи) и мисля,че е от презервативите. Вие какво мислите за тях?
Хм, на мен тези са ми любимите и само тях ползваме. Нямам никакви проблеми, а съм дооооста тясна. Не знам, явно си била сухичка и си се претъркала. Ще ти мине.
malkoto_sladur4e
05-30-2007, 11:48
Точно от Плежърмакс забременях преди 2 месеца...поосле постинор,страх,ужас а-у!
MaKiNgMeCraZy
05-30-2007, 11:59
Ама той Постинора не е ли за предпазване от забременяване, а не след като си забременяла? Или си тъпа или не можеш да се изказваш, което пак води до това, че си тъпа, следователно извода е един - Тъпа си!
По темата: И аз нещУ не ги понасям тези презервативи .. протърквам се и боли.Смени ги ;)
Така или иначе 15 от 100 презерватива се късат..както и да е..
Аз почти винаги не използвам, а когато се случи си карам на LifeStyles Play серията, вършат работа ;)
Ох, дааа, най-яко е без. И аз ги спрях. ( Не правете така, деца, аз съм вече дърта, и затова...)
ooo lubimata kyrvi4ka na si4ki 6a stava maika :smt082
HopeLesss
05-30-2007, 13:08
Така или иначе 15 от 100 презерватива се късат..както и да е..
Аз почти винаги не използвам, а когато се случи си карам на LifeStyles Play серията, вършат работа ;)
Тцтц голяма статистика извади. Водя редовен полов живот от 3 години и нещо и до сега само веднъж ми се е късал Спортекс и НИТО веднъж Дюрекс.
По темата - Все презерватив 8)
sWeEt_SeEd
05-30-2007, 13:14
Ама той Постинора не е ли за предпазване от забременяване, а не след като си забременяла? Или си тъпа или не можеш да се изказваш, което пак води до това, че си тъпа, следователно извода е един - Тъпа си!
По темата: И аз нещУ не ги понасям тези презервативи .. протърквам се и боли.Смени ги ;)
'НещУ' май всички ше си направиме извода за теб.Не обиждай момичето...селоУ.Или си тъпа или си или нямаш желание за натрупване на интелектуален багаж,което води до това ,че си тъпа...следователно извода е, че май тряаше да напишеш : ТЪПА СЪМ! ](*,)
Хахахахахахахха знаех си че ще забременееш.. :lol: :lol: :lol:
SladkoBeBChe
05-30-2007, 13:52
mii nezi vzimaite zelen durex 6tot sa gadni samo sin i 4eren li4en opit :wink:
Хм, на мен тези са ми любимите и само тях ползваме. Нямам никакви проблеми, а съм дооооста тясна. Не знам, явно си била сухичка и си се претъркала. Ще ти мине.
дам и на мен са ми любими ,няма им на презервативите нищо ;)
MaKiNgMeCraZy
05-30-2007, 14:32
'НещУ' май всички ше си направиме извода за теб.Не обиждай момичето...селоУ.Или си тъпа или си или нямаш желание за натрупване на интелектуален багаж,което води до това ,че си тъпа...следователно извода е, че май тряаше да напишеш : ТЪПА СЪМ! ](*,)
Ако ми обясниш как първо ще е забременяла, после ще е пила постинор ще те призная и ще и се извиня.И т'ва "Или си тъпа или си или нямаш желание.." много или-та станаха нещУ май а?
P.S. Пиша си както на мен ми харесва, с "У" повече ме кефи! НещУ против?!
Ох, дааа, най-яко е без. И аз ги спрях. ( Не правете така, деца, аз съм вече дърта, и затова...)
Абсолютно. Квото и да си говорим кефа със не може да стъпи на малкия пръст на кефа без, ако ще не плежърмакс, а плежърултрахипер да са...ма тва все пак за хората които знаят кво правят, аре да не разваляме тука младежта :(
@ CooL^GirL^^^ тва не е моя статистика, а официална такава на хора, които професионално се занимават с предпазни средства :) А относно спортекс - освен че са адски "чупливи" и убиват :/
malkoto_sladur4e
05-30-2007, 17:10
:smt005 Оле! :smt005 Писах 100 теми за Постинора който пих преди 2 месеца,ти ми отговори във всички теми,говоря за слъчея преди 2 месеца,а ти реши,че пак съм забременяла!Интресно,интер есно! :smt005 :smt017 :smt018
Schnitzer
05-30-2007, 17:11
Ааама курво заспалааа!Не виждаш ли колко се излагаш сама ве пача?Противозачатъчните са за предпазване от забременяване,а Постинора се пие след като забременееш точно до 72 часа!Пример:(скъсана гума,изхлузен презерватив,неволно свършване вътре)
Не мога да ти обесня колко си проста!По-тъпо исказване от това,че Постинора бил за предпазване от бременност не съм чувала! :smt005 :smt005 :smt018Ти пък недеи обиждаи много щото за едно и също нещо става въпрос само че малко по-различно казано. :wink:
malkoto_sladur4e, само да те уведомя, че след като си забременяла веднъж, може да те спаси само аборта ;) Изказваш се трвърде самоуверено по тема, на която не си компетентна. Постинор се пие до 72 часа след половия акт. Това, че е станал гаф и момчето е свършило в теб не означава, че си бременна.
Моята първоначална идея беше да пиша за протриването, защото оребрените презервативи го причиняват понякога. Изпитана рецепта е разтвор на хлебна сода (и за момичето, и за момчето). Може и да звучи странно, обаче е много ефикасен метод ако сте се протъркали.
love_girls
05-30-2007, 17:30
:smt005 Оле! :smt005 Писах 100 теми за Постинора който пих преди 2 месеца,ти ми отговори във всички теми,говоря за слъчея преди 2 месеца,а ти реши,че пак съм забременяла!Интресно,интер есно! :smt005 :smt017 :smt018
Интересното в случая е , че постинора е до 72 часа , а ти би могла да разбереш че си бременна най малко след месец-два и то или при генеколог или чрез тест, каквото и да си писала по темата звучи малко нелогично.
Първо се изясни момчето е свършило и ти си си помислила че си бременна или си била бременна (което си разбрала най-рано месец след това) и си пила поостинор който действа до 72 часа!!!
НЕКА КАТО СЕ ЛЪЖЕМЕ ДА СЕ ГЛЕДАМЕ В ОЧИТЕ А?!!! :smt013
malkoto_sladur4e
05-30-2007, 17:36
:smt005 Разбира се,че бях бременна!Гумата се беше скъсала,всичката сперма беше в мен,а аз бях в овулация...друго? :-k Много добре знам,че Постинора е до 72 часа,и дали си бременна можеш да разбереш още след 7 дни,а не след месец два...ама както и да е :wink:
bebito0o
05-30-2007, 17:40
Местожителство: У нас
Пуснато на: Сря Май 30, 2007 2:59 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
malkoto_sladur4e написа:
:smt005 Разбира се,че бях бременна!Гумата се беше скъсала,всичката сперма беше в мен,а аз бях в овулация...друго? :-k Много добре знам,че Постинора е до 72 часа,и дали си бременна можеш да разбереш още след 7 дни,а не след месец два...ама както и да е :wink:
Ъм... няма как да си била сигурна, че си била бременна. Най-много яйцеклетката да е била оплодена, но това пак не означава, че си бременна. Да си бременна означава, че айцеклетката вече се е прикрепила към маточната лигавица, а както вече казах, след като това е станало единственото решение е аборт.
Един съвет от мен - оправи си понятията...
sWeEt_SeEd
05-30-2007, 18:34
аехахех доста оффтопик...както и да е,май стана малко объркване...изказването ,че постинора е да се предпазиш от забременяване е някак си...двусмислено...излиза,че го пиеш преди секс ,за да не забременееш...за тфа става въпрос...а кфото и да си говориме обидата е налице...интелекта също :mrgreen:
vikontiii
05-30-2007, 18:40
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ти незнаеш какво говориш :-& :-& :-& та по темата понякога рискуваме без но рядко когато сме сигурни а иначе ползвам различни щото няма значение стига да не са много евтини щото им нямам доверие но май такава тема е имало :shock:
MaKiNgMeCraZy
05-30-2007, 19:07
аехахех доста оффтопик...както и да е,май стана малко объркване...изказването ,че постинора е да се предпазиш от забременяване е някак си...двусмислено...излиза,че го пиеш преди секс ,за да не забременееш...за тфа става въпрос...а кфото и да си говориме обидата е налице...интелекта също :mrgreen:
Явно наистина съм се изказала двусмислено.По-умните ме разбраха какво имам впредвид.Постинора е да те предпази от евентуална бременност след някой гаф.
Малкото сладурче, да ти кажа само, че не е задължително да си бременна веднага след като е станал гафа.Т'ва можеш да го установиш седмица след случката трудно можеш да си сигурна, че е станало.Пък и на сперматозоидите им трябва малко време да стигнат до яйцеклетката, не става тъй както си го мислиш - свършва в теб и хоп след 2 часа вече си бременна.Тъй че Постинора не е за да се оттървеш от бебето, а за да се предпазиш от евентуална бременност след въпросния гаф.
За всички, които се скъсаха да ме обиждат само ще кажа, че като не са ме разбрали или като са доста ограничени не е нужно да се обаждат.Пък и от хора, за които не ми пука не се обиждам особенно ...
:smt043
Тва едни такива ръмбави презервативи ли са? Аз подозирам от известно време, че от релефни презервативи се протърквам. Много странно - мисля, че нямам никакъв проблем с навлажняване и възбуда...но редовно ми се получава нещо като малка раничка, въпреки че момчето ми внимава. Но честно казано, ръмбавите не са ме впечатлили особено...
DirtyDogg
05-30-2007, 19:42
Точно от Плежърмакс забременях преди 2 месеца...поосле постинор,страх,ужас а-у!ее във 2рия месец си вече =D> как ще го кръстите ако е момче ?
krem4et0
05-31-2007, 06:35
това, че презервативът се е скъсал и той е еякулирал в тебе в никакъв случай на те прави автоматично бременна. Някои хора с години се празнят в партньорките си, здрави и прави са и няма деца!
krem4et0
05-31-2007, 06:40
дори и това не означава, че си бременна! Да си чувала случайно, че не във всеки такъв случай има оплождане? Да си чувала, че само 1 от 5 оплождания водят до бременост? да си чувала, че на 13 овулцията не може да се изчисли точно? Изобщо-бебе не с прави толкова лесно. А самата бременост настъпва ПОНЕ 5 дни след половия акт, а не веднага. Спермата и яйцеклетката не летят. Уж си много компетентна, ама вземи и за това попрочети нещо, де! Ама то май в 8-ми клас се учеше това.............
malkoto_sladur4e
06-02-2007, 08:35
Явно наистина съм се изказала двусмислено.По-умните ме разбраха какво имам впредвид.Постинора е да те предпази от евентуална бременност след някой гаф.
Малкото сладурче, да ти кажа само, че не е задължително да си бременна веднага след като е станал гафа.Т'ва можеш да го установиш седмица след случката трудно можеш да си сигурна, че е станало.Пък и на сперматозоидите им трябва малко време да стигнат до яйцеклетката, не става тъй както си го мислиш - свършва в теб и хоп след 2 часа вече си бременна.Тъй че Постинора не е за да се оттървеш от бебето, а за да се предпазиш от евентуална бременност след въпросния гаф.
За всички, които се скъсаха да ме обиждат само ще кажа, че като не са ме разбрали или като са доста ограничени не е нужно да се обаждат.Пък и от хора, за които не ми пука не се обиждам особенно ...
Незнам ама ти определено не си от най-умните :smt005
MaKiNgMeCraZy
06-02-2007, 08:38
Може и да не съм, но си личи, че ти представа си нямаш за нещата, ама говориш, което значи, че определено съм по-умна от теб ;)
ThePainIsReaL
06-02-2007, 08:56
Може и да не съм, но си личи, че ти представа си нямаш за нещата, ама говориш, което значи, че определено съм по-умна от теб ;)
Хах .. това ОПРЕДЕЛЕНО е така! Няма второ мнение по въпроса. :-D
П.П. Бая се посмях на тая тема и за пореден път се уверих, че децата правят секс, без да знаят, че 2+2 е 4 .
П.П.2 А по самия въпрос .. мила, щом си усетила, че си се протъркала от този кондом, пробвайте с други. Самото дразнене долу ще мине.. а ако много дълго се проточи, може да се окаже, че ти има нещо друго .. защото все пак 2 седмици и повече болка от протриване си е баячка .. :roll:
malkoto_sladur4e
06-02-2007, 08:56
Ама ти само можеш да си мечтаеш да си по-умна от мен! :D
ThePainIsReaL
06-02-2007, 08:59
Ама ти само можеш да си мечтаеш да си по-умна от мен! :D
Момиче, стига вече си писала глупости! Не си интересна. Темата не е направена, за да си център на внимание. Знаеш го, нали ?
Айде млък.
Victorya
06-02-2007, 11:07
:smt005 Ураааааа най-после ще стваш майка...дали няма да си седнеш на гъза малко :smt005 Стига,ебливке,спри се малко :smt005 Отгледай първо едното чавенце и ще чакаме после и другото :smt005
'Що държиш да се излагаш по няколко пъти в една единствена тема?! Мислиш ли, че не знае колко пъти си забременявала, на колко годинки са те минали за първи път, колко народ те е чукал през последните 2-3 дни и тн. #-o Майка ти сигурно не излиза от вас от срам, че си има такава курвентия като теб за щерка или и тя може би е като тебе ... Като се замисля - нищо чудно. Интересно ми е на колко години ще стане баба ](*,) На твое място бих се засилила отнякъде. Предпочитам го, пред това да се излагам пред толкова хора и то по такъв начин ...
na 13 e...kvo o4akva6 :roll: posle se hvali tuk kak se ebe s golqmoto si gadje :smt017 Naistina ima mMNN mmn mnnn mnn temi, napisani ot ZRELI hora za sexa na taq vuzrast...To sexa ne e samo RUGANE! tI OSTAVI FAKTA 4E SE IZLAGA6 S NEGRAMOTNOSTA SI.. :smt017 No po dobre predi da pusne6 na nqkoi batko da te otvori PRO4ETO NQKOQ KNIJKA ILI....NAI MALKOTO- PRO4ETI V INTERNET!Vse pak i u4ili6teto e za taq cel, ama qvno o6te ne si stignala toq materiql Ne iskam da te obijdam, 6toto ne te poznavam....no tova 4e na 13 se ebe6 s golqmoto si gadje i se misli6 za "kompetentna" ne govori mn dobre :!: