Влез

View Full Version : OBICHAM DA MASTURBIRAM!

ligavenceee
05-30-2007, 14:36
Zdraveite!Az sam momi4e i iskam malko saveti ot drugi momicheta.Predpolagam vsichki sa probvali da se samozadovolqt ... pri men problema e che iskam da stigam do orgazum po-barzo,a ne chak sled polovin 4as masturbaciq.Ako nqkoi znae "metodi",s koito po-lesno 6te stigna do orgazum da kaje pls 8-[

bEbsI
05-30-2007, 14:37
:smt005 :smt005 :smt005

Sh@d0w
05-30-2007, 14:38
Zdraveite!Az sam momi4e i iskam malko saveti ot drugi momicheta.Predpolagam vsichki sa probvali da se samozadovolqt ... pri men problema e che iskam da stigam do orgazum po-barzo,a ne chak sled polovin 4as masturbaciq.Ako nqkoi znae "metodi",s koito po-lesno 6te stigna do orgazum da kaje pls 8-[

ми намери си момче :-D

g071na7a
05-30-2007, 14:39
nqma6 li sgadje basi zadrastenta 6tom nqma s koi da prai6 sex ima dostata4no cigani navanka se nqkoi 6te iska da ta opane

ligavenceee
05-30-2007, 14:39
Mi az si imam mom4e,no obi4am i sama da go pravq!

vikipf
05-30-2007, 14:46
nqma6 li sgadje basi zadrastenta 6tom nqma s koi da prai6 sex ima dostata4no cigani navanka se nqkoi 6te iska da ta opane
Тряа да си много тъп да дадеш такъв коментар... :-D Някои момичета предпочитат самозадоволяването пред секса... Аз предпочитам чистата непорочност... :-D :-D :-D

cacegka_3a_cekc
05-30-2007, 15:04
nqmam si na predstava..as li4no ne obi4am da mastorbiram...obi4am pove4e istinskiq polov kontakt :smt016

05-30-2007, 15:17
bravo be momi4e i ti si edna hodi go pravi nekade pri nekoi ako ne te zadovolqva smeni go

няма значение
05-30-2007, 15:34
Знаеш ли как?пускаш душа нали да тече силно,заставаш отдолу и си разтваряш краката колкото можеш повече,отпускаш се и....готово :)

Tq________
05-30-2007, 15:42
Spoko ne gi slushai teq deto ti vikat,4e e typo da masturbira6 - normalno e da go pravish. Daje ponqkoga moje da byde i po-qko ot istinskiq polov kontakt, vyprosyt e da nameri6 svoq individualen na4in :) Mislq,4e nikoi ne moje da ti dade syvet - nameri sama na4ina! Uspeh!

marinkata
05-30-2007, 19:33
Знаеш ли как?пускаш душа нали да тече силно,заставаш отдолу и си разтваряш краката колкото можеш повече,отпускаш се и....готово da tova e istina mnogo e efikastnoa z li4no sum go probvala

vikontiii
05-30-2007, 19:37
купи си вибратор има много нови и супер яки за вас,ако не,обади ми се и ще кажа на моята да наточи вибраторите и почваме :-D

Levane
05-30-2007, 19:38
ОМФГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

DirtyDogg
05-30-2007, 19:38
да предпочитате маструбация пред секс ??? тфа треа си болен :roll:

Levane
05-30-2007, 19:41
Е бате при Angel Drop рацете са отстрани бре :)) некато на кученце :)

sinful`girl
05-30-2007, 19:46

:smt023 И аз съм на тва мнение.При положение,че си имаш мъж за кво ти е да мастурбираш :smt102

DirtyDogg
05-30-2007, 19:47
Е бате при Angel Drop рацете са отстрани бре :)) некато на кученце :)а да си чувал че не ръцете правят дропа ?

Levane
05-30-2007, 19:49
Е бате при Angel Drop рацете са отстрани бре :)) некато на кученце :)а да си чувал че не ръцете правят дропа ?
НЕ съм на едно мнение с теб ако си без раце няма да имаш замах да го завартиш не мисли ли ?!

DirtyDogg
05-30-2007, 19:52
НЕ съм на едно мнение с теб ако си без раце няма да имаш замах да го завартиш не мисли ли ?!хах учительо Йода явно неси гледал достатъчно...не се праи на разбирач пич.. а ако не вярваш как го въртя кажи кога се видим ти го демонстрирам.Имам предвид с предишния си пост че няма значение дали си ги разперил или не ако правиш ангел дроп правиш.. мога и с расперени ръце ама въртенето не е толкова плавно колкото като върна ръцете до тялото след като ги използвам за отскока...Офф осрахме темата... пиши на лс ако искаш да питаш нещо

sinful`girl
05-30-2007, 19:53
НЕ съм на едно мнение с теб ако си без раце няма да имаш замах да го завартиш не мисли ли ?!хах учительо Йода явно неси гледал достатъчно...не се праи на разбирач пич.. а ако не вярваш как го въртя кажи кога се видим ти го демонстрирам

хахахах поканете ме да гледам :-D

Levane
05-30-2007, 19:54
НЕ съм на едно мнение с теб ако си без раце няма да имаш замах да го завартиш не мисли ли ?!хах учительо Йода явно неси гледал достатъчно...не се праи на разбирач пич.. а ако не вярваш как го въртя кажи кога се видим ти го демонстрирам
Еми лятото има В бургас Джам такаче ще видиш как се върти ама смисал изглежда смешно като кученце ако разпериш рацете щее по яко :) давам идеи аз спрях с паркур и сичко тренирам спортна гимнастика и знам как се прави спокс :)

DirtyDogg
05-30-2007, 19:56

хахахах поканете ме да гледам :-Dхах ок и публика ше събираме за 1 ангелски дроб :-D

DirtyDogg
05-30-2007, 19:58
Еми лятото има В бургас Джам такаче ще видиш как се върти ама смисал изглежда смешно като кученце ако разпериш рацете щее по яко :) давам идеи аз спрях с паркур и сичко тренирам спортна гимнастика и знам как се прави спокс :)е миналата седмица бях в бургас и в созопол после,Ако се съберем пак хора от сф да ходим щи пиша да ми покажеш ангелкия дроб :::

vikontiii
05-30-2007, 19:59
алооу минете на лично лее ](*,) ](*,) ](*,)

Levane
05-30-2007, 19:59

хахахах поканете ме да гледам :-Dхах ок и публика ше събираме за 1 ангелски дроб :-D
е няма да е само един странично нещо да става фана а пак ако някой се пребие ще бъде мноо яко вчера паднах ... при опанат конг и разтегнах.. ся 1 салто не моа вратна..

06-01-2007, 17:13
hahahahhahahahahhahhahahahhahhahahahhahh =D>

06-01-2007, 18:51
VIBRATOR VTORA YPOTREBA!!! :) :D

06-01-2007, 19:05
ОМФГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tin4eto91
06-01-2007, 22:40
aham