View Full Version : Дали да го направя ?
cskagirl
05-30-2007, 18:16
На 18 години съм. С приятеля ми сме заедно от 8 месеца, направо не е за вярване. Не е ставало на въпрос, но знам че той иска секс. Обичам го много, но не знам дали да го направя, все пак ще ми е за пръв път и се двоумя. Дайте ми съвет?
Много ми е интересно, какъв съвет очакваш от наС?
Половината ще ти кажат: давай, другата половина ще ти кажат да го направиш, когато си "готова".
Аз лично не мога да те разбера. Айде да беше на 13-15-ок, ама ти си на 18! Ако сега не можеш да прецениш сама...не знам.
Това си е твое решение.
Aко му вярваш.. Ако се обичате, ако мислиш, че връзката ви е сериозна. ;-)
JoeBanana
05-30-2007, 18:26
съветът ми може да те изненада леко http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
пийте по един айрян !
nejnoto mace
05-30-2007, 18:33
Ами щом си на 18 и сте толкова дълго време не виждам какво ти пречи.Ккакто си решиш де.Направи го само ако го искаш, ние не можем да помогнем.
vikontiii
05-30-2007, 18:35
ало мацка кво прайш ле ние или ти можеш да прецениш 1не познавам приятеля ти 2не знам дали той те обича,ако си готова направи го ако не си недей но щом го обичаш просто го зарадвай с непринуден секс а после той си знае работата теб те чакат само прекрасни оргазми :D можеби :) успех :-D
your_fantasy
05-30-2007, 18:45
na men puk mi e interesno kak ot 8 meseca vruzka ne e stavalo vupros za sex... neznam prosto e stranno, a ina4e po temata ti si znae6 macka az takuv problem ne sum imala, kogato go napravix za purvi put bqx 100 % sigyrna 4e go iskam i to to4no v tozi moment...
Дам, и аз така. Просто си реших, че го искам, и това беше. Останалото момчето само си го усети :D
В твоя случай ти вече си на 18. На тази възраст е нормално да започнеш да водиш полов живот, стига да го желаеш. Ако се обичате, след като знаеш, че и той го иска, ако си сигурна, че и ти го искаш, просто го направи :) Секса е едно чудесно допълнение към сериозната връзка.
Половината ще ти кажат: давай, другата половина ще ти кажат да го направиш, когато си "готова".
Аз лично не мога да те разбера. Айде да беше на 13-15-ок, ама ти си на 18! Ако сега не можеш да прецениш сама...не знам.
Това си е твое решение.
Aко му вярваш.. Ако се обичате, ако мислиш, че връзката ви е сериозна.
na su6toto mnenie sam.....tva e na 18 se pak o6te na 2 mesec nai kusno e normalno da mu dade6 nadqvam se ne e po maluk ot teb taka 4e golemi hora ste ne vi razbiram !
vikontiii
05-30-2007, 19:08
Дам, и аз така. Просто си реших, че го искам, и това беше. Останалото момчето само си го усети :D
В твоя случай ти вече си на 18. На тази възраст е нормално да започнеш да водиш полов живот, стига да го желаеш. Ако се обичате, след като знаеш, че и той го иска, ако си сигурна, че и ти го искаш, просто го направи :) Секса е едно чудесно допълнение към сериозната връзка.
ако иска може да се пази до първата брачна нощ :-D
Това си е твое решение.
Aко му вярваш.. Ако се обичате, ако мислиш, че връзката ви е сериозна. ;-)
Напълно съм съгласен с теб
Може ами:Рр Морал и възгледи всякакви :)
8 месеца и още не сте го правили ? И той не е казал нищо ? Абе кво се чудите дали я обича ^^
По темата - Давай ;)
bulgarche
05-30-2007, 19:43
Ти си знаеш най-добре. Ако се чувстваш подготвена и го искаш...
DirtyDogg
05-30-2007, 19:46
На 18 години съм. С приятеля ми сме заедно от 8 месеца, направо не е за вярване. Не е ставало на въпрос, но знам че той иска секс. Обичам го много, но не знам дали да го направя, все пак ще ми е за пръв път и се двоумя. Дайте ми съвет?в сравнение децата ф тоя форум ти си за манастир :-D
Glezanka
05-30-2007, 20:07
Ne e wuprosa dali toi iska,wuprosa e ti imash li jelanie toi da ti e purwiq i da zapochnesh da wodish polow jiwot.Dostatychno si golqma za da mislish trezwo :)
Трябва да си наистина готова и да го искаш.
cskagirl
05-31-2007, 12:00
Благодаря че ми оговорихте. Просто съм леко... направо доста объркана и самата не знам защо. Иначе не съм от тези, които размишляват много, но за това..... Ще видим какво ще стане занапред. А за манстира, че и то е равиант :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D
`Death`Whore``
05-31-2007, 12:05
Замисли се над едно нещо - пълнолетно момче, което не поставя въпроса за секса пред приятелката си. Това не е нормално. И то 8 месеца. Нормалните хора по 1 месец не издържат да са с някого и накрая го изнасилват, а той 8 месеца дори не си е поискал.
изгонена__от__рая
05-31-2007, 12:06
Сорка...ама колко такива теми има да го направя ли?Рано ли ми е?Закъсняла ли съм?Не разбрахте ли едно, кой когато иска и се чуства готов!!!
Щом не си сигурна не го прави... :wink:
krem4et0
05-31-2007, 15:59
Замисли се над едно нещо - пълнолетно момче, което не поставя въпроса за секса пред приятелката си. Това не е нормално. И то 8 месеца. Нормалните хора по 1 месец не издържат да са с някого и накрая го изнасилват, а той 8 месеца дори не си е поискал.
Хора всякакви. сигурно пак ще ме упрекнете, н моя приятел за 18 месеца 1 път не ми е поставял този въпрос ребром. като шега, да, но и да се чувствам засставена да го правя. той сподели с мен, че и 5 години да е трябвало да чака-щял д чака, защото секс се прави, когато момичето даде признак, че го желае. Думите му бяха, че за мъжа е лесно-кой мъж не иска да прави секс , но за 1 момиче, което е девствено при това си иска по-сериозна психическа настройка. Уверявам те-не е обратен и се справя на ниво.
Az sum po4ti na 17 i sum devstvena , no kolko mi se pravi sex ne e istina ;-) 6tqh da go naoravq s poslednoto si gadje, s koeto hodih ot 1 mesec, no toi kaza 4e ne iskal a mi e purviq, za6toto ne iskal da se vupzpolzva ot men....( istoriqta e mn slojnna)Az jelanieto go imam, ne me pritesnqva samiq akt,no...dokato si 4akam.....pODHODQ6TIQ.....6E MINE VREME :smt009