.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Дали да го направя ?

На 18 години съм. С приятеля ми сме заедно от 8 месеца, направо не е за вярване. Не е ставало на въпрос, но знам че той иска секс. Обичам го много, но не знам дали да го направя, все пак ще ми е за пръв път и се двоумя. Дайте ми съвет?

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Много ми е интересно, какъв съвет очакваш от наС?
    Половината ще ти кажат: давай, другата половина ще ти кажат да го направиш, когато си "готова".
    Аз лично не мога да те разбера. Айде да беше на 13-15-ок, ама ти си на 18! Ако сега не можеш да прецениш сама...не знам.
    Това си е твое решение.
    Aко му вярваш.. Ако се обичате, ако мислиш, че връзката ви е сериозна.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    съветът ми може да те изненада леко
    пийте по един айрян !

Ами щом си на 18 и сте толкова дълго време не виждам какво ти пречи.Ккакто си решиш де.Направи го само ако го искаш, ние не можем да помогнем.

ало мацка кво прайш ле ние или ти можеш да прецениш 1не познавам приятеля ти 2не знам дали той те обича,ако си готова направи го ако не си недей но щом го обичаш просто го зарадвай с непринуден секс а после той си знае работата теб те чакат само прекрасни оргазми можеби успех

Град
    Tyk na zemqta (Sofiq)
    na men puk mi e interesno kak ot 8 meseca vruzka ne e stavalo vupros za sex... neznam prosto e stranno, a ina4e po temata ti si znae6 macka az takuv problem ne sum imala, kogato go napravix za purvi put bqx 100 % sigyrna 4e go iskam i to to4no v tozi moment...

Guest
    Дам, и аз така. Просто си реших, че го искам, и това беше. Останалото момчето само си го усети
    В твоя случай ти вече си на 18. На тази възраст е нормално да започнеш да водиш полов живот, стига да го желаеш. Ако се обичате, след като знаеш, че и той го иска, ако си сигурна, че и ти го искаш, просто го направи Секса е едно чудесно допълнение към сериозната връзка.

Половината ще ти кажат: давай, другата половина ще ти кажат да го направиш, когато си "готова".
    Аз лично не мога да те разбера. Айде да беше на 13-15-ок, ама ти си на 18! Ако сега не можеш да прецениш сама...не знам.
    Това си е твое решение.

na su6toto mnenie sam.....tva e na 18 se pak o6te na 2 mesec nai kusno e normalno da mu dade6 nadqvam se ne e po maluk ot teb taka 4e golemi hora ste ne vi razbiram !
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Дам, и аз така. Просто си реших, че го искам, и това беше. Останалото момчето само си го усети
    В твоя случай ти вече си на 18. На тази възраст е нормално да започнеш да водиш полов живот, стига да го желаеш. Ако се обичате, след като знаеш, че и той го иска, ако си сигурна, че и ти го искаш, просто го направи Секса е едно чудесно допълнение към сериозната връзка.
    ако иска може да се пази до първата брачна нощ

Град
    Село.София
    Цитирай Първоначално написано от jony
    Това си е твое решение.
    Напълно съм съгласен с теб

Guest
    Може ами:Рр Морал и възгледи всякакви

Град
    София
    8 месеца и още не сте го правили ? И той не е казал нищо ? Абе кво се чудите дали я обича ^^
    По темата - Давай
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ти си знаеш най-добре. Ако се чувстваш подготвена и го искаш...

Re: Дали да го направя ?

Цитирай Първоначално написано от cskagirl
    На 18 години съм. С приятеля ми сме заедно от 8 месеца, направо не е за вярване. Не е ставало на въпрос, но знам че той иска секс. Обичам го много, но не знам дали да го направя, все пак ще ми е за пръв път и се двоумя. Дайте ми съвет?
    в сравнение децата ф тоя форум ти си за манастир

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ne e wuprosa dali toi iska,wuprosa e ti imash li jelanie toi da ti e purwiq i da zapochnesh da wodish polow jiwot.Dostatychno si golqma za da mislish trezwo

Мега фен Аватара на koalka
    Трябва да си наистина готова и да го искаш.

Благодаря че ми оговорихте. Просто съм леко... направо доста объркана и самата не знам защо. Иначе не съм от тези, които размишляват много, но за това..... Ще видим какво ще стане занапред. А за манстира, че и то е равиант

Замисли се над едно нещо - пълнолетно момче, което не поставя въпроса за секса пред приятелката си. Това не е нормално. И то 8 месеца. Нормалните хора по 1 месец не издържат да са с някого и накрая го изнасилват, а той 8 месеца дори не си е поискал.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Някаде по Дунав
    Сорка...ама колко такива теми има да го направя ли?Рано ли ми е?Закъсняла ли съм?Не разбрахте ли едно, кой когато иска и се чуства готов!!!
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Град
    София
    Щом не си сигурна не го прави...
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Замисли се над едно нещо - пълнолетно момче, което не поставя въпроса за секса пред приятелката си. Това не е нормално. И то 8 месеца. Нормалните хора по 1 месец не издържат да са с някого и накрая го изнасилват, а той 8 месеца дори не си е поискал.
    Хора всякакви. сигурно пак ще ме упрекнете, н моя приятел за 18 месеца 1 път не ми е поставял този въпрос ребром. като шега, да, но и да се чувствам засставена да го правя. той сподели с мен, че и 5 години да е трябвало да чака-щял д чака, защото секс се прави, когато момичето даде признак, че го желае. Думите му бяха, че за мъжа е лесно-кой мъж не иска да прави секс , но за 1 момиче, което е девствено при това си иска по-сериозна психическа настройка. Уверявам те-не е обратен и се справя на ниво.

Guest
    Az sum po4ti na 17 i sum devstvena , no kolko mi se pravi sex ne e istina 6tqh da go naoravq s poslednoto si gadje, s koeto hodih ot 1 mesec, no toi kaza 4e ne iskal a mi e purviq, za6toto ne iskal da se vupzpolzva ot men....( istoriqta e mn slojnna)Az jelanieto go imam, ne me pritesnqva samiq akt,no...dokato si 4akam.....pODHODQ6TIQ.....6E MINE VREME

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си