View Full Version : kakvo pravq??
samo aspects of the fear
05-31-2007, 07:38
sega sam s noviq mi priqtel ot 4 mesec no prosto ne izgarqm ot jelqnie da go vidq...tragnah s nego za da prodalja na pred i da zabravq predi6niq si no prosto izglejda v men e problema....i mi e mn trudno
Зарежи новия си приятел. :) То така не се продължава напред :wink: . Ако трябва - остави депресията да те обхване, след сивия период ще се появи какво или кой да те измъкне от него. Но не насилвай нещата с измъчени връзки.
nelkalee
05-31-2007, 08:33
Ами зарежи го и виж какво може да стане с педишния ти приятел.
Щом не изгаряш от желание да го видиш...разделете се...най-лошото нещо е човек да лъже сам себе си...по добре се изясни сама какво чувстваш и продължи напред когато си готова :) пък и не мисля че човека до теб го заслужава...(не заслужава да сте заедно а ти да мислиш за др)
Еми то като нямаш желание да си с него няма смисъл, така няма да продължиш. Просто го зарежи и се опитай да продължиш напред, а вече когато си готова за нова връзка тогава потърси някой.
Shadowscape
05-31-2007, 09:15
Не се самонаранявайте излишно. Една цивилизована раздяла ще реши проблема ;)
незнам за6то с предния ти приятел не сте заедно но опитаи ако наистина иска6 да сте пак двамата да оправи6 не6тата спреди6ния за целта не го тарси поне година и после сте види6 разликата в отно6ението му кам теб а сега6ния си приятел не лажи 4е сте си бадете приятели ако го казва6 просто така и няма6 такова намерение
your_fantasy
05-31-2007, 12:25
ami vruzkata ti s nego nqma osoben smisul... pomisli za6to nemoje6 da zabravi6 za lubofta s predi6niq i se opitai da produlj6 ama bez muje na koito ne durji6
g071na7a
05-31-2007, 12:45
A NIE KAKVO DA NAPRAVIM ? DA SME TUKA ..
tva e ne4ove6ko,nespravedlivo i super tapoooo!!!! kak moje6 da si s nqkoi za da prodalji6 na pred??? ei hora ne vi razbiram.... moje bi az sam s ostarqlo mislene i principi no tva e mn glupava postapka. za da prodalji6 na pred , 1 vo trqbva da nameri6 4ovek s koito naistina da si struva da go na prai6 i nai vajnoto 4ovek koito da obi4a6 sa6to taka silno
Ако имаш основателна причина да эабравиш старият си приятел,най-добре отсани с новия.Но ако е само прищявка-раэделете се и опитай отново да си върнеш бившият.
ThePowerOfLove
05-31-2007, 14:18
Не продължавай с новия...просто той ти е помогнал до някъде да забравиш стария,но не го харесваш мн...така че няма смисъл :-k
да не ти пука, като не харесваш тоя хващай следващия. Все някога ще уцелиш на човек който ще харесаш. Не се оставяй депресията да ти прецака психиката ;)
alkobalko
05-31-2007, 15:39
Няма смисъл да си с човек, който дори не желаеш да виждаш. Още повече обичаш бившия си приятел. Няма смисъл да се измъчвате и двамата. По-добре се разделете и си дай време да забравиш бившия (ако с него няма начин да се съберете) и тогава мисли за нова връзка.
Uptown_soldier
05-31-2007, 15:41
sega sam s noviq mi priqtel ot 4 mesec no prosto ne izgarqm ot jelqnie da go vidq...tragnah s nego za da prodalja na pred i da zabravq predi6niq si no prosto izglejda v men e problema....i mi e mn trudno
Или го заобичай или няма да сте още мн заедно. По-вероятно е второто.