View Full Version : seks
Anonimnooo
05-31-2007, 08:29
Kajete mi kakvo da pravq,gadjeto mi e strahotno,krasiva e obache e nimfomanka i na den po 5 puti go pravim i tova me iztoshtava mnogo.pomognete
Moderated by koalka
т.1 от Правилника!
Тоя па се оплаква, че има кво да ч*ка :shock: .
Ти имаш ли представа какво е истинска нимфоманка? Тоггава й се ебе с всички :wink: . Сега може би просто е прекалено влюбена, иска да си те има постоянно. Или поговори с нея и й кажи че се изтощаваш, или, ако за теб е само красива, но не си влюбен в нея - разкарай я. ще си намериш друга :wink:
голям проблем, нямам думи :lol:
puhkav_mecho
05-31-2007, 08:36
qj mnogo, dori da ne si gladen pak qj, no ne kakvo da e, a nqkakvi kalori4ni hrani - vyglehidrati, te davat energiq ;)
Dead`Paladin
05-31-2007, 11:11
Kajete mi kakvo da pravq,gadjeto mi e strahotno,krasiva e obache e nimfomanka i na den po 5 puti go pravim i tova me iztoshtava mnogo.pomognete
da ti imam gadjeto :smt005 :smt005 :smt005 :lol: :-D
sasha_90
05-31-2007, 11:21
чи радвай се,някои момичета не дават толкоз
Shadowscape
05-31-2007, 11:27
Говори открито с нея. Колкото и да е красива, колкото и да е привлекателна, никой мъж няма да може да издържи на такова темпо, а единственото, което се постига, е да се превърне сексът в навик, при това неприятен за момчето, тъй като изчерпва цялата му енергия и сили. Ограничете постепенно креватната гимнастика. Ако тя е сериозно и влюбено момиче, ще те разбере и ще се съгласи. Ако ли пък я вълнуват единствено изпълненията в спалнята, то значи просто няма за какво да съжаляваш, тъй като момичета от този тип се срещат днес твърде често, за съжаление.
И се оплакваш?Ти не си добре!Хората се оплакват,че партньорите им не искат да го правят често,а ти пък,че го правите по пет пъти на ден!?!?!Пфф,не знам кво да кажа.
П.П. И все пак мисля,че темата е ебавка.
Тоя па се оплаква, че има кво да ч*ка :shock: .
Споко бе, не се коси. Дръж фронта и на нея скоро ще и омръзне ;) Гаранция!
bojkeee :D nameril si ot ko da se oplakva6 :D e nema ni6to ili q tarpi6 ili q reje6 4e mn iska :D haha
purvo ima si otdelna tema za SEKS!tam moje da se oplakva6!no az se 4udq zakakvo se oplakva6 !produljavai da si q 4uka6 i tfa e!qvno na neq tova i haresva ili moje bi iska da te probva kolko 6te izdurji6!USPEH
g071na7a
05-31-2007, 13:05
UAJS KATO GO 4ETA VA6TE T*PI OTGOVORI I MI SE POVRA6TA .. NAPRAVO KFO DA NAPRAI MOMI4ETO 4E MU SA PRAI SEX XAXA
mademoiselle_de_Soleil
05-31-2007, 13:39
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
o da, iskam i az takiva problemi da imam
питай я за приятелки със същите проблеми :-D
ся сериозно
ако наистина е така не виждам нищо лошо да и се ебе постоянно, ако я удовлетворяваш желанието и сега може някой ден да и писне и да почнете по рядко да го правите. Но не си мисли че това е проблем щото може да ти се падне такава дето в месеца ще ти пуска веднъж, а това наистина ще е проблем
lady_bird
05-31-2007, 18:10
Тоя па се оплаква, че има кво да ч*ка :shock: .ebasi horata! kvo vi stabva? :shock:
tin4eto91
05-31-2007, 18:19
xaxa.ne moga da ti pomogna
jjjjjj6363
05-31-2007, 18:33
ami kat te istushtava namiri si nqkoq deto shte iska na mesec po 2 puti da go pravite
Shadow_Walker
05-31-2007, 18:48
Ми като те изтощава толкова-пий виагра :-D
Moderated by koalka
т.1 от Правилника!
дай я на мен ще я откажа още първия ден
UnsTToPPaBBle
05-31-2007, 19:01
dai mi q na mene tvoita hodi s nqkoq deto iska 1 put v meseca :smt005 :smt005 :smt005
InvaiDeR
05-31-2007, 19:01
prati q pri men .. az sha i zadovolq nujdite :-D :-D :-D
Ти незнаеш какво е нимфоманка явно но и темата мисля чее базик...
Moderated by koalka
т.1 от Правилника!
Еиии тапак ко по хубу от това бе??
Както се казва: Да ти имам проблемите.
Не мога да го разбера тоя човек, аз колко си мечтая за една такава кака, която да плющя по няколко пъти на ден, той са оплаква...
love_girls
05-31-2007, 19:57
Абе като чета коментарите ми се струва че от тука, с изключени на двама трима , всички други са опитвали секса ама само са го опитвали и то сигурно го практикуват не повече от 3 пъти на месец, а си мислят че като им става 3 пъти в месеца, ако го правят всеки ден ще им е на кокалче, е не става...
Какво да ти кажа поговори с нея че не може само да се чукате докато сте заедно , а ти трябва и малко почивка от време на време и се разберете за компромисен вариант. Разбирам те че имаш много свободно време, както и тя, обаче някак си всеки ден по 5 пъти не е нормално!
MaRiNkA_16
06-01-2007, 12:22
spored men problema e 4e ne q zadovolqva6 i tq zatva iska o6te,ama moje i da gre6a nz....
glor4eto_
06-01-2007, 14:14
oplaka li se we ???? az kakvo da kaja kato ve4e sedmica ne mi dava ,4e mn umoren ot rabota :(
UnsTToPPaBBle
06-01-2007, 19:17
dai mi nqkolko neini pic4eta i skypa i i 6te ostane dovolna az 6e q mora a ti 1 pat v sedmicata 6e se razbereme nqkak :-D :-D :-D