View Full Version : Q:Гаджето на фр...
Значи гаджето на 1 фр си пада по мене ...отрязах я много ясно защото неискам да го прецаквам...и тя оше ходи с него ако бяхте на мое място как щяхте да постъпите и ако бяхте на негево щяхте ли да му кажете???
ако бяхте на негово място исках да кажа щяхте ли да искате да знаете ... ?
cherinka
05-31-2007, 09:55
Ами може би да, защото (ако бяхме момче) извиняй, ама с ква пyтка съм тръгнал дет ще се зарибява с мой приятел.
Пък и има една друга възможност - ти като му кажеш, той 100% ще я попита, тя може да орече всичко и да направи така, че ти да си виновния :|
Shadowscape
05-31-2007, 12:30
Ако наистина ти е приятел, длъжен си да го предупредиш. Възможно е и да го приеме тежко, но в случая това е най-правилното решение. Разбира се, че всеки ще иска да знае - нима на някого би му било приятно приятелката да му прави подобни номера зад гърба? Ти си я отрязал и нищо не е станало, но дали и следващият след теб ще е толкова добросъвестен? Жените от този тип не се променят. След като е решила да му изневерява, не можеш да я спреш. Но пък можеш да му отвориш очите за това какъв човек има до себе си. Най-добре му кажи сега. Колкото по-дълго чакаш, толкова по-трудно ще става...
your_fantasy
05-31-2007, 14:24
kaji my! ako durji6 na nego est 4e trqq da my kaje6 naistina toi 6te iska da znae taq jenka kfi gi vur6i... a ako durji na teb i ti vqrva 6te se zamisli ako mackata po4ne da otri4a... ako ne 6te izlezne6 vinoven, no posle priqtelq ti 6te ostane pre*ban...
sWeEt_SeEd
05-31-2007, 14:57
аз не бих му казала...по-скоро бих му помогнала да разбере каква е в последствие.Няма такива филми: Ако си у приятел ,му кажи...и един съвет,момиче съм ама знам кфи кървички има,така че както каза някой преди мен доста вероятно е тя да извърти нещата,все едно ти си я свалял...примерно.А доста момчета летят по тъпите путки и не вярват на приятелите си...така де-все пак тя има дупка между краката :mrgreen: :smt006
lady_bird
05-31-2007, 16:43
kaji mu razbira se! :shock:
sasha_90
05-31-2007, 20:40
На твое място щях да я отрежа както си и направил.Кажи на приятеля си как неговото"гадже" ти се е сваляло.
Poredniq
05-31-2007, 20:44
кажи на твоя фр да язарезва щом му назлава приялтеите
Щях да му кажа мн ясно ;)