View Full Version : харесвате ли си стаята-искате ли да промените нещо в нея
Seducti0n
05-31-2007, 11:25
Здравейте.Искам да Ви попитам дали харесвате стаята си в сегашния си вид.Дали искате да промените нещо в нея или я харесвате такава каквото е сега.Има ли разни необикновнеи нещица в нея които я правят интересна и необичайна.Делите ли я с някой или сте си сами.Такива подробности споделете.Аз много си обичм стаята-голяма,просторна,светла.Ст ните са нежно сини мебелите-в ярко,жълто,синьо цвят череша.Паркет-също череша.И рибка си имам даже е ваш ред е нека всеки който има желание да пише в тази темичка. :D
Определено мн неща бих променила в стаята ми ама я деля със сестра ми и тва е малко кофти. Най мн си харесвам гардероба - с плъзгащи врати и огледала и пердетата - едни такива мн сладурски не мога да ги опиша ама са яки ии компютъра май ми е третото любимо нещо :) Бих си я направила в някакъв арабски или африкански стил :lol: нз нещо интересно искам да е щото са е най-обикновена
lady_bird
05-31-2007, 16:57
haresvam si staqta na 100%,edinstvento,koeto o6te iskam da ima v neq e edno golqmo naduvaemo kreslo ili puk da ne e naduvaemo,no da e ot onezi plu6enite! :D i o6te ne6to...iskam golqm grafit na stenata!ama hubav grafit,ne ot onezi amatiorskite... :-D
az mnogo si haresvam staqta i bih promenila cveta na tapetite samo,no ina4e ni6o drugo ne bih promenila [-X \:D/
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-31-2007, 19:54
6to li sobstvena staq si imam samo v kushtata na selo :smt011 .. no dori i tam ot vreme pak ne sum sama v staqta :smt011 :smt011 :smt011 ta ina4e.. v neq prosto bih si slojila poster4eta na nqkoq druga grupa.. 4e ve4e tuka nqam de da gi slagam :P :smt016 :smt016 i drugo kakvo :smt017 bih i slojila pove4e igra4ki :) no drugo ne ne bih promenila.. iskah da imam divan4e slojih si divan4e.. drugo ne mi e nujno :::
Преди няколко години правихме основен ремонт и къщата стана много хубава и модерна,а моята стая си я обичам и много си я харесвам :-) А и е в любимите ми цветове-жълто и оранжево,.
Стаята ми..еми сама съм си : ) Хих-не е кой знае кфо-неподредена/което си е типично в мой стил/,в любимия ми цвят-зелено- има си Тв,комп-тфа е най-важното.На уредба бих се изкефила.. :-D ъъ и на диван бих се изкефила,ама не е толко голяма :smt005
Dead`Paladin
06-01-2007, 18:45
:smt011 delq q sys sestra mi.... ujasno e .... dobre che pone ne mi bara pC-to :smt012
black_idiot
06-01-2007, 20:57
Аз моята също я деля,ама вече поне имам пълното право (мн. дълго и трудно извоювано) да лепя плакати и каквото и да е вътре 8) имам си плакати от улицата,които мн. свейо сидят на стената, също и камъни в буркани и мн. други инт работи :) а си мечтая за тишина и спокойствие в стаята.
Vikitooo
06-02-2007, 04:21
V moqta staq ima mnogo neshta..i glavno igra4ki -plushki.Po legloto po poda... :roll: Zaemat stra6no mqsto..pak me e jal da gi zahvarlq :? Iskam da si smenq kilima,iskam nqkakv po svejarski takav...Kato cqlo iskam da staqta mi da bade po golqma s po malko neshta...
alkobalko
06-02-2007, 06:20
Да, харесвам я и то много. Всичко е направено по мой вкус и не се оплаквам.
denislav.92
06-02-2007, 06:34
Ами и аз искам да променя мноооооооого неща в стаята ми.Сега има две лела,секция,огромна видео-стена,уредба и комп,също и една голяма кръгла маса,която много ме дразни и искам да я махна.Искам ново обзавеждане, нови стени, с графити някакви яки, всичко ново!
E moita staq mnou si q xaresvam cqlata e v zeleni4ko :smt016
Skoro praixme remont i ostana samo edin 6iban 6kaf deto po4ti godina go 4akam ma se nemoga da si izbera :(
ina4e s tozi 6kaf 6e e perfectnata staq :P
Imam si garderob buro i leglo po poru4ka i moi dizain , izbrax si spec laminat ozorix se dokato si namerq divan v podcodq6t zelen nuans imam vuprosniq otvaratitelen 6kaf na koito sedi TV-to no skoro (nadqvam se ) 6te go maxna imam si i dve tumbi(awe nekaf tip taburetki pak v zelen4iko) 6tori4ki v zeleno compa si mi e qk awe mnou si q xaresvam staqta
аз много си харесвам стаята...единственото което не одобрявам е една ракла, в която лятото са ми зимните дрехи, а зимата - летните, но няма как да я махна... :( :wink:
Ами...аз си харесвам стаята като цяло. Наще са ми дали пари да правя ремонт, но аз предпочетох да си ги запазя в спествовен влог, за да може да оправя собственото си жилище след 2-3 години ;)
asi_basi
06-03-2007, 14:08
Аз не си понаям стаята, деля я с сестра ми а сякаш я деля с още 100 човека...просто няма каде да се обърнеш в тази кутийка :smt012 :smt012 :smt012 . Ако бях съмичка в тази стая, тогава бих изхвърлила всичко , бих пребоядисала стените, ще оставя само бюрото за компютъра, един гардероб за дрешките ми, аквариума и телевозора...а и плюшените играчки и всичко друго на буклукаааа.
Но в къщата в България имам собствена стая която си ме кефи, не е нищо особена, пълна с играчки и барбита мо е разбираемо защото бях малка когато живях там и всичко съм си оставила както е било и винаги като вляза в тази стая ми напомня за хубавите детски години...ах обичкам си я аз нея стая.
мойта стая е супер детска и розова... някак си не ми подхожда... може би някой ден ще се наканя да си махна плакатите от комикси по стените и най-важното - ще я подредя :)
gabrielka@a
06-03-2007, 17:16
Тапетите са ми ужаснииии!Искам да се боядиса в зелено и да се сложи още една НОВА секция за т елевизора и видеото............много неща са!Ама не схванах смисъла на темата-ако дойдеш и ми донесеш квото ми тряба :) аххах :smt005 :smt005 :smt005
Seducti0n
06-03-2007, 17:31
Тапетите са ми ужаснииии!Искам да се боядиса в зелено и да се сложи още една НОВА секция за т елевизора и видеото............много неща са!Ама не схванах смисъла на темата-ако дойдеш и ми донесеш квото ми тряба :) аххах :smt005 :smt005 :smt005 Създадох тази тема от любопитство,подобно на твоята за телевизорите.Исках да разбера колко от съфорумците харесват стаята си и какво биха желали евентуално да промент в нея.Вярвам в това,че подребата на стаята,мебелировката и окрашенията показват до голям степен същтноста на обитателя-обитателите и. :wink:
SlipKnoT696
06-04-2007, 09:50
moita staq e su6to bqla i tam e syper svetno az ne iskam da e taka oba4e
iskam da nqma prozorci si4ko da e 4erno
i da ima plakati na lubimite mi grypi i iskam da imam akvariym s tarantyla :D:D:D :smt077
ми в стаята си бих искала да има едно легло със балдехин :o нищо друго аз съм си я направила по вкус а в мен може би носа :-({|=
ni6to ne iskam da promenqm ...si4ko e napraveno po moite kaprizi :-D
NeNaSiTnA_TA
06-07-2007, 13:49
absolutno ni6to ne bih promenila v staqta si!sama sam v neq i vsi4ko neobhodimo si mi e v neq-leglo,bqro na koeto e kompa,masa s 4 stol4eta v edinq ygyl,6kaf s 3 etajerki kadeto sa mi vsi4ki suvenir4eta ot priteli i grimovete mi,malak garderob za drehite mi i golqmo ogledalo na stenata!staqta mi e bqla svetla i kogato sam v ka6ti ne izlizam ot neq :lol:
Glezanka
06-07-2007, 13:53
Predi delqh staqta s brat si,no ot 5 godini si e samo moq ... e razbira se nqkoi negowi weshti si ostanaha ...
Hareswam si staqta,moje da se kaje che golqma chast e po wkusa na maika mi ... semplo no efektno ... ne bih promenqla nishto,wse pak sled nqkoq druga godina dai boje da buda studentka i taq staq shte stane neobitaema :)
KpuCuTo0o
06-07-2007, 14:27
Имам нещо в стаята, което искам да променя... искам сестра ми да я няма там...
Ама след лятото ше си имам моя и стая и тая ще остане за сестра ми... Компютъра ще остане за нея... щото не искам през 5 минути някой да ми влиза в стаята... А така само аз ще ходя в нейната :-D... В моята ще има само телевизор и евентуално ако не си купя уредба :mrgreen:
После.. ще имам голямо легло :) (а сега съм на малко) (Всъщност сега сме във втория апартамент, ама дълга и широка и сложно за обяснение...) Ще има и още едно легло-единично... Ще си имам и самостоятелна баня :-D ... Нямате си на представа колко се радвам... защото винаги трябва да деля всичко с нея... А така ще си имам моя стая.. :) И ще ми е тихо и спокойно (което сега ми липсва и то много), защото няма да има кой да ми пречи да спя, когато му се гледа телевизия до късно, събудил се с рано и няма какво да прави и сяда на pc-то... Нямате си и дори малка представа колко е ужасно... Ама ще го изтърпя до... :smt017 май до октомври... Че докато си свалим всички неща от единия апартамент в другия... Не е лесно.. :mrgreen:
Ами мойте си ме кефи френски стил е нямам немерения да я ремонтирам близките две години
teenkopele
06-26-2007, 06:26
Искам да променя всичко в нея.
S_L_A_D_U_R_K_A
06-26-2007, 20:57
Много си е харесвам, розови стени, розови пердета, тераса, голяма е стаята, бяло килимче, голяма тоалетка и т.н :wink:
Харесвам си стаята и сега, но искам да добавя някои неща в нея. Преди извесно време имах надуваемо кресло и ми беше най любимо ама се спука :smt012 май котката ми го спъка ама не съм сигурна де :smt013 .Искам да си сложа в стаята 1 голям аквариум и някви джаджи които още не съм ги измислила мн добре де. Искам и също така леглото ми да има такива воали от коприна :-D май тва е за сега
Еми мойта стая е само в оранжево.Всичко аз съм си избирала.Гардероба ,леглото,пердетата,тапетит -във всякакви нюанси на оражевото.Бюрото ми е цвят череша/за пс-то/.Доста е голяма и мн и се кефя.Ахам технологиите -телевизор,компютър,климати к,уредба.пълно е с плюшени играчки,зависи от настроението ми дали е подредена.Имам надуваемо кресло и котка,да ,и тя си има част от моята стая и преди имах голям аквариум с мн. рибки но сега са в хола.И не я деля с никой ...засега... ;-)
CoBRaSTyLе
06-27-2007, 20:13
Всъщност имам две стаи, едната е на тавана, много си я харесвам - пода, стените, има си тераса, но през зимата няма как да се отоплява и съм принудена да живея в "моята стая". Уж е нова, избрах си сама мебелите, но нещо й куца. Не е това, което исках. Но вече е късно. А аз прекарвам и много малко време в нея, така че... ми е все едно.
swords1010
06-28-2007, 10:26
Mmmda. Haresvam si q tq si e podredena po moi vkus \:D/ . Ne davam na nikoi da mi se byrka v podredbata. :-D
Tempestjuji
06-28-2007, 16:43
Дам..Много си я харесвам..Все пак всичко в нея сама съм правила..Сама съм я боядисвала...Единственото нещо, което ме дразни, е че е много пълна..Обичам да ми е по-празно..А също ме дразни, че има мноо цветя(майки, кво да ги праиш?) .. :roll:
GLeZoRanA
06-28-2007, 21:14
Определено харесвам стаята си..Но ще се възползвам от ремонта тази година и пак ще променя всичко в стаята си...Ще махна големите мебели..Ще сложа нещо по малко , една спалня .. Още се чудя за комбинацията от светове дали да е червено и черно или черно и бяло.. #-o Както и да е .. Обичам да променям стаята си и за това я харесвам :roll:
KaTinCeTy
06-28-2007, 21:24
Napravo obojavam staqta si! Obzvedena e po moi vkus, v rozovo i oranjevo i stoi mn avangarno i gotino. I ne q delq s nikoi drug :P
NaNa_SladuRana
06-29-2007, 20:01
Ща не ща ще си имам нова,но и тая си я бива!
barbie__girl
08-03-2007, 07:41
zdraveyte
tai kato sam edinstveno dete-moq radost
iskam da vi kaja 4e sega 6te se mestim v nov blok i sa mi dali palna svoboda za novata staq (happy)
iskam saveti
idei !>
blagoadrq vi
bi4kam vi vsi4kite :P
Seducti0n
08-03-2007, 11:34
http://www.aiko-bg.com/index.php?gid=8&tid=38&pid=38300 моята стая е такава.Мебелите са подредени по различен,начин има много сувенирчета и т.н.Статя ми е интересна.Обичам си я. :smt007
Slave4You
08-03-2007, 13:46
Ами стаята ми е доста голяма. Има ТВ, компютър. Има паркет и килим. Стените за светло жълто. Искам да променя мебелите - мн са детски вече, и са изхабени. Искам да махна тъпата картинка на анимационни герои която е нарисувана на едната стена и която седи там откакто бях на 7 год. Ами това е. Стаята е готинка.
sladku_bebzi
08-03-2007, 20:54
Стаята ми си е най-обикновенна, има PC, библиотека, TV, уредба, та общо взето нищо необичайно.Не я деля с никой ::: Какво бих променила :-k ... ами бих си заменила сегашния килим с някъв по-як :)
ami v moqta staq si4ko si haresvam i ni6o ,ne iskam da promenqm[/b]
ami v moqta staq si4ko si haresvam i ni6o ,ne iskam da promenqm[/b]
mir4ovski
08-09-2007, 09:44
mi s nashte kato se nanesohme v kashtata ni moita staq ne i be6e praveno nishto be6e edna gola staq bashta mi izvika edna taifa maistori i az si izbrah kak da stane az si q proektirah az si izbrah kak da q boqdisat kvi etajerki da slojat kav da e parketa vsi4ko sama sam si re6evala i sega si obojavam staqta
Еми да харесвам си барлогата ,така я наричам аз.Тва е мястото ,в което съм само аз с мойте мисли и чуства.Че е разхвърляна така е момче съм ,но пък си е мое и си ме кефи. :lol:
edinstveno ne mi haresva,4e q delq s brat mi :( no mnogo skoro 6te bude izgonen :twisted:
Violenza
08-11-2007, 08:06
Харесвам си я, не бих променила нищо.
Но към края на годината се местим... така че ще трябва да си мисля ново обзавеждане и т.н. вече почти си го проектирах де :)
Искам да си сложа Климатик , плазмен телевизор . Да си сложа светлини в компютърната кутия . Да си сложа нощтна лампа по хубава .
Да си преместя рибките в по голям аквариум който да сложа върху масичка в ъгъла , Искам нови пердета че теези са някакви стари и не ме кефят едноцветни . Искам персийско килимче , че тази черга изобщо не отива на ламината . Ново бюро разбира се ! тази ракла да я разкарам че да има малко повече място ! Да си сложа картини и тем подобни украшения . Абе пари да има стаята си ще я направя рай !
DevilWish
08-11-2007, 20:35
Тази в Пловдив си я обожавам като изключим ,че е обща с майка ми ,иначе тая тук в Белгия - блаххх ,скоро ще й сменя стила ;)
ShevchenkoFenka
08-11-2007, 22:02
iskam da si smenq tapetite..nqkvi beli sas 4erni to4ni xaxa po to4no tip qponska mazilka :| ina4e si4ko drygo si mi e idealno ;]
Justified
08-12-2007, 07:38
Да моята ми харесва щото скоро правихме ремонт и всичко в нея е само по мой избор.
Не! защото е като в Сервиз..Пълна е с части от машината...всичко си има което ми трябва ;)
siXt_senSe
08-12-2007, 11:55
След ремонта стаята ми стана,точно такава,каквато си я исках.Само бюрото и стола за него искам да се смени,както и телевизора и може би пердетата.Иначе уникалното и са тапетите - на оранжеви вертикални ленти - много е уютно....не че се хваля :oops: :wink:
Eitelkeit
08-12-2007, 11:56
Обожавам стаята си,подредена е така както аз искам.Имам достатъчно свободно пространство...Направо си е супер-любимата ми стая в апартамента... :-D :-D :-D :-D
naMy4Ho_KoTe
08-13-2007, 04:23
Харесвам я и постоянно я променям - като че ли стените са се сближили откак открих манията cи да лепя всякакви неща върху тапетите.
GaBiTyYy
08-13-2007, 22:11
Haresfam si q oba4e iskam da q boqdi6a v 4erno :-D
Ем моята стая е горе долу средна по размер и са пада по средата на къщата.Така че всеки минава през нея да ма "провери".Бих искал да е по малка и на по скътано място с ключ на вратата.
Последно време изкрейзвам и ми идва да взема да я срутя, но факта че не ми се дават пари за тапети, латекс и тн, като и без това ще и се прави ремонт до 1 година сигурно, ме кара да чакам.. НО определено след ремонта ще накарам наще да я оставят с напълно бели стени за да мога да правя с нея каквото си поискам :twisted: Също и като си купя drum set-а ще трябва да си набавя отнякъде плакати на групите които слушам и по възможност - да си сложа неонови лампи, най-добре лилави, телевизор не ми трябва, имам си комп = музика + всичко..
ех мечти :D
#Gravity Of Love#
08-15-2007, 09:36
Стаята ми ме кефи... мн яко е напраена... само че е мн малка... няма място да се обърнеш... (дори и да е подредена..) така.. че ако можеше да е малко по-голяма щеше да е супер :wink:
_siXth`sEnSe_
08-15-2007, 09:43
Харесвам си стаята,много е светла и изглежда просторна,но няма да е зле да подменим леглото,че колко му е някоя сутрин да се събудя на земята сред куп дъски :-D Сигурно другия месец ще сменяме тапети ии ше стане райско кътче^^
има много неща които бих искала да променя в стаята си,но проблем ми е че я деля с брат ми,но за щастие няма и месец и той заминава в софия да учи и тя ще бъде на мое разположение и доколкото имам възможност ще
я променя
най-много искам да си боядисам тапетите в зелено и да сменя килима,пердето и завивките на леглото(в зелено)само незнам какво ще превя с леглото на брат ми защото наще едва ли ще ми дадът да го махна и на негово място да ми и сложат тоалетка,но ако трябва ще сменя и няговите завивки
е това искам най-много и остава само да се надявам да стане
sladkish_14
08-15-2007, 17:38
Амиии мойта е съвсем новка и свежа :D миналото лято по-това време си я боядисах в бебешко розово и бебешко лилаво :smt101 много си я харесвам и не я споделям с никой O:) самоче не е довършена :smt010
Искам си плазмено телевизорче и голяма хубава секция на която да си сложа колекцията от лакове и сувенири от 2000г до сега ще стане сладко,искам и да си преместя бюрото....
Та кой ще ме финансира???????? :?: :roll:
харесвам я, искам само да лакирам наново гардероба и да си закача няколко етажелки. но иначе супер й се кефя, защото сама си правих повечето неща в нея.
SlAdKa_YsMiVkA
08-17-2007, 19:04
ehhhhh...mi staqta mi e novi4ka (predi 1 godina se nanasqhme tyk i pravihme osnoven remont) ama...iskam da q promenq nap1lno...sega stenite sa j1lti,parketa sin,imam buro 2 legla edin 6kaf garderob o6te edin 6kaf samo 4e toi e s 4ekmedjeta i ne6to kato sekciq.s 2 etajerki i nqkolko 4ekmejeta...ne si q haresvam i trqbva da q delq s brat mi...nqmam terasa i t.n.
iskam taq staq da ostane za brat miqa p1k az da se zaselq v spalnqta na na6te a tq e sre6ty na6ta samo 4e ima terasa i stenite sa zeleni.ne e obzavedena o6te taka 4e...stenite kakto sa si zeleni iskam grafiti na stenite...po to4no samo na ednata stena.Iskam tavana da si go boqdisam pak v zeleno ama po t1mno ot stenite iskam edno po golemi4ko leglo golqmo ogledalo,toaletka,iskam da ima nqkolko etajerki ama nqkak si da sa kato kytiiki za stenata samostoqtelni iskam s16to po-golqm garderob masa za kompa-are kompromis byro :D i edno 6kaf4e o6te iskam pl1tni zavesi v zeleno ili vertikalni 6tori ama po-dobre zavesi na ednata stena taq deto 6te e sre6to legloto iskam da si sloja poster4eta na lybimite mi grypi4ki pevci i na john cena nai ve4e :) i mai e tva a terasata i tq e kam staqta 6te si q 6paklovam 6te q boqdisam v zeleno 6te si smenq parapeta v ne6to zeleno pak i plo4ki zeleni iskam i vidqh v edno spisanie edin stol mn interesen nqkak si kato lylka ama ne to4no iskam dva takiva i edna masi4ka podxodq6ta za kafenca...i iskam da sloja tam edna palma na maika mi mn mi haresva i visq6ti lampi takiva
za mene tva e idealnata staq ama kak ne se setih predi 1 godina :smt010 samo 4e tova sigyrno 6te ostane v sverata na me4tite za6toto brat mi dalgo 6te si sedi tyk a na6te ne6tat i da 4uqt za otkazvane ot spalnqta :)
armani169
08-17-2007, 20:17
Ми предпочитам да има някое момиче с мен в стаята ... =P~ \:D/
~sweet_girl_th~
08-17-2007, 20:53
Ами моята стая се нуждае от ремонт и скоро ще има такъв и аз много се радвам. :D
music_pirate
08-18-2007, 12:36
mi az si q haresvam ama ne bih imal ni6to protiv ako na stenata se poqvi ne6to kato avatara ili podpisa mi
еми тя сега стаята си я мразя,щото е в ремонт 8) :lol: Оба4е,преди беше много хубава,вси4ки искаха да имат като мойта.беше във светли тонове...зелено,жълто,а леглото беше оранжаво :smt005 бе хубава беше...Ама сега ми направиха скици как ше изглежда новата :arrow: във 4ервено и бяло ли бежаво :-s решение на майка ми,щото тя моите вси4ките ги отхвърли #-o :lol: е дано е хубава като стане готова :wink:
SmurkamDoZori
08-18-2007, 13:30
ще я опраям , че е ебати бардака не ме кефи
eXtrem3-g1rl
08-18-2007, 14:44
Определено не ми харесва, но ще издържа до другата година за ремонта :-D В момента стените са някви такива жълтеникави..аз искам нещо от сорта на синьо или лилаво. Ново бюро специално за компютъра няма да е лошо.. Паркета неминуемо ще се сменя догодина.. Бих искала да разместя някои неща..като например секцията и гардероба..а и на леглото може да му се намери друго място... :-k
супер си е ,обаче ми трбва ново легло
'IrReSiStIblE'
09-09-2007, 08:15
В момента я харесвам,но скоро ще сменям мебелите и въобще всичко по мой вкус и ще стане супер.
ем, нямаше да е зле да можеше да е малко по-голяма, защото сега няма място за велоергометъра и стои пред вратата :lol: иначе си я харесвам, сама ъм правила повечето декорация и ме радва...лееко бие към готик, но бива :-D
AnTiBuLLsHiTs
09-09-2007, 11:21
Абе стаята ми е яка.Искам само ново бюро и стол и етажерката. Също една мивка ако може.. и ще съм напълно доволен. 8-[
bqsna_teenagerka
09-09-2007, 13:12
:P ами ние сега си взехме нов апартамент и ще си направя 4исто нова разли4на стая \:D/ :D
мисля да е в бяла и 4ерно на ленти,да има голям гардероб с огледало,много шкаф4ета,двойно бюро (за компютъра и у4ебниците) :roll: иии още не съм измислила вси4ко! 8-[ тоо докато се построиии :?
Мии в тая новата бих променила цветовете..щото сега е жълто и зелено и няк'во много детско..бих искала да е бежаво и зелено :? и да е малко по-голяма :-) аа..и щорите да не са толкова тъмно зелени :-D
CuRly_Doll
09-09-2007, 13:44
haresvam si staqta,ne iskam da q promenqm :wink:
Lele mrazq si staqta sega 6e muftq maika mi da si gi razmenime 6toto neinata e po goliama pyk i ima balkon a sega v staqta mi po4ti vs e novo oba4e ne izdyrjam nervi me 6toto predi sestra mi be6e v taq staq i s q e naprail kakto tq iska stenite sa sini ama nekfi svetli na dve ot tqh ima vytre6na izolaciq i cqlata e na dupki ot udrqne i kfo li ne o6te i kompa e star ina4e biuroto e novo i e mn qko sekcii vs e mn qko samoo krevata ne me radva osobeno i sega ako naviq na6te 6e se premesta v na maika mi staqta i 6e si napraq mn qko stenite 6e sa zeleni ili oranjevi ama ornajevo samo az si znam kfo :smt005 6e mi zemat novo leglo goliamo i predpolagam nov komp ama dano se naviqt [-o<
FiRe_LaDy
09-09-2007, 20:54
Оф ми миналото лято и правихме ремонт.Сменихме сицхко ... само бюрото ми остана.Стените са в свежи цветове,прозорците и вратите са в зелено .... абе яко е сичко.Ама вече почва да ми омръзва ... искам пак ремонт ииии сичко да сменя :smt019
punkrock
09-09-2007, 20:56
Аз съм сама в моята стая. Еми кефи ме общо взето, само дето си нямам мой компютър там, иначе щеше да е идеална. :-D
tItEufFf
09-09-2007, 21:11
ако можех да разкарам брат ми от стаята щеше да е идеална :twisted:
*(~)sTop-f0lLowiNg-mE{~}*
09-11-2007, 13:03
обожавам стаята си и се чувствам доста комфортно в нея след като преди една година направихме ремонт и наще купиха много нови мебели ..!
VerryBerry
09-11-2007, 13:09
o daaa,staqta mi si e strahootna,mn si q obi4am :smt007
caRamelO_cHicA
10-01-2007, 07:56
аз си обожавам стаята в италиански стил е голяма просторна и с готини мебели то си е спалня де.И откъм цвят е суперско абе яка е.По нататък ще я ремонтираме меракат ми е стил-ориент но това по късно след 1-2 години сега си ми харесва.
sladkata_presi
10-01-2007, 08:19
Харесвам си стаята,ама бих си променила някой нещица в нея.
Ами бих искала гардероба ми да е с плъзгащи врати,а сега е дървен и обикновен,но много красив,леглото ми да е със сребърен цвят,а е светло кафяво.
Скоро ще имам и ламиниран паркет,защото моя в стаята се изтърка,познайте как и от кого :lol:
Абе имам си супер стая,но трябват някой малки подобрения
KimBerLy1912
10-04-2007, 14:02
Основната и най-важна промяна,която искам да направя в стаята ми,е да изхвърля брат ми от нея :lol: Тфа ако стане си мисля за ново легло,доста плакати по стените...и може би нови перденца :roll:
KimBerLy1912
10-04-2007, 14:03
Основната и най-важна промяна,която искам да направя в стаята ми,е да изхвърля брат ми от нея :lol: Тфа ако стане си мисля за ново легло,доста плакати по стените...и може би нови перденца :roll:
Mimka_sweet
10-04-2007, 14:50
Ми не ми харесва много-много.
Искам да махна всички плакати , тапети (искам боябоябоя),поечко стикирчитъъъъъъъъъъ и ново бюро и нов компютър и телевизор :-D
мн си харесвам стаята и нищо не бих променила :smt007
love_enrique
10-07-2007, 11:50
Да,искам да си е само моя :(
LuCiFersAngeL
10-07-2007, 13:26
Ами ние сега правим ремонт и моята стая вече я промених и засега съм доволна и не искам нищо повече ;-)
?love_haTe!
10-07-2007, 15:08
Хмм..мне не бих я променила всичко й е идеално.Деля я със сестра си,но нашите вкусове съвпадат,така че всичко в нея ми харесва.Когато бяхме малки имахме отделни стаи и беше война кой ще има повече плакати и кой ще си усили повече уредбата :lol: ,но вече всичко е различно.Ние мислим еднакво и стаята ни е,стаята,която и двете искаме :-)
gluhar4e
11-04-2007, 23:39
Аз много си харесвам стаята :) Голяма,в оранжево,зелено,жълто и червено(много шаренка),супер слънчева.Самичка съм си и си се разполагам както си искам :) Ммм единственото нещо,което не харесвам е килимът,ама ще го преживея :) Имам си и много плакати,които я правят още по-шарена :) Абе супер много те зарежда с енергия моята стая :wink: Дори и вънка да е някво гадно и мрачно,вътре е супер яко :) :---)
Да,искам да си е само моя :(
мамка му,и аз #-o
Дизайнът на стаята ми си е изцяло мой и много ми харесва, но все пак искам да я променя. Преместихме се в тази къща преди година и половина и от тогава съм правил 3 драстични промени на стаята (няма да броим постоянното разместване на мебели, добавяне на аксесоари и т.н.).
Когато направя нещо в стаята си, ми харесва само няколко дни - след това ми идва идея за друго и започвам да пестя пари за осъществяването му... :D
/Сега съм направил проект за няколко лампи, които сам ще си направя и остават съвсем малко материали да си набавя и започвам :P /
MoN4E_LiMoN4E
11-06-2007, 14:04
ами много си обичам стаята имам много работа по нея защото не сега се нанесохме и все още нямам почти нищо така че тепърва ще си измислям как да я направя възможно по необикновена и интересна даже казах на майка ми че стаята ми ще стане щура и интересна :) не я деля с никого и никога не съм делила стая защото нямам нито брат нито сестра :)
die_die_my_darling_
11-06-2007, 19:40
Еми...не много голяма.С ориенталски стенни килими по стените....Много книги и плакати....2 легла....Като цяло преобладаващите цветове са синьо(много тъмно) и лилаво...Жалко,че не се задържам много тук
DisciplineAndOrder
11-06-2007, 20:36
Не,не искам нищо да променям.Харесвам си я!
Леле Уискас баси якото стая...кво няма тука е :lol: Следващия път мама като каже,че държа разхвърляно ще и покажа твойта ;-)
Иначе моята си е супер...с малки изключения....откакто ни разделиха с брат ми в отделни стай....просто няма как да не е супер
Леле Whisskas тая стая по-зле и от моята, бе! Мойта си я харесвам. Само искам стените да са по-шаренки. Иначе ми харесва как е и не ми пречи, че я деля с кака ми. :)
Seducti0n
11-07-2007, 16:26
Хихих Уискас,не всеки би пуснал,снимка на сатята си,ако е в подобно положение.Моля те,пусни ме у вас да ти я подредя и почистя,моля те. :twisted:
PiNk_GiRl
11-07-2007, 18:31
Ami bih iskala cveta na stenite da e rozov(luda sam po toq cvqt :lol: ) bih iskala sa6to da e savsem malko po golqma i malka promqna v mebelite(po to4no garderoba :-) ) 8)
Абе по принцип стаята ми си е много яка .. ама от мн време искам да си взема едно фотиолче за пред компа ама понеже е малка и няя остане място да се минава и сега другата седмица ще си купя нов стол :P
бих си сменила леглото.. и компа :)
Аз моята стая си я харесвам изцяло, 'щото е по мой вкус - сама се погрижих за интериора :) Е, ако след някой и друг ден ми прищрака нещо различно, естествено - ще направя промяната ;-)
TellMeYourName
11-23-2007, 12:41
Всъщност се гордея, с това, че съм жена, стаята ми е като кочина и смело си го признавам... :D :razz: :razz: Поклон пред теб :D
Икам да си сменя цвета на стените. Преди мазилка такова бяло на сини петна издадени и сега сложихме тапети каквито майка избра :x Сега стята ми е бежова. И сега искам да си сменя тапетите и да си боядисам стята в много цветове. Примерно бели тапети и да напръскам отгоре с различни цветове. А за интериора никога не сме го сменяли. От 13 години е едно и също и само местата на леглата сменяме :?
n_ivajlova
11-25-2007, 06:00
Аз много си я харесвам моята барлога...аз съм си избирала всичко...и е баси яката :smt003
Red_Devil
11-25-2007, 11:37
Ами харесвам си стаята такава,каквато е.Стените са боядисани в зелено и синьо(2 по 2),има бюро с компютър,телевизор,секция, лиматик,легла,ракла,2 стола,паркет и др.Единствения недостатък е,че трябва да я деля с брат си :(
XeS-GirL
11-25-2007, 13:20
Аз много много неща искам да променя в стаята си... :? Само чакам лятото сега да дойде време за ремонт и почвам с изискванията... :grin: така и така не я деля с никого, само дете съм :oops: Иначе в момента кажи-речи почти нищо не си харесвам в стаята... Бели стени(като в лудница :D ), само се кефя на секцията, щото е по-раздвижена такава... със много яки завески, не с вратички... Другата ми екстра е собствения санитарен възел(честно в кенефа ми е по-уютно, щото е добре обзаведен :lol: )... А белите стени с много много яки плакати съм си ги разнообразила и навсякъде висят дискове... :lol: Тва е общо взето :)
XeS-GirL
11-25-2007, 13:24
Аз много много неща искам да променя в стаята си... :? Само чакам лятото сега да дойде време за ремонт и почвам с изискванията... :grin: така и така не я деля с никого, само дете съм :oops: Иначе в момента кажи-речи почти нищо не си харесвам в стаята... Бели стени(като в лудница :D ), само се кефя на секцията, щото е по-раздвижена такава... със много яки завески, не с вратички... Другата ми екстра е собствения санитарен възел(честно в кенефа ми е по-уютно, щото е добре обзаведен :lol: )... А белите стени с много много яки плакати съм си ги разнообразила и навсякъде висят дискове... :lol: Тва е общо взето :)
За бюрото с компютъра и другите такива техники мисля че е ясну ;) там няма кво да навлизам в подробности... :-|
FatPanda
11-25-2007, 14:17
Искаааам нов килим по-як :) ааа скоро ще имам нова секция...хммм може би нов стол за компа....като изключим тези бъдещи подобрения си я харесвам много.Стените са розово-оранжеви :grin: щорите са вертикални на цвят сини :grin: имам си комп,TV,уредба и климатик :grin: и хамстери си имам :P :-D 8-) мн ми е добре :-D деля я с брат ми,но той учи в София и мн рядко се връща :) :P
voodoodoll1
11-29-2007, 19:00
ми да,харесвам си стаята,преди няколко месеца я променяхме и сега много ме кефи :grin:
в момента сме в ремонт и много яко ще ми стане стаята :grin: :grin:
gothic_angel
12-02-2007, 08:05
Всичко си е ОК само тапетите но скоре ще се отърва
Djinkyto0o
12-02-2007, 08:55
стаята си деля със сестра ми и см задължена постоянно да търпя викове и крясъци!!! Иначе нищо неискам да пороменя освен за пълно спокойствие и тишина..................
mickelangelo
12-02-2007, 09:51
Не .. определено не бих докоснал нищо по стаята си ... тамън съм я направил както исках ... напълно в японски стил :)
chipi_kaoo
12-02-2007, 10:20
малко е малка, но ми харесва. Не бих предпочел"хамбар" в който да няма кво да сложа, и да умирам от студ. уютна си ми е стаята, и си я харесвам. Винаги има кво да променчм, и постоянно го правя:)
Всъщност се гордея, с това, че съм жена, стаята ми е като кочина и смело си го признавам... :D
Евала! :D
Мойта е в почти същото състояние,даже май е по-эле в момента :D
От няколко месеца.насам се каня да я оправя,ама.. :D
Бубооо а ти искаш ли и моята да оправиш :?:
-_^мusic~дилър^_-
12-04-2007, 16:21
Един барбарон с една плазма и xbox пред него - козметични промени :-o
иначе бих сменил къщата около стаята =D>
SiNiStEr
12-05-2007, 08:07
Сичко бих променила.Сега сестра ми е в мойта стая (от 1 год :cry: )
защото нейната е в ''ремонт''.И сега мн ама мн е тясно просто ужас #-o
bulgarche
12-07-2007, 19:40
В стаята си правя каквото поискам. Разместванията са най-чести, ремонтите по-рядко. Повечето неща аз си ги правя, като шкафчета, рафтчера, сега легло си сглобявам. Навсякъде съм нацвъкал лампи.
Fucking_Princes
12-07-2007, 21:34
хм ... моята стая е синя с една дъга на стената ... и просто ми се вижда малко ксучно!Сега съм в една стая със сестра ми (19 год) и когато се изнесе ще убедя майката и бащатада я направим бяла и с рисунки .... нещо от рода на хора без лица и надпис "People always leave" една приятелка ми го беше казала .... и в самата стая бих оставила само телевизор, компютър и гаредероб, че даже може и без телевизор :D а другия вариант е цялата да бъде в плакати и надписи, и текстове на песни! :smt002
Seducti0n
12-07-2007, 21:39
Presley`n`Sum, бубо ще ти оправя стаята,нямаш никви ядове. :D
Ами аз си залепих старите маратонки на тавана с локтайт ;) сега стаята ми наистина изглежда по-небрежна
sladur4e_yo
12-08-2007, 09:28
As se radvam 4e ne delq staqta mi s brat mi :grin: .Ina4e nishto ne bih promenila.Imam si TV,kompjtur,vsi4ko koeto mi e neobhodimo.Golqma e,svetla(imam si 2 prosoreca),si4ko i e super.A i q podrejdam 4esto.Sushto i rasmestvam mebelite shtoto to vinagi ima nujda ot nqkakva promqna. :-D
[†]SweeT_SacRifIce[†]
12-08-2007, 09:54
haresvam q..no iskam da q macna v cherno i cherveno..inache staqta mi haresva
Fucking_Princes
12-08-2007, 16:40
Ами аз си залепих старите маратонки на тавана с локтайт ;) сега стаята ми наистина изглежда по-небрежна
УАУ!!!!!!!!!! :shock: :shock: Това трябва да е много яко!!!
kakaomen
12-10-2007, 08:06
Бих искал да сложа още мечове по стените. Може би и някой лък, но засега не съм събрал достатъчно пари, за да си купя.
I love Naley
12-15-2007, 11:30
Да харесвам си я.Стаята ми има прозорец .Леглото ми е едно много сладко подвижно .Стените са жълти има плакати разни тоалетки многу си бичкам стаята.Жалко че след 2 месеца ще трябва да я оставя.
_InSaNe_
01-31-2008, 08:59
емммм бих променила бая неща... стаята ми ми стана скучна вече :-D аммм ама имам късмет щото след 2-3 месеца почваме ремонт иииии ще ми се изпълнят исканията :-P :D
sLaDkA_GrEsHkA
01-31-2008, 12:46
ami moqta e remontirana prez lqtoto i stana super gotsko taka 4e ne iskam nishto pove4e :P aa da iskam samo da si vlezna edin hubav akvarium s ribki :-P
С никого не я деля...попринцип не е лоша стаичката :D ама ми е много малка :D затова не просто бих я променила, а бих я сменила :razz: :razz: :razz:
Eli>>>
01-31-2008, 21:54
Обичам си стаята :grin: всичко в нея много ми харесва и нищо не бих променила ...
но...бих си сложила едно голяяяямоо огледало :D
ако може високо колкото стената :-o
но.. :?
varnen4e
02-01-2008, 08:42
Обичам си стаята :grin: всичко в нея много ми харесва и нищо не бих променила ...
но...бих си сложила едно голяяяямоо огледало :D
ако може високо колкото стената :-o
но.. :?
+1
^LoLiPoP^
02-01-2008, 09:03
Аз искам да я пребоядисам, защото това синьо вече ми писна :?
Ами .. искам да сменим тапетите. Преди си бях с мазилка, ама майка реши да сложим тапети преди 2 години и сложихме ... бежови :? Искам да са многоцветни :grin: А, и искам да е мааааалко по-голяма, че да имам още място за скачане (ъм ... танцуване) :-D Ама това няма как да се промени. Всичко друго си го харесвам в стаята :)
evelinka1122
02-01-2008, 13:14
абе сравнение със стаите на моите приятелки мойта е най-хубавата. не са оплаквам ама искам да е малко по голяма и по цветна и задължително със тераса щот да са бяга по лесно :razz: през прозореца не е мн удобно вервайте ми :D :D :D
skatemore
02-01-2008, 18:42
аз искам да изфърла скапаната секция щот е огромна и да си нарисувам нещо щот стаята ми представлява 3 стени на 2 от тях има големи прозорци и 3-тата ОГРОМНА СЕКЦИЯ и един портал който го махнаха при ремонта ... ама ме кефи
ThunderGoddess
02-01-2008, 19:53
Определено си харесвам стаята. Като изключим хола, моята стая е най-голямата в къщата, въпреки че с толкова много мебели не й личи особено. Бих променила някой нещица в нея все пак.
1. Гадния жълт тапет, който е различен т останалите сини :x . Глупостите на майка, че щяло да стане много тъмно.
2. Теракота - като лепихме плочки у нас и за стаята (тогава моя и на сестра ми) бяха сложени някакви жалки остатъци от плочките за другите стаи и стана много кърпено + това три плочки вече са се счупили.
Мебелите са ми от преди отечествената война, някакво светло дърво, но аз си ги харесвам и ми вършат работа. Имам и голямо легло. Като цяло уюта на моето местенце се дължи на това, че си лепя разни неща по гардеробите. Имам звездички, които светят в тъмното. Направила съм си труда са са във формата на по-известните и красиви съзвездия. Тапетите ми също са на звездички и светят. Вечер като се загаси лампата става много яко, все едно си излязъл в космоса. Имам си огледало ... само някой трябва да забие един гвоздей, че сега е подпряно на стената ... малка масичка .. разни тракийски неща имам налепени там, където няма звездички ... и едно кътче с най-различни дреболии - любими вещи - билюрчета, топчета, перца, малки сувенирчета, което много харесвам :)
killa123
02-05-2008, 18:06
бих искал да си купя голяма tiki маска и са си я сложа срещу леглото ми.Също бих си направил Тотем но няма къде да го сложа :( стаята ми е твърде малка
lqlqlqlqlqlqlqq
02-07-2008, 19:04
Харесвам си стаята.Цялата е в плакати и изрезки на метъл банди..оби4ам я :)
TheNewReligion
02-08-2008, 08:54
Аз спя със сестра ми и с мама в една стая , иначе компютъра е в хола , където е подредено , имаме си телевизор и холна гарнитура , и там си пишем домашните на бюрата .Като цяло апартамента ни е малък , но е уютен и подреден .Нищо , май не искам да променям ... А не искам да му направим малко ремонтче да го освежим , но нищо повече ! :)
HAGVXSXVH
02-08-2008, 10:25
еми аз много си я харесвам,но бих я подновила :) новото си е ново!
hooliganka89
02-08-2008, 10:33
Аз не си харесвам стаята,супер малка е,а вътре има-Голяма спалня,голям гардероб и голямо бюро и почти няма място за мен...старата ми стая беше супер готина ама се изнесох от нея защото имам по-голям брат,който почна твърде често да води някви мухли и не можех да спя от тяхните звуци...
ми да-искам сестра ми да се махне от нея :D :D
blessthefall
03-28-2008, 22:21
moita e s beli steni... ](*,) ama zatva na 1ta sam napravil s ogromni bukvi i risunki znaka na the rasmus 8) qko gotino stana...oba4e sq lqtoto na6te obe6taha da mi napraat staqta lilava... :D otdavna iskam... malko ne e podhodq6to za mom4e... ama takoa e kvo da se pravi
ДААААА
1. Да не е розова (по волята на майка ми ),а например синя или нещо подобно само да е тъмен цвят..
2.ако може да се намира в някой блок в кичук париж ( квартал ) :D
3.да е по голяма,за да може да си сложа вътре и диванче и по голямо телевизорче :D
SexYLipS
03-29-2008, 12:38
Много си харесвам стаята, супер уютно местенце.Много обичам вечерта да се затворя, да седна на компа и да си пусна музика... много се кефя.Самичка съм.Брат ми си има и той собственна стая и собтвен компютър и затова може би много се разбираме :D Но напоследък искам много да си променя стаята.Искам да я боядисам в черно ( не ме упреквайте, моля ви) и да си нарисувам някакви големи графити по стените :smt007 Също така бих си сложила още шкафчета и още едно рафче 8-)
ElisaDay
03-29-2008, 14:50
Оо .. харесвам я! Не.. ОБОЖАВАМ си я!
nicolepcd
03-29-2008, 16:14
Добра е стаята ми... Преобладава жълтоти и синьото :-o Бе... нали има легло и компютър 8-)
NightGuardian
03-29-2008, 16:24
Ами засега всичко си ми ок.Много странни тапети имам , защото не бях ги избирал аз , а майка ми.Та тапетите са ми на ПЕПЕРУДИ !Момче съм. :smt012
Az si q haresvam. Oba4e mnogo iskam cqlata da e v ogledala..6tot sam mnogo suetna i bez ogledalo ne moga :-) :-) :-) :-) :grin: :grin: :grin: :grin:
TheNewReligion
03-29-2008, 18:30
Таз тема още ли е жива ? :-D
TellMeYourName
03-30-2008, 08:20
Само чакам брат ми да се изнесе :grin:
Ще си извадя плакатите и повече няма да гледам тия гадни стени
Здравейте.Искам да Ви попитам дали харесвате стаята си в сегашния си вид.Дали искате да промените нещо в нея или я харесвате такава каквото е сега.Има ли разни необикновнеи нещица в нея които я правят интересна и необичайна.Делите ли я с някой или сте си сами.Такива подробности споделете.Аз много си обичм стаята-голяма,просторна,светла.Ст ните са нежно сини мебелите-в ярко,жълто,синьо цвят череша.Паркет-също череша.И рибка си имам даже е ваш ред е нека всеки който има желание да пише в тази темичка. :D
Ами моята стая я деля със сестра ми и може би това е първото нещо,което искам да променя!После може да е малко по-голяма и май май вече не искам леглата ни да са едно върху друго ... искам повече място,вече не искам да имам плакати,а някой хубав пастелен цвят на стените,искам да си имам библиоте4ка,място да дискове,бюро,което си го има де,скрина също е добре,ама наистина ми трябва много повече място :) и така :) мога много да фантазирам и да измислям,ама то само с мисъл не се превръща в реалност! :neutral:
s3x_0n_th3_b3aCh
03-30-2008, 09:29
0predeleno iskam da q promenq... ne mn ne6ta... kato naprimer iskam da stane cqlata rozoovaaa. .. s gotini perdenca..... s gotini legulca na barbii :lol: :lol: :lol: :razz: Be haresvam si q ..samo moje da e drug cvqt , 6toto bql e mn ednoobrazen
Искам само да си сменя компа и Леглото
kuklichka_bg
03-30-2008, 11:16
ne mrazq q xaxaxaxh
за да е по-хубава, трябва да променя себе си (разхвърляно е) 8-)
светло зелена е :smt007
alex_devv
03-30-2008, 16:07
Харесвам си я, и то много. Преди около година и бе направен ремонт и всичко в момента е избирано от мен и направено по мой вкус.
crazygirl13
10-04-2008, 18:17
Много си я харесвам :grin: За сега неискам да променям нищо м нея 8)
it_ends_tonight_
10-04-2008, 18:29
Харесвам си я - над големия двуместен креват имам голяаааааамо знаме с бълагрския трикольор а под него керамично изображение на Родината. Имам си дълги розови пердета и розови тапети (не че обичам розовото, но майка ми така реши и взех, че свикнах) имам си две огрооомни огледала. Имам и богата колекция от плюшени играчки(или поне за мен е богата), които наброяват 27... Имам си цяла стена отредена на плакати на Виле Вало и ХИМ. Единствено, което не харесвам и искам да махна е иконата на Дева Мария. Не съм никак набожна, а майчето не ми дава да я мърдам, щото според нея иконата ме пазила.... :-x
little_elf
10-04-2008, 18:45
Като цяло си харесвам стаята :P , може би единственото нещо,което бих променила е да заменя тапетите и да боядисам стените в лилаво и зелено.
westggirl
10-04-2008, 18:47
малко искам да се смали и да се направи един графит на едната стена иначе всичко друго си ми харасва :)
Biskfitka
10-04-2008, 18:52
ми преди 3 седмици и правихме ремонт...ся много ме кефи ..почти цялата е в оранжево... 8-)
vesssiii
10-04-2008, 19:36
Ми искам да ми сложат щори да го ева :-D
bobo_kaulitz
12-17-2008, 13:40
ооо даааа много неща бих променил
1-во ме дразни че е доста голяма аз искам малка :D
2-ро цвета на стените ( в момента са жълти :-x :D )
3-то бих махнал сичките гадни мебели :D
ии така нататак.. :D
sladka__droga
12-17-2008, 17:52
Hayxhaxuy,ужасна е 8-).Искам цялата да я промена,ама шанс ... нема бизнес,нема пари :D.
харесвам си я, само искам да бъде малко по голяма :)
Ами нямам оплаквания . Важното е че имам топло легло ,подслон и храна .
paLacHinKy
12-25-2008, 13:10
Харесвам си стаята само 1 нощно шкафче :grin:
InVic7us
12-26-2008, 12:05
сама съм си в нея..ам преди 2 месеца правихме основен ремонт на къщата, така че няма какво, всичко си е ново и си ме кефи :P Стените най-много, ярко жълто и през цялата стая минават пламъци,така разчупени навсякъде :-D
Jumbie483
12-26-2008, 12:37
Сама съм в стаята и бих искала да променя малко цвета на стените. Или поне да са в един цвят, че сега всяка е с различен. Бих сложила някакво цвете някъде..че ми изглежда много празно така зимата :D иии бих налепила повечко плакати, че има около 15 разхвърляни на всички стени..
Аз си харесвам стаята. Пролетната ваканция имаше основен ремонт. Стените ми са в 3 нюанса на жълто - любимия ми цвят. Мебелите ми са разместени. Не е претрупана с играчки, защото не обичам плюшовете. Ааа, и пердето мми смениха + щори (И те в жълто). Имам си телевизор, мини-уредба, лаптоп, аквариума с новите ми рибки е тук, но само за 1 седмица. Но само дето не ми дават плакати да лепя по стените, но иначе по мебелите може. :) :)
__SuNshInE__
12-27-2008, 17:31
Ами да харесвам си стаята в сегашния и вид, обаче скоро ще си купувам дивани и ше стане още по хубава :grin:
sladka__droga
12-28-2008, 19:12
Не,не си я харесвам и искам да я променя почти цялата ...
suunnseT
12-28-2008, 19:38
Деля си я сама , което е много добре , защото си правя и промянам каквото ми душа поиска :) Мъничка в кафяво и златосто с един графит и любими снимки в малки рамчици иии един голям бамбук и много събирани рисунки от приятели ... някакви хипарски значенца или с моите инициали ... абе много си я обичам !!!!! Сега си зех някакфа лава лампа изглежда яка ! Гледам си стаята като писано яйице , когато не е разхвърлена 8-)
suunnseT
12-28-2008, 19:39
Деля си я сама , което е много добре , защото си правя и променям каквото ми душа поиска :) Мъничка е в кафяво и златисто с един графит и любими снимки в малки рамки иии един голям бамбук и много събирани рисунки от приятели ... някакви хипарски значенца или с моите инициали ... абе много си я обичам !!!!! Сега си зех някаква лава лампа изглежда яка ! Гледам си стаята като писано яйице , когато не е разхвърлена 8-)
Push7heTemp0
12-28-2008, 19:46
Мойта стая я пренаредих наскоро
ако сега не ми хареса ще се метна
лятото я деля с брата,а зимата с баба ии това е кофтито. Иначе много си я харесвам,особено килима :-P Сега като се огледам едната стена ми стои някакси преекалено гола трябва да закача нещо...
MiseryBusiness
12-29-2008, 08:41
Мразя цветовете на стените.. Иначе почти целите са в плакати.
А всичко друго рлз. 8) (Най вече прозореца ми. xDD)
carinaNebula
12-29-2008, 08:48
супер е,ама ако имаше едно нощно шкафче,шкаф 3-4 чекмеджета и отгорета едно телевизорче щеше да е супер.
bibanchetyyy
12-29-2008, 14:39
бих променила всичко :smt115
TwoSmokingBarrels
08-30-2009, 19:09
Не добре си е :)
your_secret
08-30-2009, 21:02
Стаята ми..еми сама съм си : ) Хих-не е кой знае кфо-неподредена/което си е типично в мой стил/,в любимия ми цвят-зелено- има си Тв,комп-тфа е най-важното.На уредба бих се изкефила.. :-D ъъ и на диван бих се изкефила,ама не е толко голяма :smt005
Абсолютно същото положение, само че аз искам 1 зелен стол от тези, дето мязат на чували и вътре са пълни с нещо като ориз 8-)
искам ново легло,тоя радиатор да се разкара отпод прозореца и там да си сложа бюрото,искам етажерка където да си редя боклуците,искам гардероб по голям,искам да я боядисам цветно..
абе сичко искам ама няма :@
Живея отделно от наще, но деля стаята си с гаджето. Стаята ми е уникална. Няма нещо, което да обичам повече от нея. Като една художничка е нормално да съм много изобретателна и да я направя много интересна. Днес ще си заредя батерийте на фотоапарата и утре ще ви пратя снимки да и се нарадвате. :P
SomewhereInTime
09-01-2009, 20:55
Мойта стая я пренаредих наскоро
ако сега не ми хареса ще се метна
:razz:
Иначе, аз не си харесвам стаята, обаче има време, освен това има още мнооого място за плакати :grin: . Но скоро сигурно ще я боядисаме в зелено 8) .
ооо искам да я променя... много е ... еднообразна.. скучна е, писна ми да гледам едно и също, а не може нищо да се размести :? ужас... чакам ремонта с нетърпение :D