View Full Version : Обувки
Ами искам да ви попитам какъв цвят обувки да си взема ( маратонки ), при положение че обичам да нося дънки и цветни тениски - червени оранжеви и зелени най-вече ;] Какви обувки биха ми отивали ? Препоръчаха ми черни маратонки с бяло, как ви се струва ?
П.С. Не знаех каде да пусна темата и това ми се стори най-подходящия раздел
emilythestrange
05-31-2007, 13:03
аз препоръчвам сиви или черни,но сиви е най добре :wink:
sexa_na_kompleksa
05-31-2007, 13:11
Черно - отива на всичко ;)
Jamalska
05-31-2007, 13:15
черно,бяло,сиво..може и кафяво.Аз си взех кафеви кецове само защото бяха по-евтини ама се учудих щото ми харесват как седят с всичко
shadow4e
05-31-2007, 13:18
А аз ти предлагам да излезеш по магазините и които си харесаш тези да си вземеш за лятото стават всички цветове, но акоискаш и есента да си ги ноиш не е хубаво да са бели.
Моите сегашните са ми светло синьо със зелено /светло/ и стават на всичко и на червено и на розово и на синьо и тн, но отдолу трябва да си с дънки при цветните маратонки, защото иначе става циганско, ако е и цветен панталон.
Черните са хубави, но аз лично не бих ги избрала, защото лятото обичам по-светлите цветове. Но ти си прецени какво ще ти хареса като излезеш по магазините.
Ако ще са кецове, а не маратонки черни или тъмно сини.
Kisses_P
05-31-2007, 16:49
бяло за лятото, черно за другите сезони
Некви шапенки и ще им сменяш връэките :-D Аэ обичам шарениите :-D
krasivata_luvica
05-31-2007, 18:26
бяло и розово синьо и розово или пък сиво и розово много яко е или зелени
Moje i beli s nqkvi drugi sharki..;]
beautiful.soul
06-01-2007, 05:16
мда половината ще кажете черни, сиви ... ама според мен една цветна обувка седи по готино и свежо..
shadow4e
06-01-2007, 12:37
Аз пък не обичам сивия цвят.. едно такова никакво ми е, нито бяло, нито черно :)
Аз бих си взела цветни маратонки...например оранжеви или зелени,а може и двата цвята да са на една обувка :P
Sexapilna_kukla
06-01-2007, 14:11
мда половината ще кажете черни, сиви ... ама според мен една цветна обувка седи по готино и свежо..
:smt023 Точно така.