Влез

View Full Version : Kak se izdurja po dulgo ?

Userx
05-31-2007, 14:58
e kak shte stane nomera i osobeno ako momi4eto super mnogo te kefi nema da moje da i se dostavi udovolstvie ako svursha burzo......
Durex - za po dulgo izdurjane sum chuval , nqkakvi oplakvaniq ot nego ? nqkvo poveche info moje li da kajete

MakeMyDay
05-31-2007, 14:59
сега зависи под какво имаш предвид дълго...

05-31-2007, 15:01
ami dulgo primerno chas :lol:

Valar
05-31-2007, 15:25
Тренировки,тренировки и пак тренировки!
Има някви тъпи уж трикове ама са за глубците...
Ти да не би още преди да си почнал да свършваш кофти... :-D

krem4et0
05-31-2007, 15:47
Че коя мацка обича да я ч**кат 1 час. На мен, особено с презерватив ми е доста неприятно!

Sexapilna_kukla
05-31-2007, 15:54
Че коя мацка обича да я ч**кат 1 час. На мен, особено с презерватив ми е доста неприятно!
Аз обичам ::: Ама мине ли повечко време, вече започва да става безинтересно, а понякога и болезнено :roll:

kalpazanka
05-31-2007, 17:20
И аз си обичам по-дългото правене на любов.
Пич, може да пробвате като се поразгорещиш и усетиш, че кулминацията наближава, да позабавиш малко и/или да минете на френски ласки...и после пак секс... Страхотно е!

WaKo
05-31-2007, 17:34
Абе с всички дето съм бил досега са ми казвали, че минат ли 30-40 минути и натам става безинтересно - пък и то е нормално - на мен ми изтръпва оная работа, не вярвам и при жените да е много по-различно. То има и един такъв момент, поне при мен, че ми е най-трудно първите 5 минути и тогава трябва да се контролирам, после минат ли те мога горе-долу колкото искам.
Ама за някаква конкретна техника - еми най-простото - започвай постепенно - не с някакво бързо темпо още от началото - тогава естествено, че ще свършиш бързо. Ако усетиш, че почваш да се превъзбуждаш намаляваш темпото - ако трябва спри за няколко секунди, поеми дълбоко дъх и ще видиш, че ще ти се поразмине и ще продължиш. Ако много те кефи мацката - не я гледай, затвори си очите или пък гледай за малко настрани като усетиш, че се превъзбуждаш. Готино е да гледаш как й го вкарваш и изкарваш, ама пак те превъзбужда, така че докато не се научиш на повече контрол го избягвай това. В общо линии тия неща, ако ги следваш и прилагаш навреме можеш да си правиш секс горе-долу толкова време колкото ти се иска, но най-вече си трябва опит - да не те превъзбужда самата идея, че ще правиш секс, а това става с практика и времето.
Но и не си мисли, че като я чукаш 1-2 часа ще изпадне в екстаз - в повече случаи е обратно - след известно време им минава възбудата, изсъхват, почват да се протриват и да ги боли, особено с презерватив, така че около половин час е идеалното време, поне според моя опит - половин час качествен секс в повечето случаи е напълно достатъчен и за да свършат или пък ако не свършат да са напълно доволни от секса. Те не свършат ли първия половин час, изобщо няма да свършат, така че по-дългото в повечето случаи се обезсмисля.
П.П. Естествено тия последните неща не важат 100% за всички жени и всички случаи

russianmafiaboss
06-01-2007, 05:09
хубави съвети -ето още един : когато усетиш , че свършваш шзвади го и го стисни с ръката си (може и с двете) , ама така, че да не излезе нищо. Когато оргазъмът отмине при тези условия пак ще ти стърчи и ти гарантирам , че няма да свършвам 2-3 пъти по-вече време. Обаче трябва да ти кажа да не го правиш по-вече от 3-4 пъти на ден. По добре просто тренирай да задържаш.

maybelline
06-01-2007, 05:36
В основата на пениса си имаш един мускул.Научи се да го стягаш.Когато се наложи,това ще ти помогне да не свършиш,поне не бързо.

alkobalko
06-01-2007, 05:41
WaKo ти даде много добри съвети. Опитай някои от тях.

krem4et0
06-01-2007, 08:18
за мене това с 30 минути важи. Аз ако до 10-тата не свърша-не ме търси повече. То почват болки, сухота, наляване на възбудата, умора..............

06-01-2007, 08:25
ami dulgo primerno chas :lol:
аз пък съм момиче и не обичам когато е час,иначе по списанията пише че идеалното време е 30минути,така че споко,час е много изморяващо :lol: пък и ако е на по-кратички,но хубави и после ей така 5-6 секса за един слеедобед ...ммм

Adwokat
06-01-2007, 09:44
[ пък и ако е на по-кратички,но хубави и после ей така 5-6 секса за един слеедобед ...ммм

eh eh eh eh :mrgreen:

06-01-2007, 21:08
набии си неколко 4екии изпразни се и я по4ваи 2 4аса нон стоп :Д

tin4eto91
06-01-2007, 22:32
Абе с всички дето съм бил досега са ми казвали, че минат ли 30-40 минути и натам става безинтересно - пък и то е нормално - на мен ми изтръпва оная работа, не вярвам и при жените да е много по-различно. То има и един такъв момент, поне при мен, че ми е най-трудно първите 5 минути и тогава трябва да се контролирам, после минат ли те мога горе-долу колкото искам.
Ама за някаква конкретна техника - еми най-простото - започвай постепенно - не с някакво бързо темпо още от началото - тогава естествено, че ще свършиш бързо. Ако усетиш, че почваш да се превъзбуждаш намаляваш темпото - ако трябва спри за няколко секунди, поеми дълбоко дъх и ще видиш, че ще ти се поразмине и ще продължиш. Ако много те кефи мацката - не я гледай, затвори си очите или пък гледай за малко настрани като усетиш, че се превъзбуждаш. Готино е да гледаш как й го вкарваш и изкарваш, ама пак те превъзбужда, така че докато не се научиш на повече контрол го избягвай това. В общо линии тия неща, ако ги следваш и прилагаш навреме можеш да си правиш секс горе-долу толкова време колкото ти се иска, но най-вече си трябва опит - да не те превъзбужда самата идея, че ще правиш секс, а това става с практика и времето.
Но и не си мисли, че като я чукаш 1-2 часа ще изпадне в екстаз - в повече случаи е обратно - след известно време им минава възбудата, изсъхват, почват да се протриват и да ги боли, особено с презерватив, така че около половин час е идеалното време, поне според моя опит - половин час качествен секс в повечето случаи е напълно достатъчен и за да свършат или пък ако не свършат да са напълно доволни от секса. Те не свършат ли първия половин час, изобщо няма да свършат, така че по-дългото в повечето случаи се обезсмисля.
П.П. Естествено тия последните неща не важат 100% за всички жени и всички случаи
tva be6e dobro =D>

love_girls
06-02-2007, 00:54
Абе някога навремето като и аз си мислех че бързо ще свърша ми препоръчаха техниката малко преди самия акт да влезна в тоалетната и да си набия една чикия , да свърша и след това яката работа.
Ама какво да ти кажа направих го това и после пък не можах да свърша, може пък на теб да ти помогне ;)
Иначе практика практика ;)

INF3rN@l
06-02-2007, 08:25
durex proformance te ydaljavat eqkylaciqta :lol: