PDA

View Full Version : Трудно решение..

HeDa
05-31-2007, 19:36
Изправена съм пред едно много трудно решение.. Имам си приятел от 2 месеца и половина, че и повече, но вече нямам чувства към него..Той ме обича, а аз съм си харесала друго момче, което не иска да си има гадже или поне нищо сериозно, а само от време на време някоя да му пуска ... но това момче има зад гърба си само хубави и дълги връзки .. просто не е такъв, нз защо иска това, може да е в такъв период.Та така как сега да зарежа момче, което умира за мен и ме обича( но аз него не) заради момче , което иска само секс и нищо повече.. Но все пак допускам, че може да стане нещо.. просто той да е в заблуждение, че не иска сериозна връзка ... та и в цялата история има 3-ма участника (включително и аз) и всички сме на 17 ... ако има значение ..

Не искам от вас да ми казвате какво да правя, а само мнение как изглежда всичко от страни? Ако някой има въпроси или нещо не му е ясно ще отговоря :roll:

05-31-2007, 19:40
от страни ли ... ако пича наистина иска само секс а другия човечеч те обича изглеждаш.. студенокръвна :-k

HYPE
05-31-2007, 19:45
ми как може да изглежда освен тъпо.
Имаш си приятел оправи се с него и после тръгвай да гониш другия

HeDa
05-31-2007, 19:49
Да това е си е ясно.. 1-во късам с единия и после каквото ще става... обаче...

DirtyDogg
05-31-2007, 19:49
после защо повечето били курви... защо си тръгнала с това момче като нищо не изпитваш към него....аре ще мина без ценизми :smt013

HYPE
05-31-2007, 19:53

еми то зависи от теб кво ще стане, може просто да преспите и да те отреже което е доста вероятно ;)

HeDa
05-31-2007, 19:54
после защо повечето били курви... защо си тръгнала с това момче като нищо не изпитваш към него....аре ще мина без ценизми :smt013
Абе я стига не съм курва... аз го харесвах наистина когато тръгнах с него просто вече не е същото... офф незная защо даже я написах тази тема.. да ме наричат курва... а аз тука да се чудя какво да правя

sasha_90
05-31-2007, 19:58
Щом не обичаш гаджето си защо не го оставиш да бъде щаслив другаде,не го обичаш вече значи едва ли ще бъде щаслив с теб.Докато си имаш приятел не се занимавай с др момчета!

Sevt
05-31-2007, 19:58
За 2 месеца ако си сменяш мнението на 180 градуса не е добре :/
Само едно шти кажа : не лъжи заблудения, влюбен пич :/

HYPE
05-31-2007, 20:00
Абе я стига не съм курва... аз го харесвах наистина когато тръгнах с него просто вече не е същото... офф незная защо даже я написах тази тема.. да ме наричат курва... а аз тука да се чудя какво да правя

аххаха еми що не му го каза до сега?! човека те обича ти търсиш с кого да го смениш, замисли се малко

DirtyDogg е прав донякъде, може да не си курва ама тия номера са си точно курвенски ;)

GaNgStAz
05-31-2007, 20:14
еми мацка.. като неаш чуфстфа към него му кажи.. недей да го лъжеш пича.. мислиш ли че заслужаа такоа отношение.. смисал - не стига че те обича, а ти него не.. и пак си с него.. за къф ? и найстина е кофти да си сменяш така бързо чуфстфата, но се пак незнам кфо е станало, че да ти спаднат толкоа рязко за тфа тука съм no comment.. а за другия.. ако искаш да зарежеш пич който те обича.. заради некъф дето иска само с*кс.. нз, ама се пак.. ти решааш.. и пак ти каам.. неа смисал да си с пича като неаш чуфстфа към него.. кажи му че слагаш енд-ъ и чак тогаа се занимаай с другия ;) а пък кой знае..може като тръгнете да размисли и да погледне от друга гледна точка към теб.. а не само към с*кса, не мислиш ли :? както ти самата каза, тфа мое да е некъф период ;)

ODB36
05-31-2007, 20:48
слънце внимавай да не стане - от 2та стола на земята ;)

HeDa
05-31-2007, 20:53
Никакви курвенски номера не съм правила... Нищо не съм правила с това момче, което харесвам докато ходя с друго... И вече не ходя с въпросния ... Току що скъсахме

Sevt
05-31-2007, 21:01
евала

HYPE
05-31-2007, 21:12
Никакви курвенски номера не съм правила... Нищо не съм правила с това момче, което харесвам докато ходя с друго... И вече не ходя с въпросния ... Току що скъсахме

](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

очаквам следващата ти тема "преспахме, каза ми че ме обича и след 2 дена скъсахме :( помагайте"

koalka
06-01-2007, 05:51
HeDa, не може да дори и във форум всички да са учтиви и да са съгласни с темата ти.
А относно това-вече си скъсала, значи, сега остава само да пробваш с другото момче.Може пък и да се получи нещо.

bik4eto
06-01-2007, 06:04
gaz tam p1k kvot stane stane

tedinci_
06-01-2007, 06:44
NeDa аз пък те подкрепям, за какво ще стойш с момче което не харесваш ми мн ясно че ше го зарежеш,опитай с другия пък ако не стане ще намериш друг кво толкова ::: ::: :::

OrL_SeX.
06-01-2007, 11:32

Evalata Brato !!!
:wink:
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

HeDa
06-01-2007, 11:58
NeDa аз пък те подкрепям, за какво ще стойш с момче което не харесваш ми мн ясно че ше го зарежеш,опитай с другия пък ако не стане ще намериш друг кво толкова ::: ::: :::
Най-накрая... :D

HeDa
06-01-2007, 12:00
HeDa, не може да дори и във форум всички да са учтиви и да са съгласни с темата ти.
А относно това-вече си скъсала, значи, сега остава само да пробваш с другото момче.Може пък и да се получи нещо.
Добре не бъдете учтиви.. не ме интересува. Ама все пак си имам проблем - малък , голям.. какъвто и да е имам си го .. трябва ли да ме обиждате и да ме наричате курва.. Ако това ви е помоща благодара ви много :-#

kell
06-01-2007, 20:52
ne si kurva be spox no spored men ne se zanimavai s nito edin ot dvamata ediniq iska sex a kym drugiq nqma6 4uvstva ama v kraina smetka ti si re6ava6...

Adwokat
06-01-2007, 21:22

em ko da stani nai mnogo da naranish momcheto koeto te obicha... zarad nqkaf deto iskal da te perka... :smt011

anet
06-01-2007, 21:35
Естествено че е мъчение да бъдеш с човек когото не обичаш,щом нямаш чувства към момчето е трудно да заблуждаваш и себе си и него,че всичко е ок.А относно другия ,не вярвай на слухове ,че бил еди какъв и искал еди какво си,с теб може да пожелае да отиде и на луната,от къде знаеш какъв ще бъде с теб. :?: Пиши ни повече за другия,какви контакти сте имали.

Fiola
06-01-2007, 21:45

em ko da stani nai mnogo da naranish momcheto koeto te obicha... zarad nqkaf deto iskal da te perka... :smt011

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa *droooooool*
Добре, добре по темата! Мисля, че нямаше да е честно спрямо горкото момче, което те обича да го лъжеш, затова браво, че скъса с него! Все пак той заслужава да е щастлив също както и ти. Няма нужда да се мъчите заедно. Внимавай с връзките еднодневки. Може да страдаш излишно, затова бъди готова психически да не се получи НИЩО. Тези неща със "само ще преспя с него и после накъдето тръгне" са малко курвенски. Не мога да ги проумея... просто не съм такъв тип човек, но пък може би някои хора просто имат нужда да разпуснат, знаейки, че няма нищо сериозно >.< Успех и умната! ^^ :smt023

koalka
06-02-2007, 07:16
Добре не бъдете учтиви.. не ме интересува. Ама все пак си имам проблем - малък , голям.. какъвто и да е имам си го .. трябва ли да ме обиждате и да ме наричате курва.. Ако това ви е помоща благодара ви много :-# Не знам защо говориш "вие".Аз не съм те обидила, или поне не си спомням такова нещо.Но не можеш да искаш всички да са учтиви.Можеш да си имаш проблем, но не искай всеки да те разбира, че лъжеш момчето, с което до скоро си била заедно.И аз не мога да те разбера.Не всеки тук обижда...Или това не си го забелязала?

bungle
06-02-2007, 07:21
За 2 месеца не можеш да ОБИЧАШ.
Аз до 2-рия месец нямах чувства към сегашния си приятел.
Та, не знам. Малки и заблудени сте още.
Ходи се еби с оня, пък после ти ще си патиш.
Лично аз бих избрала сигурността. Но - хора всякакви.

sun_flower
06-02-2007, 10:19
probvai s drugoto mom4e ,koeto haresva6,puk kakvoto stane.A za6to q uprekvate,4e e hladnokruvna?Kato trugne s 1 mom4e i kakvo zna4i li,4e trqbav da go obi4a cql jivot?Chuvstvata i gi nqma ve4e,normalno e da ne e s nego i da izpitva simpatii kum drug-edva li tq e iskala da ne bude ve4e privli4ana ot priqtelq si,no taka se slu4va,rano ili kusno v mnogo vruzki 4uvstvata iz4ezvat

Totally`Erected
06-02-2007, 10:21
После мъжете били "боклуци" !! ](*,)

Просто на теб ти се е появил някъф нов , доебало ти се е и зарязваш свястното момче , заради едното е*ане ! И после не искаш да ти викат к*рва ... ми помисли малко , ако го нямаше другото момче , какво щеше да стане .. щяхте да ходите още малко докато не се появи пак някои ! Просто щом усети , че чувствата ти почват да изчезват още тогава трябваше да скъсате !!!

simba007
06-02-2007, 11:05
kakvo da pravq da mu kaja ili da si mul4a