05-31-2007, 20:54
Значи прочетох темата по-горе : Help me !!! става въпрос за момичето , което се целува с един , а обича друг и т.н..... Всеобщото мнение , включително и моето е , че момичето се държи доста к*****ски .... Но я ми кажете как се нарича момче, което се държи по абсолютно същия начин с разликата , че при него не става въпрос само за целувки и натискане , а за секс .... според вас какво трябва да е едно момче, за да повтаря колко много обича приятелката си докато се опитва да свали дрехите на някое друго момиче ??? :smt017 искам да разбера какво мислите вие, защото на мен ми се случи само преди няколко дни и като започна да ми говори за приятелката му и му се изсмях .... естествено щастието не му се усмихна,не му пуснах ( да не съм луда) момчето си беше направило погрешни планове, но както и да е .. Интересно ми е какво мислите вие, защото за мен това определено не е нормално ... и да допълня, че аз не съм случайно момиче, с него имаме стара история , но той казва , че "МНОГО СИ ОБИЧА неговата приятелка " , така че се предполага, че към мен няма нищо, или се лъжа ...