PDA

View Full Version : Провокирано от : Help me !!!

05-31-2007, 20:54
Значи прочетох темата по-горе : Help me !!! става въпрос за момичето , което се целува с един , а обича друг и т.н..... Всеобщото мнение , включително и моето е , че момичето се държи доста к*****ски .... Но я ми кажете как се нарича момче, което се държи по абсолютно същия начин с разликата , че при него не става въпрос само за целувки и натискане , а за секс .... според вас какво трябва да е едно момче, за да повтаря колко много обича приятелката си докато се опитва да свали дрехите на някое друго момиче ??? :smt017 искам да разбера какво мислите вие, защото на мен ми се случи само преди няколко дни и като започна да ми говори за приятелката му и му се изсмях .... естествено щастието не му се усмихна,не му пуснах ( да не съм луда) момчето си беше направило погрешни планове, но както и да е .. Интересно ми е какво мислите вие, защото за мен това определено не е нормално ... и да допълня, че аз не съм случайно момиче, с него имаме стара история , но той казва , че "МНОГО СИ ОБИЧА неговата приятелка " , така че се предполага, че към мен няма нищо, или се лъжа ...

05-31-2007, 20:59
извинявам се за това, че съм пуснала темата 2 пъти , просто чак сега видях , че първия път е станало .... нещо ми зацикли компа и мислех, че се е изтрило преди да го пратя .... не се нервирайте ,моля :)

russianmafiaboss
06-01-2007, 05:12
не задължително той може да я обича и да има чувства и към тебе

koalka
06-01-2007, 05:37
За мен е боклук и тъпанар.К***ар не може да кажа, че е, защото и двете момичета могат да не знаят, не е задължително да са к***и.

experiment_m
06-01-2007, 05:45
Като ти е казал, че много обича приятелката си чак като е видял, че нищо няма да стане, най-вероятно го е използвал, като извинение че не е положил достатъчно усилия да те... Това момче силно ме съмнява да изпитва каквото и да било към теб. Ти си му била поредната възможност за забавление.

Poredniq
06-01-2007, 05:48
сваляч,ебач,играч и женкар :) за момичетата които ги е яд че не е техен е жиголо. Като едната го резен му секва самочуствиеот. У враца по лесно става със ксиновете :P

vvs_go
06-01-2007, 06:18
kyv li mi spored men naiven i neobigran

bik4eto
06-01-2007, 06:31
dobre 4e ne s1m tak1f k*r kato nego