View Full Version : въпрос!!!!
съжалявам за въпроса на някои може да му се стори глупав но по добре да попитам.има ли някаква опасност да забременея ако правя секс за пръв път и е без презарватив но момчето не се изхвърли в мен?и верни ли са теориите че през целия полов акт се отделя сперма и ако е така достатъчно ли е това количество за да забременея?
DA sa she imash bliznaci
KOlKO PROSTI HORA IMA UJAST
Няма значение за кой път ти е. Ако правиш секс без предпазни средства, винаги има опастност да забременееш. Метода на прекъснатия полов акт не е от най-надеждните, макар че много хора се провират между капките. Най-малкото не си струва после ако ти закъснее цикъла дори с два-три дена да се изправяш на нокти и да се стресираш.
И друго, за първия път е по-препоръчително да е с презерватив, защото презерватива е лубрикиран.
Не е точно така, както казваш. Не се отделя сперма през целия полов акт. Попрочети малко за т.нар. предекулационна течност. Нейната функция е да действа като смазка, но понякога може да съдържа и сперматозоиди. И макар и да е малък шанса да забременееш от нея, все пак го има. Запомни - само един е достатъчен. Едно малко гадно сперматозоидче е достатъчно, за да ти вгорчи живота.
Моя съвет: не рискувай. Бас ловя, че още много хора ще ти го кажат.
love_girls
06-01-2007, 15:22
Няма ли изпразване няма и бебета...Стига с тая течност дето се появява преждевременно ако беше толкова опасна досега куп деца да съм си направил, както беше написано в един пост на подобна тема човек трябва бая семенна течност да изхвърли за да се забременее момичето!
Ако ставаше от първия път нямаше да има двойки които да го правят с месеци докато получат резултата!
Обаче друг е въпроса ако самото момче не може да различи изпразването си от това да му е само кеф оттам идва проблема според мен!
Мойта препоръка все пак е да се сложи презерватива и да се играе на сигурно 8)
alkobalko
06-01-2007, 15:47
Винаги има риск от забременяване. Най-добре ползвайте презервативи, за да сте спокойни.
shadow4e
06-01-2007, 15:57
Не стига, че ти е за първи път, а ще мислиш само за неговото удоволствие???? Особено първият път е важен, защото по него има лубрикант, с помощта на който влиза по-лесно и по-безболезнено.
malkoto_sladur4e
06-01-2007, 18:58
Опасността е същата както при секса без презерватив след първия път! :smt012
нали занеш "Децата нямат спирачки"
нали занеш "Децата нямат спирачки"
Така е така е... :smt012
а какво мога да направя за да проверя дали не е станал гаф след като го направих на 30 маи преди 3 дена всеки ми казва че е рано за тест за бременост даите съвет?! #-o :smt017
tin4eto91
06-01-2007, 22:39
polzvai prezervativ da si spokoina
neusan88
06-02-2007, 07:03
мдам...има опастност но е много малка така че...да не преувеличаваме и да не плашим момичето защото не и е лесно!
Zavisi kolko e opiten partniora ti vuzmojnostta da zabremene6 ako e bez prezervativ no ne e svur6il v teb e 50% vsu6tnost az sum go pravila bez prezervativ a ne sum zabremeniala
Ох благодаря ви много.Всички сте супер мненията ви ми помогнаха да се оспокоя поне малко.благодаря ви!
изгонена__от__рая
06-02-2007, 10:02
Винаги има риск от забременяване. Най-добре ползвайте презервативи, за да сте спокойни.
:smt023
Victorya
06-02-2007, 12:30
Alenadra,както винаги,излиза с най-добрия отговор.Винаги съм те уважавала за отговорите ти.Подкрепям с две ръце :)
Дано всичко е наред с детето и да му се радвате много, а после и то да ви радва много и вие него и да сте щастливи.
Бих те посъветвал така и така ще те отвори що не изчака поне да се ожените първо и тогава да те отвори тамън после да не ти пука дали ще си бремена или не :wink: :lol:
Момче ли ще е или момиче?