Влез

View Full Version : Объркана съм

Обърканата
06-02-2007, 20:25
Значи аз изпитвам едни по- силни чуства от харесване към един мой съученик. Не сме първи приятели с него , но често си лафим . А толкова много го обичам...
Проблемът ми е , че се страхувам ако евентуално си призная чуствата , че той ще се отдръпне.Вече нищо няма да е същото - няма да си лафим и все ще ме избягва /поне аз така си мисля/. Какв да правя ???

Totally`Erected
06-02-2007, 20:28
Започни малко по-малко , в началото леки намеци , ако видиш , че поддава продължаваш , ако видиш че "неебава" , просто си оставате приятели и това е : )

BWald0rf
06-02-2007, 20:29
Не виждам друг изход освен да му кажеш че го харесваш...Наистина мисля че това е най доброто нещо което можеш да направиш в този случай.Колкото до това че може да се отдръпне-ако го направи поне ще знаеш как стоят нещата и ще го забравиш без да си даваш надежди че нещо може да стане между вас ;)

HYPE
06-02-2007, 20:39
Ако чакаш той да се сети може до тогава някоя да ти го открадне. Така че действай, да не ти пука;)

experiment_m
06-02-2007, 21:19
Почни да му обръщаш по-специално внимание. Прегръдки /можеш уж да се подпреш на него и да се заиграеш с косата му/ и закачливи целувки по бузката за здрасти могат да го накарат да се позамисли. Ако мислиш, че това не ти е присъщо действай направо. Няма какво да губиш, освен самообладание разбирасе. :-D

Th3MaN
06-02-2007, 21:22
Ми по добре действай. Действай постепенно но действай. Ако не го направиш ще съжаляваш.

Iv4eTy
06-02-2007, 23:30
Ми не смятам че е добре да му кажеш направо: Харесвам те нз си ко, защото той може да се отдръпне. Затова прави му намеци и така. Накарай някой общ познат да го попита за теб нещо и като разбереш какво е казал, ще можеш да решиш дали да му кажеш.

Digital
06-03-2007, 00:03
Еее, не се научихте бе мама му стара. Казва се "НАПОСЛЕДЪК съм много объркана" !

penywise
06-06-2007, 18:24
Еее, не се научихте бе мама му стара. Казва се "НАПОСЛЕДЪК съм много объркана" !

хахаха...
иии....

ХАХАХАХА

:lol:

:-({|=

radito
06-06-2007, 18:27
Ми не смятам че е добре да му кажеш направо: Харесвам те нз си ко, защото той може да се отдръпне. Затова прави му намеци и така. Накарай някой общ познат да го попита за теб нещо и като разбереш какво е казал, ще можеш да решиш дали да му кажеш.

~ПрЪдЛа~
06-06-2007, 18:31
ПрепоРъчваМ ти Да дейсТваш таКа: наМек,
отДръпване, наБлюДение, преЦенка, наМек, отДръпваНе, изЧакване.ДейСтва аКо и тоЙ иЗпитва неЩо къМ теб.Ако е неЕбателен...съЖаляваМ за поЛожениТе уСилиЯ :D