View Full Version : tazi no6t pavih sex za purvi put,vuznojno li e...
dancheto
06-03-2007, 04:48
zdraveite na vsi4kii,tazi no6t be malko stranna.s gadjeto mi pravehme sex,no be6e dosta stranno.pravehme go nqkude 40 minuti,ne mi te4e kruv.ot na4alo me bolq dosta,no sled tova be6e gore dolu dobre.ta vuprosa mi e dali ima veroqtnost da ne mi se e razkusala devstvenata cipa,za6toto nie uj go pravehme,no ne use6tah 4ak tolkova koga e v men i koga ne,osven kato natisne6e pove4e.ne znam.za purvi put mi e i ne bqh mn sigurna kakvo vsu6tnost pravq.ima li veroqtnost da mi se e razkusala cipata i da nqma kruv?
Seducti0n
06-03-2007, 06:14
Здравей,dancheto.Има случай,когата девствена ципа при момичета не се разкъсва при първия полов акт.Това че не е текло кръв не бива да те притиснява-не винаги тече.Напълно нормално е да си объркана, защото секса за теб е нещо ново и непонятно.Тепърва ти предстои да се усъвършенстват.Предлагам ти да прочетеш някоя друга статийка просто за да си обогатиш малко сексуалната култура не за друго.Според мен няма за какво да се тревожиш.Да допълня само,че при някои момичета девствената ципа или химена се разкъсва напълно чак след раждането на първото бебче :wink:
bloodybaby
06-03-2007, 09:19
zdraveite na vsi4kii,tazi no6t be malko stranna.s gadjeto mi pravehme sex,no be6e dosta stranno.pravehme go nqkude 40 minuti,ne mi te4e kruv.ot na4alo me bolq dosta,no sled tova be6e gore dolu dobre.ta vuprosa mi e dali ima veroqtnost da ne mi se e razkusala devstvenata cipa,za6toto nie uj go pravehme,no ne use6tah 4ak tolkova koga e v men i koga ne,osven kato natisne6e pove4e.ne znam.za purvi put mi e i ne bqh mn sigurna kakvo vsu6tnost pravq.ima li veroqtnost da mi se e razkusala cipata i da nqma kruv?
Има има споко!
Не си девствена вече :-D
Надявам се да не съм от тези, дето им се разкъсва девствената ципа, чак след раждане, защото при мен може и още да не се е разкъсала - родих секцио :-D
Честито!
Samo da ne pi6tova na pi4a da e bil po malak :D ! I zaradi tova da e :D :D !
Normalno e,ne pri vseki te4e kryv pri pyrviq pyt!Vseki e razli4en,li4no pri men te4e savsem malko!A kolkoto do t`va 4e ne si ose6tala koga s v teb i koga ne,nqma ni6to stranno vse pak e bilo parviq pat i en si znaela kakvo to4no stava a i bolkata e pritiskala!! :P :P :wink:
dancheto
06-03-2007, 10:44
ami da moje i taka da e,za tova 4e mi e bilo za purvi put i da ne sum use6tala mnogo mnogo kvo stava,ne na gadjeto mi hi4 ne mu e maluk i za tva mi se stori leko stranno,ama 6te se nau4a haha:)
iohanka_sladuranka
06-03-2007, 10:54
parviq put mi te4e mnogo krav i se bqh mnogo izpla6ila,no mina.ne pri vseki te4e,spokoino,normalno e da ne si ose6tala ponqkoga kogato e vlizal vse pak kogato te e otvoril moje da si iztrapnala vse pak za parvi put ti e,kogato go napravite 2-ri pat 6te e po hubavo,v na4aloto pak 6et boli malko no 6et mine :) uspehi i da razkaje6 za 2-riq put :)
:)mersi mnogo,4e naistina ne znaeh kvo to4no stava!a mejdu drugoto sega super mnogo me bolqt krakata ot vutre6nata 4ast-gore bedrata,nai veroqtno e ot naprejenieto:)
iohanka_sladuranka
06-03-2007, 11:05
:)mersi mnogo,4e naistina ne znaeh kvo to4no stava!a mejdu drugoto sega super mnogo me bolqt krakata ot vutre6nata 4ast-gore bedrata,nai veroqtno e ot naprejenieto:)
bolqt te za6toto pri otvarqneto muskulite ti sa se svili,spokoino tova e ne6to kato muskulna treska :)
cacegka_3a_cekc
06-03-2007, 11:47
Samo da ne pi6tova na pi4a da e bil po malak :D ! I zaradi tova da e :D :D !
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 i as tova si pomislih...
po temata...emi ne vinagi te4e krav..pri men se skasa 4ak na 3-q pat destvenata cipa...pri vseki e razli4no..
krem4et0
06-03-2007, 13:56
Има има споко!
Не си девствена вече :-D
Надявам се да не съм от тези, дето им се разкъсва девствената ципа, чак след раждане, защото при мен може и още да не се е разкъсала - родих секцио :-D
Честито!
действително при всяка жена се къса до край едва след раждането.
При първия път не си толкова чувствителна, затова не си усещала много-много... нормално е. Чувствителността идва с времето и с редовния полов живот - след време ще видиш каква огхромна разлика има.
Относно девствената ципа - при мнозинството не тече кръв. А и отмина отдавна времето, когато на мъжете не им минаваше през ума мисълта за нежност и внимателност.
bulgarche
06-03-2007, 18:17
А ти защо си мислиш че е била непокътната до тогава?
iivka_pz
12-27-2011, 19:43
zdraveite az sum momiche na 15 moq priqtel e sus 6 godini po golqm ot men toi ne me kara da burzam no az iskam da go napravim no i malko me e strah.Molq vi ne mi se smeite . pomognete mi kakvo trqbva da pravq kogato sum otgore? Boli li mnogo analiniqt sex? Kak da my napravq hybava svirka?