PDA

View Full Version : Prosto re6ih da spodelq....

06-03-2007, 12:06
Zdraveite na vsi4ki. Znam 4e tozi forum e pulen s mn po gadni problemi ot moq, no prosto ne6to me zadu6ava i me kara da vijdam s sivo....Imam priqteli, koito me podkrepqt, no kogato sum s tqh predpo4itam da ne gi natovarvam s moite poblemi. 4uvstvam se adski samotna. Ne 4e nqma gadjeta, flirt4eta, vnimanie ot mom4eta, no osuznah 4e dosega ne sum izjivqvala pulnocenna vruzka.Znam 4e mi e rano ( na 17 sum)..no.... :cry: Po princip, kogato si hvana nqkoe gadje, vlagam 4uvtva, emocii.....No se slu4va taka 4e ili mom4eto ne mi otvru6ta, ili az ne mu otvru6tam s 4uvstva.....Polu4ava se razminavane :smt011 S poslednoto gadje skusah, za6toto toi obi4al staroto si gadje, s mom4eto predi nego- gore dolu poradi su6tata pri4ina ( no dori nqma6e doblestta da mi go kaje), a s mo4metao predi tva- za6toto si zaharesva nqkoe dr momi4e.... :smt012 Ne 4e se 4uvstvam kompleksirano, no kato 4uq nqkoq tujna pesen se se6tam za lubovata m/u gadjeto mi i starata mu lubov, a ne za men samata.....Gadno mi e.....Poslednoto mi gadje mi kaja 4e i4a staroto si gadje ( t sa skusali predi 3 godini)....i az se 4udq dali da ne se vidim pak, da si produljim vruzkata ( nie dori ne sme se karali, vs be6e perfekt) i da mu pomogna da q zabravi , ili pone da probvam :-s Imam nujda da obi4am nqkoi, da buda s nqkoi,,,,I imnno tova me pla6i i me kara da se 4uvstvam samotno, za6toto vs , s koit sum bila sa bili mn povurhnostni......Ima i takiva , koito se vlubvat v men, no sa nepodhodq6ti....Prosto nikoga ne sum izjivqvalala ne6to, s koeto da si spomnqm s usmvka na usta..... :-k Moje bi ako zvunna na staroto si gadje....

tirintina
06-03-2007, 12:12
Ne se strahuvai opitai se da podnovi6 ne6tata sus stariq si pr..i az sam imala takava slu4ka pr mi da obi4a o6te biv6ata si...gadno e 4uvstva6 se kato vtora dupka na kavala no vapreki si4ko uspqh da go nakaram da e zabravi...ne parvi gre6kata da mu govori6 za neq ili nqkvi takiva nameci s nqkoq ot biv6ite mu badi razli4na vlez mu pod kojata,badi tova koeto tq ne e bila i ne se opitvai da se starai6 da si kato neq ....uspeh =D>

06-03-2007, 12:25
merci za suveta :)....Naistina moje da se vidim o6te pone 1 put.....No toi 6tom za 3 godini ne q e zabravil, kak sega 6te uspee? Razbrah 4e si ima gadje i si pomislih 4e moje da e trugnal s men samo za da izleze 4e ne mu puka.....Naistina ne si predstavqm kak si bila s nqkoi, kato znae6 4e v su6toto vreme ( e ne to4no v su6toto) si misli za neq, lipsva mu i te sravnqma naum s neq.....Naskoro 4eth edna statiq za jen a, koqto priela fakta 4e gadjeto i o6te ima 4uvstva kum starata......Edna godina se jertvala za nego, obi4ala go, slu6ala za neq, bila vs , koeto onazi ne e bila.....V edin prekrasen den muja i se napil i kazaj..."ti si prekrasna, ti si vsi4ko, koeto tq ne, no za6to ne te sre6tnah predi neq? Jenata ne izdurjala i go napusnaala..... :smt011 .....

tirintina
06-03-2007, 12:31
Vij ima mn i razli4ni gledni to4ki...no ot men zapomni edno nikoga ama nikoga ne se starai da badesh neq...podludqvai go \:D/ pobarkvai go ako 6te6 na mesta deto ...moje samo da te celune ni6to dr...hubavo e i ponqkoga da se pravi6 na nedostapna...ne mu varvi sled gaza i ne mu kazvai napravo 4e iska6 da si s nego :)

^^puh4e^^
06-03-2007, 21:49
Vij ima mn i razli4ni gledni to4ki...no ot men zapomni edno nikoga ama nikoga ne se starai da badesh neq...podludqvai go \:D/ pobarkvai go ako 6te6 na mesta deto ...moje samo da te celune ni6to dr...hubavo e i ponqkoga da se pravi6 na nedostapna...ne mu varvi sled gaza i ne mu kazvai napravo 4e iska6 da si s nego :)......za6to d adarqvame lubovta si na nqkoi, 4ieto surce e zaeto...... :smt011 ?

lovers
06-03-2007, 21:53
Emi Probvai Sus Staroto shtom tolkova ste se razbirali!Zashto nee?!? :wink:

LilitoO
06-04-2007, 05:44
Vij ima mn i razli4ni gledni to4ki...no ot men zapomni edno nikoga ama nikoga ne se starai da badesh neq...podludqvai go \:D/ pobarkvai go ako 6te6 na mesta deto ...moje samo da te celune ni6to dr...hubavo e i ponqkoga da se pravi6 na nedostapna...ne mu varvi sled gaza i ne mu kazvai napravo 4e iska6 da si s nego :)

:smt038 :smt041

koalka
06-04-2007, 08:00
Според мен не е много добра идея да започваш връзка с някой, който не е превъзмогнал старата си любов.Така само и двамата се измъчвате.Не се притеснявай, че си нямала пълноценна връзка, както каза ти-имаш време.А имам един въпрос-защо тръгваш с него, ако нямаш чувства и защо се съгласяваш да си с някой, който не изпитва нищо особено към теб?

Poredniq
06-04-2007, 08:19
Според мен не е много добра идея да започваш връзка с някой, който не е превъзмогнал старата си любов.Така само и двамата се измъчвате.Не се притеснявай, че си нямала пълноценна връзка, както каза ти-имаш време.А имам един въпрос-защо тръгваш с него, ако нямаш чувства и защо се съгласяваш да си с някой, който не изпитва нищо особено към теб? не тъ знам от къв пол си ама се нарича нимфоания нейното :roll: сигурно просто има нужда некой да я чука

koalka
06-04-2007, 08:20
Според мен не е много добра идея да започваш връзка с някой, който не е превъзмогнал старата си любов.Така само и двамата се измъчвате.Не се притеснявай, че си нямала пълноценна връзка, както каза ти-имаш време.А имам един въпрос-защо тръгваш с него, ако нямаш чувства и защо се съгласяваш да си с някой, който не изпитва нищо особено към теб? не тъ знам от къв пол си ама се нарича нимфоания нейното :roll: сигурно просто има нужда некой да я чукаМомиче съм.Не всичко се свежда само до секса.

.:iLLusion:.
06-04-2007, 10:48
Според мен най-добре е да го забравиш и да
продължиш напред,но бе фикс идеята за пълноценна връзка и т.н.
И да я търсиш(любовта),нямабсмисъ� �,тя щу си дойде с времето
Излизай повече с приятелите ти,запознай се с нови хора и така :wink:
Пък,ако нали се съберете с бившия..няма ли постоянно да те измъчва
мисълта дали той я е забравил.. :wink: