Влез

View Full Version : бях принудена да правя сех с 4 кучета

06-03-2007, 16:30
един ден отидох на гости на едни приатели.отначало всичко мина добре,но после.......
един от тях донесе пистолет и го насочи към главата ми,разкъсаха дрехите ми и аз останах гола.доведоха и едно куче и ме накараха да го галя по оная работа(през това време донесоха камера)кучето се възбуди и се нахвърли върху мен накрая трябваше да му се оставя да ме надева ту от зад ту от пред.бях принудена да го лижа от долу.
след тожа доведоха още три кучета трябжаше да правя същото и с тях едноврененно.
малко по късно дойдоха още хора.показаха им клипа а, след това започнаха да ме опипват и ме караха и аз тях.започнаха да ме бият и да ме онижават по всвякъкъв възможвн начин.
накрая ме заплашиха да не казвам на никой за това защото щели да обият приятеля ми.
споделям това тук защтото знам че съм анонимна.

vvs_go
06-03-2007, 16:38
ammm q kaji ku4etata nadareni li bqha

bojplam
божичко горката ти

The Beast
:shock: :shock: С много кофти пичове си се забъркала.Аз съм :shock: , нищо не мога да кажа :shock:

jive
mm dobre razkazana istoriq;] no ne razbrah kav e smisala da q pishesh tuk?

06-03-2007, 16:54
moje bi pishe tova za da izlee mykata si .ili ako moje nqko da i dade suvet.no az nemoga da i pomogna :-k

moje bi pishe tova za da izlee mykata si .ili ako moje nqko da i dade suvet.no az nemoga da i pomogna :-k

A tezi " hora" ne poiskaha li i te da pravqt sex s teb?

06-03-2007, 17:00
може ли сега да забременея от някое куче??? :smt010 :smt010 :smt010

Seducti0n
06-03-2007, 17:06
може ли сега да забременея от някое куче??? :smt010 :smt010 :smt010 не неможеш

06-03-2007, 17:07
напълно ли си сигурна

hforce
06-03-2007, 17:15
nevuzmojno e

VerryBerry
06-03-2007, 17:15
absolutno..stava vapros za ku4e..vse pak..
p.s.-mn originalen razkaz..sigurna li si 4e ne si izmislq6?

Dead`Paladin
06-03-2007, 17:32
vednaga otivai v POLICe..... moje ti da ne si purvata a moje i da ne si poslednata.... za tova otivai VEDNAGA!!!! tva prosto ne sa hora !!

lusimomila
06-03-2007, 17:35
ооо,момиче надявам се да не си измисляш...
иначе ако е истина...безумно гадно ми е за тебе
по-добре кажи на ваште и образувайте дело (стига да е истина)

cacegka_3a_cekc
06-03-2007, 17:45
hubava istoriika si spretnala..ama 6to misli6 4e nqkoi tyk 6te ti se varje? ](*,) ](*,) ](*,)

Djudje Dread
06-03-2007, 18:07
poredniqt tap zagorql 4ikidjiq koito si pi6e tapi temi ebafki

love_girls
06-03-2007, 18:17
Хубава история ама за да можем да ти помогнем и да ти дадем адекватен съвет, също и да ти повярваме, дай ни линка на филмчето :-D

bulgarche
06-03-2007, 18:27
един ден отидох на гости на едни приатели.отначало всичко мина добре,но после.......

донесе пистолет и го насочи към главата ми,разкъсаха дрехите ми и аз останах гола.доведоха и едно куче и ме накараха да го галя по оная работа(през това време донесоха камера)кучето се възбуди и се нахвърли върху мен накрая трябваше да му се оставя да ме надева ту от зад ту от пред.бях принудена да го лижа от долу.
след тожа доведоха още три кучета трябжаше да правя същото и с тях едноврененно.
малко по късно дойдоха още хора.показаха им клипа а, след това започнаха да ме опипват и ме караха и аз тях.започнаха да ме бият и да ме онижават по всвякъкъв възможвн начин.
накрая ме заплашиха да не казвам на никой за това защото щели да обият приятеля ми.
Ебаси приятелите... :-k #-o [-X

Фредерика
06-03-2007, 18:32
Безкрайно неприятно! Искренно ти съчувствам. Чела съм за такива случай в Америка, но не знаех и че в България вече има такова нещо. Явно тези ти приятели са много извратени. Дано ти няма нищо, но по-добре отиди на гиниколог, да не би да имаш някакви разкъсвания. Моя приятелка зимата я изнасилиха с бейзболна бухалка едни мутри и имаше осложнения после, но всичко сега е Ок. Дано прит теб да няма някакви проблеми. И не казвай на никого, не ги знаеш тия извратеняци на какво още са способни.

anastacia89
06-03-2007, 18:44
един от тях донесе пистолет и го насочи към главата ми,разкъсаха дрехите ми и аз останах гола.доведоха и едно куче и ме накараха да го галя по оная работа(през това време донесоха камера)кучето се възбуди и се нахвърли върху мен накрая трябваше да му се оставя да ме надева ту от зад ту от пред.бях принудена да го лижа от долу.
споделям това тук защтото знам че съм анонимна.

Да ти плюя на приятелите.Това не са приятели.Това са животни.Та това си е чисто изнасилване и то брутално.Ако е истина веднага при ченгетата,не трябва да се мълчи при такова нещо.И повече не се занимавай с тези приятели в кавички.Успех,дано ги осъдиш и дано влезат в затвора.Там ще ги оправят,затворниците много обичат такива изроди.

06-03-2007, 18:47
Мен ме накараха да правя свирка на магаре в казармата. Оплаках се на старшината после и той ми се изсмя.
Най-тъпото и унизително е да се оплачеш при изнасилване. Така и полицията и органите и всякакви съд и прокурори там ти се присмиват, че си стигнал до там, че да те изнасилят.
Поне това осъзнах още преди 2 години аз.

anastacia89
06-03-2007, 18:50
Мен ме накараха да правя свирка на магаре в казармата. Оплаках се на старшината после и той ми се изсмя.
Най-тъпото и унизително е да се оплачеш при изнасилване. Така и полицията и органите и всякакви съд и прокурори там ти се присмиват, че си стигнал до там, че да те изнасилят.

Не се учудвам военните са болни мозъци и тъпаци.

Kloaka
06-03-2007, 19:10
11 т. от правилата

Темата е заключена :-#

Levane
06-03-2007, 19:43
Мисля че темата е ебавка .... но ако нее сорри и един въпрос каква порода бяха кучетата ?! :smt017

06-03-2007, 19:45
едва ли такава тема ще е ебавка, личи си че момичето е писало с болка.

това са зверове дето са и го сторили :twisted:

Exothermic
06-03-2007, 19:51
малката много вестници ШОК си чела,в един от тях имаше подобна история,добър преразказ...

foxy-to
06-03-2007, 19:52
trqbva da kaje6 na kqkogo vednaga(roditeli, policiq, telefon nadoverieto...) a p1k o6te utre otiva6 na ginekolog , vse pak.... ku4eta! nz kvo drugo da kaja

love_girls
06-03-2007, 19:52

Пич най-тъпото и унизително нещо е някой да ти бърка в здравето и ти да седиш с кръстени ръце, както си бил ти, освен ако не ти е харесвало да ближеш магарешкия хуй....
Ей тъпи секви все едно да кажа:
Те убиха майка ти копеле как може да си толкова тъп че да стигнеш дотам че да я убият, ти си виновен я се самоубий...
Направо като слушам детски изказвания и ми се досира от вас!!! :smt017

Schnitzer
06-03-2007, 20:42
Защо ли си мисля че темата е ебавка? :evil: и то ужасна.

ProstoAz
06-03-2007, 20:48
11 точка от правилника! Стига простотии!