PDA

View Full Version : Голяма каша стана

Seventeen
06-04-2007, 19:57
На 17 години съм. Имам си приятел от близо 2 седмици... излизаме си по кафета, закачаме се... всичко си е наред или поне така си мислех, до днес.
С приятеля ми бяхме седнали на една пейка в парка когато видях как едно момче минава покрай мен и ми се усмихва страшно чаровно. Изведнъж ми просветна, че въпросното момче го познавам... мой бивш съученик. Подскочих от пейката и се втурнах към него, той продължаваше да ми се усмихва (по-дяволите каква усмивкаааа :smt007 ). Заприказвахме се и от дума на дума си разменихме телефоните. Той ме попита: "Това момче... приятелят ли ти е?" аз само кимнах уклончиво и той отсече: "Ами... скоро няма да бъде." каза ми той, като ми намигна и ме остави сама с него.
Останах като хипнотизирана... преди време още го харесвах... но сега... сякаш... всичко се беше изпарило. Приятелят ми само ме изгледа злобно и ме попита: "Кой е тоя!?" Аз само изхлипах: "Приятел."
и с това разговора приключи. Не знам какво да правя... влюбена съм в съученика си от близо 3 години и чак сега като че ли има шанс нещо да излезе... ама не знам. Като че ли ще бъде глупаво да се впусна в такава авантюра, без да знам какво правя... а и гаджето ми??? ](*,)

Iv4eTy
06-04-2007, 20:20
Ами какви са ти чувствата към гаджето ти... Замисли се кой харесваш повече, с кого искаш да си. Се към единия изпитваш по-силни чувства.

blue_magic
06-04-2007, 20:33
dam i az sum na tova mnenie, no ako naistina si vliubena v bivshiq si suychenik po-dobre ne luji nastoqshtiq si piqtel i se zamisli dali naistina iskash da hodish s nego, dokato vse oshte ne e stanalo trurde kusno i slojno...

lovers
06-04-2007, 20:48
Po dobre si izqsni kakvo izpitvash kum vseki edin...I ako naistina tolkova mnogo haresvash bivshiqt ti sauchenik...Skusai s gadjeto ti dokato e rano.Vie hodite edva 2 sedmici...poburzai,za da ne mu bude tolkova kofti kogato go reznesh!

MoHuTo
06-04-2007, 20:52
Ами все един от двамата харесваш повече, помисли добре кой е той, защото според поста ти, това е съученика ти, или поне така го разбирам аз.И все пак...помисли си добре с кого искаш да бъдеш и действай :wink:

GaNgStAz
06-04-2007, 21:09
напълно подкрепян MoHuTo .. изясни си кфо чуфстфаш и към гаджето ти и към бифшия ти съученик и си 6 :)

bai_brother
06-04-2007, 21:27
Ами какви са ти чувствата към гаджето ти... Замисли се кой харесваш повече, с кого искаш да си. Се към единия изпитваш по-силни чувства.

И аз така мисля. =D>

experiment_m
06-04-2007, 21:27
Ако мислиш, че и ти и гаджето ти имате чувства един към друг и че вашата връзка има бъдеще по-добре си остани с него. А и ти сама каза, че първоначално дори не си познала момчето. Дали това не е желание просто да имаш нещо, което на времето не си могла да имаш. Но ако пък толкова ти се иска да тръгнеш със стария съученик, не виждам какво ти пречи. Дано наистина да е това за което го мислиш.
В крайна сметка ти си решаваш кой е най-правилния избор за теб. А времето ще покаже. :D

koalka
06-05-2007, 05:48
Еми, както казаха другите-изясни си чувствата към гаджето и към този приятел.

be3by
06-05-2007, 07:43
em ti si re6ava6 koi ti haresva pove4e ai ako ediniq go obi4a6 a drugiq samo go haresva6 ti trqa si preceni6s koi ot dvamata iska6 da si :)

_[LiFe-StiLe]_F
06-05-2007, 07:58
честно казано не ми хареса това колко самодоволно съученика ти е отсякъл "Ами... скоро няма да бъде"! не мислиш ли, че е прекалено самоуверен?! :-s такива момчета, които мислят, че си им в кърпа вързана не заслужават да оправдаваш очакванията им и да им повдигаш самочувствието като се влачиш след тях!

Sevt
06-05-2007, 08:02
Тръгвай със старата любов, и без тва няма за какво да мъчиш настоящето ти гадже...

MeLeNcE
06-05-2007, 08:46
Еми, както казаха другите-изясни си чувствата към гаджето и към този приятел.

fafi
06-05-2007, 17:04
mi ....purvo vij syu4enikati kvi 4ustva ima kum teb...dali izob6to te haresva...a posle misli kfo 6te pravi6....puk ako syu4enika ti te haresva...kfo tolkova zarqzva6 gadjeto ti ...se pak hodite ot 2 sedmici kfo tolkova :mrgreen: i hvashta6 noviq.... :d

loving_you_
06-05-2007, 17:09

:smt023