View Full Version : Снимки и др. по време на секс!
Правили си сте си снимки или филмче докато правите секс. И интересно ли вие да се видите отстрани или пък може да действа и възбуждащо. Мен в цялатаработа само едно ме притеснява и това е материалът да не попадне в чужди ръце, но пък ми е интересно отстрани как изглеждам! :D :D :)
Lestat357
06-04-2007, 21:57
Правили си сте си снимки или филмче докато правите секс. И интересно ли вие да се видите отстрани или пък може да действа и възбуждащо. Мен в цялатаработа само едно ме притеснява и това е материалът да не попадне в чужди ръце, но пък ми е интересно отстрани как изглеждам! :D :D :)
Да, правил съм! Къде ще попадне и дали ще бъде качено в нета си зависи изцяло от теб и съобразителността ти!;]
experiment_m
06-04-2007, 22:01
Понякога ми се е искало да си направя, но като се стигне до секс обикновено не ми се занимава с нищо друго.
Sexapilna_kukla
06-04-2007, 22:03
Да, клипче с телефон съм правила, защото и на мен ми беше интересно, как изглеждам отстрани :-D
Мисля, че ако имаш достатъчно доверие на партньора, с който си, няма да има нужда от притеснение, дали ще се разпространи материала...
Lestat357
06-04-2007, 22:14
Да, клипче с телефон съм правила, защото и на мен ми беше интересно, как изглеждам отстрани :-D
Мисля, че ако имаш достатъчно доверие на партньора, с който си, няма да има нужда от притеснение, дали ще се разпространи материала...
С телефон ли? Хахахаха - вярно имаше доста такива качени навемето в data-та. Е, ако просто ти е интересно да се видиш отстрани, скоро след като си го направила. В противен случай - свестен фотоапарат, а най-добре видеокамера, статив, осветление... Зависи какво целиш, де. Лека нощ на всички! :smt082
Sexapilna_kukla
06-04-2007, 22:18
С телефон ли? Хахахаха - вярно имаше доста такива качени навемето в data-та. Е, ако просто ти е интересно да се видиш отстрани, скоро след като си го направила. В противен случай - свестен фотоапарат, а най-добре видеокамера, статив, осветление... Зависи какво целиш, де. Лека нощ на всички! :smt082
Дам, с телефон. Е, моето със сигурност не е от качените, с гледането веднага се изтри :twisted: Просто ми беше интересно да се видя, пък и нещо ме беше избило на лигня :-D
Айде лека ти нощ :smt015 :smt006
bulgarche
06-05-2007, 04:05
Правил съм снимки. Нищо не обичайно не видях. Вече съм ги и позабравил
миии правил съм, да. А то си зависи от тебе къде ще попадне...
love_girls
06-05-2007, 05:03
И аз съм правил снимки с телефон, а ми е мерак да пробвам с веб камера, но не и да го качвам някъде специално.
На мнение съм че действа възбуждащо :)
ShY`GiRl
06-05-2007, 07:18
Да и аз съм правила клипче с телефона.Ми честно да си кажа отстрани много не ми харесва как изглежда.Или по точно ме хваща срам като се гледам :oops: .
ThePainIsReaL
06-05-2007, 07:21
Не, не съм... честно казано не изгарям от желание, но всичко може да се случи. Едва ли ще видя нещо, което не съм виждала досега :smt016
krem4et0
06-05-2007, 09:58
Правили сме си снимки с моя голички след секс, ама той после ги трие пред мен. А и сме двамата, а мисля, че той не би искал да лъсне голия му пищов в нета!
изгонена__от__рая
06-05-2007, 09:58
Дам правила съм :wink:
bloodybaby
06-05-2007, 10:03
Правили сме си с приятеля ми, даже и цял клип си направихме!Беше много готино!Хич не съм се притеснявала, че може да попадне в ръцете на друг, обаче...форматирах си харда, бях забравила да го кача на флаша и...няма го вече :smt009
lLady_MooN_RaiN
06-05-2007, 14:31
Не съм...Мисля, че така се разваля магията а и нямам желание да се гледам отстрани...
o nie s priqtelq mi pravihme daje nqkolko klip4eta-super e:P
Още не сме си правили, но ми се иска да се видя каква смешна картинка съм отстрани. :-D
нормално да ти се иска да се видиш от страни, пък и технологиите го позволяват:) на всеки му се иска да види сам себе си по време на секс...иначе, да, правила съм и аз :)