PDA

View Full Version : Въпрос към момичетата а може и към момчетата

Papa Roach
06-04-2007, 22:01
АЗ съм момче и въпроса ми е главно към момичетата но и момчета могат да кажат :-D
Обикновенно сутрин(след секс става дума) приятелката ми гепва боксерките или ризата или няква дреха с която съм бил предишният ден и се разнася с тях из къщи се я питам защо а тя ми вика ми много ми е кеф
Та въпроса ми е само при нея ли е така или е нещо напълно нормално при момичетата
(Знам че е доста дебилен въпрос ама е един сутринта и съм в работата и няма какво да правя такаче разберете ме)
А и ако темата не е за тук сори

Sexapilna_kukla
06-04-2007, 22:08
И при мен е така :-D Забелязала съм обаче, че и при много други момичета така се получава, и не мога да си обясня точно защо... Просто ни е приятно вкъщи да се размотаваме с дрехите на гаджето :lol:

FelisDirus
06-04-2007, 22:11
И при мен е така :-D Забелязала съм обаче, че и при много други момичета така се получава, и не мога да си обясня точно защо... Просто ни е приятно вкъщи да се размотаваме с дрехите на гаджето :lol:

Мда, подкрепям.

Особено, ако е с някаква ризка! :-D

Sexapilna_kukla
06-04-2007, 22:13

Мда, подкрепям.

Особено, ако е с някаква ризка! :-D
Дам, или тенисчица :smt007

`Death`Whore``
06-04-2007, 22:13
Обичам мъжките дрехи! Огромни са и са супер яки :)

experiment_m
06-04-2007, 22:17
И аз имах едно гадже, което спеше по-често удома и винаги искаше да облича някоя моя по-стара тениска, за да спи с нея. Не е само при теб така, че не се притеснявай.

Barbie
06-04-2007, 23:06
Аз най-обичам да спя голичка, но ако е хладно съм склонна и на тениска на приятеля ми. Обичам да му нося дрехите - миришат ми на него (дори и когато са прани, пак си ми миришат на него)...

vasko_222
06-04-2007, 23:15
Мдам тва е яко мнг секси изглеждат момичета в големи мъжки тениски. \:D/

`Death`Whore``
06-05-2007, 04:24
Мда, някои хора като мен са предвидливи /след като се разболях от голо спане/ и са занесли пижама при мъжа. :-D

ThePainIsReaL
06-05-2007, 07:31
И мен ми е супер кеф да го правя.. причините - неустановени. :-D

~egoistiC~sister
06-05-2007, 07:55
Мноо ме кефят мъжки дрехи :smt007 Иам 3 тениски и 1 панталон :smt007

nejnoto mace
06-05-2007, 08:14
Ами според мен е защото момичетата обичат да са обградени от дрехите на гаджетата си.Мирише им на тях и се чувстват сигурни. Всъщност е много приятно да усещаш по себе си аромата на гаджето си, дори на някои жени им действа възбуждащо.А и са удобни :wink: :D

WaKo
06-05-2007, 08:34
Тя и приятелката ми винаги спи с мои дрехи и много ме кефи как изглежда примерно с мои боксерки, ама това с развяването сутрин с мои дрехи си е направо плашещо... То така се започва - първо твоите дрехи, после си донасят четка за зъби, после някоя друга дрешка и накрая - хоп - ти се оказваш един добре женен младеж :D Внимавайте с това прилепване, че има много целенасочени мацки..

Barbie
06-05-2007, 08:48
Тя и приятелката ми винаги спи с мои дрехи и много ме кефи как изглежда примерно с мои боксерки, ама това с развяването сутрин с мои дрехи си е направо плашещо... То така се започва - първо твоите дрехи, после си донасят четка за зъби, после някоя друга дрешка и накрая - хоп - ти се оказваш един добре женен младеж :D Внимавайте с това прилепване, че има много целенасочени мацки..

:-D Аз на приятеля ми му купих четка за зъби, за да има една у нас...

Sevt
06-05-2007, 09:31
Що бе кво лошо, мене ми действа супер възбуждащо да я гледам с някоя моя ризка :)

krem4et0
06-05-2007, 09:46
Не съм оставала на сутринта у гаджето си и 1 път само съм му обличала тениска и то на 1 купон, защото ми беше горещо. Не обичам да нося чужди дрехи и не обичам моите да ги носи някой друг. Ако ги изпере- може, ама просто не ми допада тази идея.

bloodybaby
06-05-2007, 09:55
АЗ съм момче и въпроса ми е главно към момичетата но и момчета могат да кажат :-D
Обикновенно сутрин(след секс става дума) приятелката ми гепва боксерките или ризата или няква дреха с която съм бил предишният ден и се разнася с тях из къщи се я питам защо а тя ми вика ми много ми е кеф
Та въпроса ми е само при нея ли е така или е нещо напълно нормално при момичетата
(Знам че е доста дебилен въпрос ама е един сутринта и съм в работата и няма какво да правя такаче разберете ме)
А и ако темата не е за тук сори
Даже и да не сме правили секс с приятеля ми, сутрин обожавам да му облека някоя дреха и да се мотая с нея.Докато се събуди усещам неговата миризма, докосвам сякъш неговото тяло и това адски ме кефи.Пък и той като се събуди обикновенно казва нещо от рода "А?Защо си ми облякла блузата?Я си ми я дай!", сваля я и при всички положения намазвам, или пък пак намазвам:о))))))))

Papa Roach
06-05-2007, 11:04
ОО не се притеснявам от това защотот от 3 месеца жевее с мен и да ти кажа право това е велико мога да я виждам абсолютнос еки ден обикновено си е в къщи преди мен и е много приятно да има кой да те посрещне :-D . А за женидба мога да почакам има доста време докато съм готов за толкова сериозна крачка а и тя :wink: такаче няма от какво да се плаша.
А иначе благодаря за отговорите просто ми беше интересно как е при другите :-D . На мен лично ми е гот да е в мойте дрехи се едно я прегрущам дори да съм на 3 метра от нея :D

SwEeT_pAiN_F
06-05-2007, 11:32
До сега не съм го правила това, но и аз мисля че е супер, някак си все едно той е при теб. Усещащ го, пък и обожавам да усещам миризмата му.

cacegka_3a_cekc
06-05-2007, 18:04
Обичам мъжките дрехи! Огромни са и са супер яки :)

mhm i as :smt007 :smt007 :smt007

slavito007
06-22-2007, 14:54
Много е яко да видиш момиче по прашки и отгоре една широка мъжка риза/тениска,не е ли така? :)