Влез

View Full Version : как да ги убедя да ме пуснат

luisiana_16f
06-05-2007, 17:28
Момиче съм,на 16.Приятелят ми е на 21.Родителите ми все още не го познават(ходим от месец и половина) и смятам скоро да ги запозная.През лятото смятаме с него да отидем на море.ОБАЧЕ има голяма вероятност нашите да не ме пуснат,най-вероятно защото ще си мислят че като отидем ще правим секс.А ние така или иначе си правим секс,но нашите не знаят(изглежда мислят,че трябва чак в друг град да отидем,за да правим секс,но това е отделна тема).Как да ги убедя да ме пуснат?Моля за смислени съвети.

П.С. Отговорна съм,напите го знаят,просто се притесняват да не правим секс с приятеля ми.

Moderated by miloto
т.1 от Правилника :!:

HYPE
06-05-2007, 17:54
Момиче съм,на 16.Приятелят ми е на 21.Родителите ми все още не го познават(ходим от месец и половина) и смятам скоро да ги запозная.През лятото смятаме с него да отидем на море.ОБАЧЕ има голяма вероятност нашите да не ме пуснат,най-вероятно защото ще си мислят че като отидем ще правим секс.А ние така или иначе си правим секс,но нашите не знаят(изглежда мислят,че трябва чак в друг град да отидем,за да правим секс,но това е отделна тема).Как да ги убедя да ме пуснат?Моля за смислени съвети.

П.С. Отговорна съм,напите го знаят,просто се притесняват да не правим секс с приятеля ми.

Moderated by miloto
т.1 от Правилника :!:

абе аз ако съм ти баща нема та пусна да ходиш.
1. с непознато момче
2. той е с 5 години по-голям от теб
3. ти си НА 16 за Бога

тия хорица ще си умрат от притеснение. Секс предполагам че знаят че правиш, не вярвам да са паднали от луната ;)
Все пак говори с тях, колкото се може по- скоро. Запознай ги с момчето и се надявай на чудо :-D

Iviqna
06-05-2007, 18:40
Запознаи ги колкото се може по-скоро.. ама пак не вярвам да те пуснат,щом не го познават!!! аз лично не бих си пуснала детето ама надяваи се..надеждата умира последна :))

Seducti0n
06-05-2007, 18:40
Здравей.Няма как да убедиш ваще да те пуснат да отидеш на море с приятеля си,при положение,че дори не го познават.Повечето родители си мислят,че като момчето е по-голямо,както при вас-с 5 години и едва ли не на сила ще те накара да правите секс.Принципно,дори гаджето да е колкото теб,е много вероятно,то също да има и сексуалните желания,като тези на момчето което е на 21.Твой е изборът дали ще ги удовлетвориш или не.Няма друг начин-освен да поговориш с ваще и да им обясниш ситуацията.Но всъщтност и аз да бях на тяхно място,доста бих се поколебала дали да пусна сладката си дъщеря,с някой атрактивен батко да речем. :-D

krem4et0
06-05-2007, 19:10
моите родители познават приятеля ми от самото начало на връзката ни(2 години и 9 месеца), аз съм на 22 и той също, снощи им се издигна в очите по повод на моя РД и пак съм убедена, че на море с него няма да ме пуснат. Прави си сама изводитеза себе си!

AliceSw
06-05-2007, 20:29
една приятелка убеди техните по следния начин (гаджето й живее в Поморие, тя е от Ловеч)

" и кво си мислите, там ще правим секс, а защо си мислите, че не можем да го правим и тук, когато той ми е на гости"

и подейства, не знам, либерални родители може би

mysi
06-05-2007, 20:32
моите родители познават приятеля ми от самото начало на връзката ни(2 години и 9 месеца), аз съм на 22 и той също, снощи им се издигна в очите по повод на моя РД и пак съм убедена, че на море с него няма да ме пуснат. Прави си сама изводитеза себе си! Нали може едно въросче..след като си на 22 КАКЪВ е проблема :?: :?: :?: :?: :?:

lLady_MooN_RaiN
06-06-2007, 03:44
Бях в подобно положение, но бях на 17, а приятеля ми на 18. Но ме пуснаха без никакви разговори, защото НАСИТИНА ми имат доверие и ме смятат за голямо разумно момиче и знаят, че няма да правя глупости. Колкото до секса няма как да не са си го помислили. Но това не ги спря. Имат ми доверие.

Поговори с тях.

krem4et0
06-06-2007, 07:22
моите родители познават приятеля ми от самото начало на връзката ни(2 години и 9 месеца), аз съм на 22 и той също, снощи им се издигна в очите по повод на моя РД и пак съм убедена, че на море с него няма да ме пуснат. Прави си сама изводитеза себе си! Нали може едно въросче..след като си на 22 КАКЪВ е проблема :?: :?: :?: :?: :?:
Аз живея при тях, те ме издържат, плащат ми образованието, а и са с лабилни нерви. Ако направя нещо необмислено може да се поболеят. Страх ме е. така съм преценила. Приятелят ми също е наясно със ситуацията. Абе аз като съм на 22 да не съм престаряла? 22 не е кой знае колко, а вие ме погребахте вече!

malko mace
06-06-2007, 08:59
Chtom problemat e samo v seksa,prosto im kaji,che veche go pravich i niama da e nechto novo za teb-dali na moreto ili vkachti,niama osobeno znachenie! :-D

~egoistiC~sister
06-06-2007, 09:21
Ако е на 21 и аз няма да те пусна!Фани си по-малък ама и ти си малка нормално е порасни....

Jeuelle
06-06-2007, 15:26
Малка си за да те пускат на море с непознато момче..........Не се впрягай - цял един живот е пред теб , ще се скъсаш да обикаляш курортите с приятели :wink:

Sam90
06-06-2007, 15:29
Еми кажи им, че вече сте си праили секс и няма за кво да се коркат :lol: Аз последното лято бях на море с приятеля ми и определено си струва да опиташ сичко, защото е божествено :)

Nobody
06-06-2007, 15:44
Хах, аз не бих те пуснал. Аз вероятно щях да имам проблеми с родителите на моята приятелка, с която ходехме от доста повече време, а и родителите Й ме познаваха малко или много... А не си струва да се караш с тях за подобно нещо, предстоят ти много лета, с много гаджета ще ходиш по морета :) А може и с един и същ де, зависи си от теб :) Но според мен няма голяма вероятност да те пуснат, щом даже си тръгнала да пишеш тук, това означава, че не си сигурна че ще ги убедиш сама и искаш някой от тук да ти помогне с някоя магическа пръчица... Не стаа [-X

meri88
06-07-2007, 12:55
Аз живея при тях, те ме издържат, плащат ми образованието, а и са с лабилни нерви. Ако направя нещо необмислено може да се поболеят. Страх ме е. така съм преценила. Приятелят ми също е наясно със ситуацията. Абе аз като съм на 22 да не съм престаряла? 22 не е кой знае колко, а вие ме погребахте вече!

az sam saglasna s krem4et0 vse pak roditeli sa ni ,otglejdat ni,ogajdat ni na vseki kapriz,pla6tat obrazovanie i pro4ie.az sam na 19 i maika ne me puska da hodq s priqtelq si shtoto v o4ite na roditelite si vinagi 6te badem malki deca za koito te trqbva da se grijat.

a po temata i az ne bih te pusnala na 15 si za boga!!pri polojenie 4e i roditelite ti ne go poznavat e savsem izklu4eno da te pusnat, nai-mnogo sled 4-5 godini da te pusnat da hodi6 s nepoznat na more.

06-12-2007, 13:06
еми освен да ги запознае6 с него и да го обсъдите 4-мата