.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    luisiana_16f
    Guest

как да ги убедя да ме пуснат

Момиче съм,на 16.Приятелят ми е на 21.Родителите ми все още не го познават(ходим от месец и половина) и смятам скоро да ги запозная.През лятото смятаме с него да отидем на море.ОБАЧЕ има голяма вероятност нашите да не ме пуснат,най-вероятно защото ще си мислят че като отидем ще правим секс.А ние така или иначе си правим секс,но нашите не знаят(изглежда мислят,че трябва чак в друг град да отидем,за да правим секс,но това е отделна тема).Как да ги убедя да ме пуснат?Моля за смислени съвети.

П.С. Отговорна съм,напите го знаят,просто се притесняват да не правим секс с приятеля ми.

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Град
    Ibiza

Re: как да ги убедя да ме пуснат

Цитирай Първоначално написано от luisiana_16f
    Момиче съм,на 16.Приятелят ми е на 21.Родителите ми все още не го познават(ходим от месец и половина) и смятам скоро да ги запозная.През лятото смятаме с него да отидем на море.ОБАЧЕ има голяма вероятност нашите да не ме пуснат,най-вероятно защото ще си мислят че като отидем ще правим секс.А ние така или иначе си правим секс,но нашите не знаят(изглежда мислят,че трябва чак в друг град да отидем,за да правим секс,но това е отделна тема).Как да ги убедя да ме пуснат?Моля за смислени съвети.

П.С. Отговорна съм,напите го знаят,просто се притесняват да не правим секс с приятеля ми.

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника
    абе аз ако съм ти баща нема та пусна да ходиш.
    1. с непознато момче
    2. той е с 5 години по-голям от теб
    3. ти си НА 16 за Бога

тия хорица ще си умрат от притеснение. Секс предполагам че знаят че правиш, не вярвам да са паднали от луната
    Все пак говори с тях, колкото се може по- скоро. Запознай ги с момчето и се надявай на чудо
    момче съм бе!

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    Запознаи ги колкото се може по-скоро.. ама пак не вярвам да те пуснат,щом не го познават!!! аз лично не бих си пуснала детето ама надяваи се..надеждата умира последна )
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Няма как да убедиш ваще да те пуснат да отидеш на море с приятеля си,при положение,че дори не го познават.Повечето родители си мислят,че като момчето е по-голямо,както при вас-с 5 години и едва ли не на сила ще те накара да правите секс.Принципно,дори гаджето да е колкото теб,е много вероятно,то също да има и сексуалните желания,като тези на момчето което е на 21.Твой е изборът дали ще ги удовлетвориш или не.Няма друг начин-освен да поговориш с ваще и да им обясниш ситуацията.Но всъщтност и аз да бях на тяхно място,доста бих се поколебала дали да пусна сладката си дъщеря,с някой атрактивен батко да речем.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    моите родители познават приятеля ми от самото начало на връзката ни(2 години и 9 месеца), аз съм на 22 и той също, снощи им се издигна в очите по повод на моя РД и пак съм убедена, че на море с него няма да ме пуснат. Прави си сама изводитеза себе си!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    една приятелка убеди техните по следния начин (гаджето й живее в Поморие, тя е от Ловеч)

" и кво си мислите, там ще правим секс, а защо си мислите, че не можем да го правим и тук, когато той ми е на гости"

и подейства, не знам, либерални родители може би
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    В шоколадовите долини :)
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    моите родители познават приятеля ми от самото начало на връзката ни(2 години и 9 месеца), аз съм на 22 и той също, снощи им се издигна в очите по повод на моя РД и пак съм убедена, че на море с него няма да ме пуснат. Прави си сама изводитеза себе си!
    Нали може едно въросче..след като си на 22 КАКЪВ е проблема
    Неподходящ размер на снимка в подпис!
    Неподходящо съдържание на снимка в подпис!

Бях в подобно положение, но бях на 17, а приятеля ми на 18. Но ме пуснаха без никакви разговори, защото НАСИТИНА ми имат доверие и ме смятат за голямо разумно момиче и знаят, че няма да правя глупости. Колкото до секса няма как да не са си го помислили. Но това не ги спря. Имат ми доверие.

Поговори с тях.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от mysi
    Аз живея при тях, те ме издържат, плащат ми образованието, а и са с лабилни нерви. Ако направя нещо необмислено може да се поболеят. Страх ме е. така съм преценила. Приятелят ми също е наясно със ситуацията. Абе аз като съм на 22 да не съм престаряла? 22 не е кой знае колко, а вие ме погребахте вече!

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Chtom problemat e samo v seksa,prosto im kaji,che veche go pravich i niama da e nechto novo za teb-dali na moreto ili vkachti,niama osobeno znachenie!

Град
    world of DRUM n BASS
    Ако е на 21 и аз няма да те пусна!Фани си по-малък ама и ти си малка нормално е порасни....

Град
    Blondeland
    Малка си за да те пускат на море с непознато момче..........Не се впрягай - цял един живот е пред теб , ще се скъсаш да обикаляш курортите с приятели
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Еми кажи им, че вече сте си праили секс и няма за кво да се коркат Аз последното лято бях на море с приятеля ми и определено си струва да опиташ сичко, защото е божествено
    На който му се убива време...

Хах, аз не бих те пуснал. Аз вероятно щях да имам проблеми с родителите на моята приятелка, с която ходехме от доста повече време, а и родителите Й ме познаваха малко или много... А не си струва да се караш с тях за подобно нещо, предстоят ти много лета, с много гаджета ще ходиш по морета А може и с един и същ де, зависи си от теб Но според мен няма голяма вероятност да те пуснат, щом даже си тръгнала да пишеш тук, това означава, че не си сигурна че ще ги убедиш сама и искаш някой от тук да ти помогне с някоя магическа пръчица... Не стаа

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от mysi
    Аз живея при тях, те ме издържат, плащат ми образованието, а и са с лабилни нерви. Ако направя нещо необмислено може да се поболеят. Страх ме е. така съм преценила. Приятелят ми също е наясно със ситуацията. Абе аз като съм на 22 да не съм престаряла? 22 не е кой знае колко, а вие ме погребахте вече!
    az sam saglasna s krem4et0 vse pak roditeli sa ni ,otglejdat ni,ogajdat ni na vseki kapriz,pla6tat obrazovanie i pro4ie.az sam na 19 i maika ne me puska da hodq s priqtelq si shtoto v o4ite na roditelite si vinagi 6te badem malki deca za koito te trqbva da se grijat.

a po temata i az ne bih te pusnala na 15 si za boga!!pri polojenie 4e i roditelite ti ne go poznavat e savsem izklu4eno da te pusnat, nai-mnogo sled 4-5 godini da te pusnat da hodi6 s nepoznat na more.

Guest
    еми освен да ги запознае6 с него и да го обсъдите 4-мата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си