View Full Version : POMO6T-KAJETE MI ZA DEVSTVENATA CIPA !!!
molq vi oburnete vnimanie na moq vapros i mi pomognete,za6toto neznam kum koi da se oburna ina4e da popitam :-s zna4i s priqtelq mi pravihme sex predi 1 sedmica.na men mi be6e za purvi put.dosega 3 pati sme go pravili i trita puti e imalo kruv-poslednite 2 puti daje pove4ko.no sno6ti kogato go napravihme za 4ti put-po vreme na akta ima6e suvsem malko kruv,no kogato se pribrah ima6ee mnogo.i tazi sutrin,kogato stanah be6e o6te pove4e.kogato otidoh da se izpi6kam,izvednaj usetih 4e ne6to padna v toaletnata 4iniq,ne6to savsem muni4ko,ili nasabrala se kruv...neznaq :-s i posle dokato se napipah ne6to sluzesto,savsem mani4ko...ta iskam da poptam vazmojno li e tva da e bilo 4ast ot devstvenata cipa ????????? i dokoga 6te ima tolkova kruv.nz,az si mislq 4e tva bi trqbvalo da e posledniq put i cipata da se e razkasala ve4e savsem...pomognete mi sas saveti pls :(
AngelOfMercy
06-06-2007, 06:26
Бих ти препоръчал генеколог!!
bebito0o
06-06-2007, 06:32
ami az nqmam takiva problemi tfa koeto si izpikala moje da e bilo sasirena kruv moje sa6to da e bilo 4ast ot cipata e dobre a bole6e li te kato pravihte sex i na kolko si???
AngelOfMercy
06-06-2007, 06:38
ami az nqmam takiva problemi tfa koeto si izpikala moje da e bilo sasirena kruv moje sa6to da e bilo 4ast ot cipata e dobre a bole6e li te kato pravihte sex i na kolko si???
Бе Генеколога си е....ся кфото и да праим нема как да хелп и ако тва продължаа..може да има некфи разкъсвания на вътрематочните тъкани таи че генеколога си е решение според мен :roll: :wink:
ami na 16 sum.mi parviq put me zabolq,no ne mnogo.a vtoriq put pove4ko,no ne nqkakva neponosima bolka.a sledva6tite puti ne me bole6e ve4e tolkova.
bebito0o
06-06-2007, 06:43
da we verno otidi na ginekolog 6oto moje da e SERIOZNO!!! :wink:
zna4i ne e normalno da ima tolkova puti kruv li ??? :(
AngelOfMercy
06-06-2007, 06:47
е аз доколкото знам 1 пут смисал пурвия и после не би тряяло да има мойе и 2-рия но толко мн не е нормално според мен и тва което са ми казвали мисля че генеколога си е решението няма ништо страшно да отидеш
axa,ami 6te otida...oba4e se pritesnqvah,za6toto nali trqbva da poiskam napravlenie ot li4nata,a tq poznava maika mi,a ne iskam da razbira...no 6tom ne e savsem normalno tva 6te trqbva da hodq :-s
bebito0o
06-06-2007, 06:49
ami ne e normalno tolkova kruv da ima dori i sled purvi1 put za6toto sum 4uvala 4e samo purviq put ima kruv i nai mnogo vtoriq
OTIVAI NA GINEKOLOG ako ne ti mine skoro!! :smt012
bebito0o
06-06-2007, 06:51
ami re6enieto otiva6 pri 4asten :wink:
AngelOfMercy
06-06-2007, 06:52
абе значи може да идеш без направление..но ше ти земе некаде от порядака на 5-10-15 лева :))) но..спокойно няма нищо лошо а и майка ти ако е пич няма да ти каже нищо штото се пак тва са си женски неща би тряяло да те разбере пък щом си на 16 ;) голяма си вече и майкати е била на тоя път някога :)) споко просто отиди да видиш за кфо стаа въпрос в последствие да не стане нешто по сериозно не уставай нещатата така :)
Успех ти желая :))
krem4et0
06-06-2007, 07:12
моя гинеколог каза при подобен случай, че първата година от половия живот е нормално. Ако обаче не ти спре кървенето до обяд-върви на лекар. може да си се разранила нещо. А да-ципата се разкъсва напълно при първото раждане!
да ви имам проблемите...ми кървиш като заклана щото си малоумна и не си отишла на генеколог!
~egoistiC~sister
06-06-2007, 09:17
А защо не камъни в бъбреците :mrgreen:
oh,neznam kakvo da pravq-6te hodq na ginekolog,oba4e kak da izlezna ot vka6ti,kato to za 1 sekunda se izcapvam po super mnogo i ne moga da mrudna zasega :smt005 :smt005 :smt005 i mn me e strah-izliza mi ne6to stranno-nqkvo sluzesto ama baq golemi4ko edno takova ligavo-mn me e strah... :?
`Death`Whore``
06-06-2007, 11:13
Това звучи като менструация. Според мен не е нормално - ципата се къса, не се маха като капачка на буркан.
cacegka_3a_cekc
06-06-2007, 12:18
molq vi oburnete vnimanie na moq vapros i mi pomognete,za6toto neznam kum koi da se oburna ina4e da popitam :-s zna4i s priqtelq mi pravihme sex predi 1 sedmica.na men mi be6e za purvi put.dosega 3 pati sme go pravili i trita puti e imalo kruv-poslednite 2 puti daje pove4ko.no sno6ti kogato go napravihme za 4ti put-po vreme na akta ima6e suvsem malko kruv,no kogato se pribrah ima6ee mnogo.i tazi sutrin,kogato stanah be6e o6te pove4e.kogato otidoh da se izpi6kam,izvednaj usetih 4e ne6to padna v toaletnata 4iniq,ne6to savsem muni4ko,ili nasabrala se kruv...neznaq :-s i posle dokato se napipah ne6to sluzesto,savsem mani4ko...ta iskam da poptam vazmojno li e tva da e bilo 4ast ot devstvenata cipa ????????? i dokoga 6te ima tolkova kruv.nz,az si mislq 4e tva bi trqbvalo da e posledniq put i cipata da se e razkasala ve4e savsem...pomognete mi sas saveti pls :(
dosta gadno :( :( :( :( po dobre idi na ginekolog...