View Full Version : Възбуда
Значи искам да попитам нормално ли е като се возя във кола да се надървям като моряк ...???Винаги става така в каквато и да е кола и съм надървен 1 час и повече...
ЧЕ ТЕ ЕБЕМ ДОЛНА СМРЪДЛИВА ГАДИНО СОФИЙСКА
ami nz za purvi put 4uvam 4ovek s takuv problem...vseki put li e tva :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ЧЕ ТЕ е*** ДОЛНА СМРЪДЛИВА ГАДИНО СОФИЙСКА
Ибаааааааааааал съм ти мааааааааааааааааааайката вааааааааааааааааааааа селянкооооооооооооооооооо оооооооооо ше ти умре коня от гъдел смърдоляк тъм мамицатати ще пати кура ша ми лапаш
Coccolino
06-06-2007, 10:32
явно много секс ти се прави... :D Ами от самия кофеин е предполагам...ако от сладко също така се получава, най-вероятно организма ти е такъж,че не трябва да приемаш много захари иначе се побърква....Ако до сега не си правил секс или дълго време не си...е не е много нормално. но не е за самоубийство ;-)
МАКЯ ТИ МИ ПРАИ КАВАЛИ БЕ ЯЗ ТОКО СОФИЙСКИ КУРВИ СЪМ МИНАЛ МОЕ ЯЗ ДА СУМ БАЩА ТИ БЕ И НИШО ПА ЧЕ ТЕ НАЕБА ЧЕ ТИ РАЗТВОРА МЪДИТЕ И ЧЕ ТЕ СЕКСА ДОКАТ ШАВАШ И ДОКАТ ТЕ ОПИНЯМ ЧЕ ТЕ БИЕМ ОТ СИ СОФИЙСКА ГЪДИНА ТАКВИЗИ КОЛКО СЪМ ФРЪЛИЛ У СЕЛСКИО ЯЗОВИР
love_girls
06-06-2007, 10:33
Нормално е и по-добре следващия път си земи компания на задната седалка като ти стане да използваш ерекцията по предназначение ;)
Нормално е и по-добре следващия път си земи компания на задната седалка като ти стане да използваш ерекцията по предназначение ;)КАТ НЕ СЪМ ТИ КАЗАЛ ДА ДУМАШ НЕМА ДА ДУМАШ ОТИ ЯЗ СЪМ У ТАА ДРЪЖАВА ЗАКОНО Е ЧЕ ВИ ЕБА СИТЕ!
Мерси на тези които ми отговориха като хората а за тоя комплексар с малка пишка и без грам мозък мога да му кажа да се гръмне
malkoto_sladur4e
06-06-2007, 10:44
Хах :D Абсюлютно нормално е!Просто това значи,че си маняк на тема коли споко!Нищо ти няма! :D
young_rich_famous
06-06-2007, 12:29
omfg ... ne se vozi v kola, izpolzvai troleibusi :smt039
omfg ... ne se vozi v kola, izpolzvai troleibusi :smt039
Хахаха да подпра някоя бабка отзад :) ... Мерси се пак за отговорите
ThePainIsReaL
06-06-2007, 18:38
Ключ :twisted:
ProstoAz
06-06-2007, 20:28
11 точка от правилника!