Влез

View Full Version : споделете моля

16 годишна
06-06-2007, 16:41
пуснах един въпрос преди време и установих ,че тук има хора,които са големи комплексари и глупаци.та,моите родители ходят често лятото на нудистки плаж.може би затова и в къщи не си крием голотата.споделете как е у вас.и без простотии ако може!

BiTcH``
06-06-2007, 17:53
i kvo iska6 da kaje6-4e vuv vas si hodite 4isto goli...a tva e super gnusno iiiiiiiiiiiiiu i ba6ta ti li ...deeeba v kakuv svqt jiveem :smt078 kak moje ti si 16 god i se razkarva6 gola pred va6te..pred maika ti hubavo dopustimo e...no pred ba6ta ti- :smt078 omFg zle si mila ..aide sus zdrave

Seducti0n
06-06-2007, 18:09
пуснах един въпрос преди време и установих ,че тук има хора,които са големи комплексари и глупаци.та,моите родители ходят често лятото на нудистки плаж.може би затова и в къщи не си крием голотата.споделете как е у вас.и без простотии ако може!Различни хора,различни възгледи.Явно така сте,свикнали да живеете,по-освободени и т.н.Хората които писаха по вчерашната темата не ми се стори,да избиват комплекси,просто те имат други принципи.Каво значение има тяхнто мнение,живей както ти харесва,аз лично не подкрепям голотата и то пред най-близките си хора.Дано това,което написах,да го анализараш не като избиване на компмлекси,а като изразяване на лична позиция по зададения в темата проблем. :P Чао за сега и всичко добро. :wink:

asi_basi
06-06-2007, 18:23
значи според теб да не се показва гола пред ваще е КОМПЛЕКС??? Виж сега, както момичето преди мен каза "Различни хора,различни възгледи".Няма нищо лошо, че так сте решили и голотата не ви пречи, но лично аз нее бих се показала пред баща ми гола и не заради комплекси а просто наистина разллични принципи имам от теб. Е пред майка ми по може но пред баща ми НЕ!

16
06-07-2007, 10:01
не се разкарваме голи,а просто като се видим голи не бягаме да се крием и не крештим"ко ме гледащ бе"и не се обличаме за 2 сек.айде плйуте сега

mysi
06-07-2007, 10:11
ААА извинявай 16...ама ква е целта на темата ти"ай плуйте сега"..Искаш да те изядем с парцалите..така ми се вижда...Ми браво на вас гледайте се..... :-D

Jamalska
06-07-2007, 10:12
Аз не бих могла да го направя.Според мен е гнусно ама вие сте си свикнали така тъй чее...оправяй се
нали искше мнение

Presley
06-08-2007, 10:43
Еми не пък си я крием :-D !Както и да е -въпрос на личен иэбор.

titin4eto
06-08-2007, 17:46
Различни хора,различни възгледи.Явно така сте,свикнали да живеете,по-освободени и т.н.Хората които писаха по вчерашната темата не ми се стори,да избиват комплекси,просто те имат други принципи.Каво значение има тяхнто мнение,живей както ти харесва,аз лично не подкрепям голотата и то пред най-близките си хора.Дано това,което написах,да го анализараш не като избиване на компмлекси,а като изразяване на лична позиция по зададения в темата проблем. :P Чао за сега и всичко добро. :wink:
И аз така смятам... даже мисля, че е хубаво, защото не те е срам от вашите и т.н....

Seducti0n
06-08-2007, 18:47
Различни хора,различни възгледи.Явно така сте,свикнали да живеете,по-освободени и т.н.Хората които писаха по вчерашната темата не ми се стори,да избиват комплекси,просто те имат други принципи.Каво значение има тяхнто мнение,живей както ти харесва,аз лично не подкрепям голотата и то пред най-близките си хора.Дано това,което написах,да го анализараш не като избиване на компмлекси,а като изразяване на лична позиция по зададения в темата проблем. :P Чао за сега и всичко добро. :wink:
И аз така смятам... даже мисля, че е хубаво, защото не те е срам от вашите и т.н....-Никъде,не съм казала,че е хубаво,това да не те е срам от родителите.Просто всеки има право на личен избор.Е тя и семейството и са го направили.Явно по-голяма част от нас,са на разллично мнение.Няма лошо,всеки да прави каквото реши,стига с действията си да не пречи на околните. :wink:

AFT
06-08-2007, 20:19
А бе щях да пиша един дълбоко смислен коментар,обаче нещо ме мързи.Просто ще кажа,че аз съм прекалено срамежлива,за да се разхождам у нас чистак гола без да се безпокоя,че някой ще ме види.Е,сега,ако ме видят майка ми или сестра ми - не е толкова фатално,но ако е баща ми или още по-зле - ако аз го видя гол .. пфф,просто съм прекалено гнуслива за такива работи.Но както казаха по-горе:разни хора,разни идеали.Познавам момиче,което се къпе с баща си,но не е по-различна от мен,тъйче ... въпрос на избор и принципи си е. :::

Glezanka
06-08-2007, 20:32
Unas puk si q kriem ... kak she pozwolq az na maika mi ili bashta mi da mi gledat intimnite chasti ... towa e izwun moite principi ... :roll:

gabrielka@a
06-09-2007, 07:51
Аз не ходя гол аиз къщи не защото съм комплексарка, а защото просто така съм свикнала и ми е неудобно пред тях!Ако на теб не ти пречи-продължавай да се мандахерцаш по без нищо-това е въпрос на личен избор!