View Full Version : seksi_boy
seksi_boy
06-07-2007, 11:03
Не защитавам никой,както също и vakarel,но според мен всеки човек има право на собствена свобода,както да обича така и него да обичат. Човек е създаден да харесва мъж+ жена.Обаче понякога се случва човек да харесва хора от същият пол.Той не е виновен,защото не го е искал това да му се случи.Има дори хора ,които се раждат такива.Обаче малко по-късно разбират,че харесват хора от същият пол (тийнейджърската възраст). :smt008
Coccolino
06-07-2007, 11:06
абе я ми махни тия педерастки истории...то у Библията даже е грях.
Разбирал че бил долно педалче...еми ша разбере като му го тикнат отзаде ка няма да разбере..
Мразя педераси нз дали разбрахте :-D
Момче+момиче
Мъж+жена
толкоз....другото са извратенящини....(лесбийкит са друга тема :-D )
-Ok.Разбирам те.Вярно е че,момче+момиче,а другото е нещо ненормално,но е така.
seksi_boy
Не защитавам никой,както също и vakarel,но според мен всеки човек има право на собствена свобода,както да обича така и него да обичат. Човек е създаден да харесва мъж+ жена.Обаче понякога се случва човек да харесва хора от същият пол.Той не е виновен,защото не го е искал това да му се случи.Има дори хора ,които се раждат такива.Обаче малко по-късно разбират,че харесват хора от същият пол (тийнейджърската възраст). :smt008
ей секси..
ти си бил малко много тъп..
ако баща ти беше гей дали ти щеше ся да пишеш в тоя форум ве..
а я се замисли че с човек от същия пол не можеш да създадеш семейство..
я си помисли и че ако хората знаят че си педерас ще те чупят от бой ве..
я си помисли и че учиш децата на педерастия ве..
а ся иди си блъсни главата в стената хюмне..
предлагам на администраторите и модераторите да сложат бан на тея неща ако мога така да ги нарека.. мисля че този форум е за нормално развиващи се тийнове или поне такива които се опитват да се развиват нормално а не за хомоцексуални животни..
не мога да разбера как тези неща не се забелязват, как те дават пример на всички тийнове, и не мога също да разбера не си ли давате сметка че това което те пишат(правят) се попива като гъба от тийновете..
аз те подкрепям,seksi boy :)
ProstoAz
06-10-2007, 19:51
Нещо май си се объркал.