PDA

View Full Version : NIGO pomo6t-->palaski!!!

06-07-2007, 16:04
Iskam hora koito sa kompetentni (kato nigo xax) da otg zakvoto sym probvala mn ne6ta ama se ne se polu4ava tva koeto iskam :( zna4i az imam problem4eee - palskite tui kato mi e niska taliqta ili tam kakto se vika kokala mi e po nadolu i mi se oformqt edni mn gadni palaski det nemoga da gi mahna probvala sym uprajneniq dieti i t.n ama ne6te i ne6ta krakata mi se hubavi korema plosuk ama palaskite pak si sedqt ne mi kazvaite da pravq koremni presi zakoto to4no tva mislq 4e vredi v toq slu4ai.Iskam ne6to efektivno ako iskate davaite linkove s specialni uprajneniq ..az sym probvala strani4ni koremni ili prosto naklanqne s tejest ... nz aide pi66eteee HELP! ;( ;( misi predvaritelnoo

06-07-2007, 16:32
Ami 60% ti zavisi ot dietata (meso, ribka, zelen4uci, qica, izvara 6te e nai-dobre,ako hapva6) i ostanaloto zavisi ot sporta - nai dobre bqgane, veloargometur na nai-niskata skorost ili pluvane. Silovi uprajneniq moje da pravi6 2 puti v sedmicata, no po-vajni sa ti aerobnite. I da znae6,4e o6te 50% turpenie i 50% uporitost 6te sa ti nujni! Uspeh! :)

Ниго
06-07-2007, 16:43
Не пускайте постоянно теми пишете в една аз ще отговарям.
Упражнения за коремните мускули не свалят мазнини от там. Нито някаква други упражнения ще помогнат да се свалят мазнини от някъде. Диетата е най-важна (както е написано по-горе). Другото са тренировките.

В твоя случай може да имаш прекалено развити облици (странични коремни мускули) и мазниите върху тях да имат лоша форма. Това е само догадка. Може и само да си въобразяваш. А може и да е до структура на тялото - малко по-издадена коремна стена.
Остави страничните коремни преси и наклоните в страни за малко. Може да спаднат облиците и ако е от тях да намалеят и паласките.
Може да пробваш и с вакуумки - от тях няма да има никаква вреда. Във Важната тема е описано как се правят.

06-07-2007, 17:06
къде точно се намират тея вакуумки, че немога да ги намеря?

06-07-2007, 17:22
Втора станица последното мнение и трета страница първото. баси мързелите!

Това е едно доста лесно и много добро упражнение за стягане на корема. Правете го по колкото пъти на ден искате, където искате в серии до 5 повторения. Застанете прави и си поемете доста въздух. Бутайки напред и надолу с ръцете и стягайки абсолютно цялото ви тяло издишайте бавно и много силно. Концентрирайте вниманието си да стегнете максимум дупето и корема, може и ръцете в юмрук. Може да съскате или там какъвто звук ви е най-подръка. Представете си, че надувате балон. След като сте издишали целия въздух и тялото ви е стегнато като скала и коремните ви мускули крещят от болка без да вдишвате разширете гръдния кош колкото може повече. Това ще измуче като вакуум корема ви навътре. Виждал съм пичове на снимки да им се вижда гръбнака отпред, толкова яко засмукват корема навътре. Задръжте така няколко секунди и след това релаксирайте преди следващото повторение. Упражнението стяга мускулите, които повдигат гръдния ви кош. Когато те са добре стегнати, повдигайки гръдния ви кош намаляват талията ви без да сте свалили грам мазнина Smile Ако пък страдате от запек(доста често срещан проблем при жените) това упражнение може да помогне.