Влез

View Full Version : Въпросче

06-07-2007, 16:40
Значи знам че може това да не е за този форум точно. Искам да попитам .. има ли опасност от спин ако правя френска любов на приятелката си?

A N U B I S
06-07-2007, 16:42
Da ima.

love_girls
06-07-2007, 16:42
Da ima.

И ако можем да разберем каква е?

06-07-2007, 16:45
po princp ima mnogo malka veroqtnost... tyi kato kakto znaesh spihna se hvashta po kryvno-kapkov pyt. ta misalta mi e che ako imash nqkakva ranichka v ustata si, uhapano ili neshto drugo znachi kryvonostnata ti sistema e otvorena i ima veroqtnost ot zaraza. ta misalta mi e che spin mojesh da hvanesh edinstveno ako i na dvama vi kryvonosnite sistemi sa otvoreni

06-07-2007, 16:47
no predpolagam che si siguren v priqtelkata si, taiche ako e tai nqma strashno, davai napred s ezika i........... ti si znaesh

Schnitzer
06-07-2007, 16:48
Трудно но може. :-D

bEbsI
06-07-2007, 16:49
Спинът може да се хване не само по кръвен,но и по полов път.Така че,ако правиш френска любов на приятелката си има вероятност и то не малка

koalka
06-07-2007, 16:49
Да, има.Ако имаш някаква раничка в устата.

06-07-2007, 16:50
Мерси за информацията :)
Ами не съм много сигурен в нея щото съм от скоро с нея. Ще видим как ще протече работата ;)

love_girls
06-07-2007, 16:50
Абе то това с отворената кръвоносна система, както се изразяваш ти всички го знаеме ;)
Интересно ми стана (не съм пускал темата) друг начин има ли?
Понеже A N U B I S беше написал, че има :!:

Schnitzer
06-07-2007, 16:51
Мерси за информацията :)
Ами не съм много сигурен в нея щото съм от скоро с нея. Ще видим как ще протече работата ;)Аз ако се съмнявам в приятелката си няма да я барна ти да я лижеш искаш. :-D

love_girls
06-07-2007, 16:53
Спинът може да се хване не само по кръвен,но и по полов път.Така че,ако правиш френска любов на приятелката си има вероятност и то не малка
Абе не е точно полов акт понеже не я докосвам с перископа (все пак ако можех да го правя , за кво сте ми жени, щях сам да се оправям!)
Искам да знам каква точно е опасността и откъде точно идва и презерватив на езика ли да си сложа, като го правя :smt016

А да попитам същото отнася ли се за свирката (понеже ако се разболея и дам на някоя да ми лапа) и тя ли ще се разболее :-k

06-07-2007, 16:55
има теоритиченс шанс , но тои е доста малък.СПИН се хваща (май това не е най-точната дума) по три начина:по полов път(сексбез презерватив), чрез употреба на заразени игли(при венозни наркомани, татуировки и тнт) и маика-дете(от маика носител на вируса на бебето и).При френска любов, ако момичето ти е заразно и има някаква раничка и .....дъра-бъра заразена кръв се смеси по някакъв начин с твоята(шанса е 1:10000000000 (тука не съм сигурна за саотношението де :oops: ))попринцип вируса умира в кислородна среда такаче вероятността е наистина минимална
П.С дърва да кажа тъй като тук всички сте лубители на аналния секс без презерватив, че най-голяма е вероятността да се заразиш със спин точно при такав тип секс, такаче внимавайте

П.С. и нали знаете та болест не повтаря ;)